Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11189
View
12
Reply

LAZADA : Jualan Terhebat 12.12 Kini Kembali Dengan Tawaran Istimewa!

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-12-2017 09:47 PM | Show all posts |Read mode





Pelayar internet dan juga kaki shopping online pasti sangat mengenali Lazada, iaitu merupakan sebuah portal e-dagang paling "top" di Malaysia. Bermula 11.11.2017,  Lazada Malaysia kembali melancarkan kempen tahunannya yang telah memasuki tahun ke-6 iaitu Online Revolution 2017.


Kempen tersebut memberikan pelbagai tawaran istimewa dan diskaun terhebat untuk lebih 1,000 produk berjenama dari seluruh dunia.



Lebih menarik lagi, Senheng, Peep Boutique, Zalora, Touristly, Firvita Couture, dan Shelot menawarkan ganjaran pulangan wang semula dari setiap produk yang dibeli di LAZADA melalui cashback.cari.com.my




Senheng (MY)
Tempoh : Dec 9 - Dec 14
Cashback: 2.25%



Peep Boutique
Tempoh : HANYA 12 Dec
Cashback: 6.75%  




Zalora (MY)
Tempoh  : Dec 1 - Dec 31
Diskaun : 13%  
Nota: Pembelian minimum RM 150




Touristly
Tempoh : Dec 8 - Dec 12
Diskaun : 12%  




Firvita Couture
Tempoh : Dec 1 - Dec 31
Diskaun : sehingga 30% diskaun
Nota:
- Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
- Beli 2 barang, diskaun 10%
- Beli 3-4 barang, diskaun 15%  
- Beli > 5 barang, diskaun 30%



Shelot (MY)
Tempoh : Dec 12 - Dec 14
Diskaun : RM 12  
Nota:
- Pembelian minimum RM 120  

- Seorang pengguna, sekali guna





Apa tunggu lagi, daftar cashback segera!




Bagaimana cara menjadi ahli?


Langkah 1: Daftar sebagai ahli disini : cashback.cari.com.my
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda.
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2017 10:28 PM | Show all posts
sikitnya beli kt sogo lagi murah dpt 30% diskaun hari2
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2017 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sale 11/11 aritu tak sempat tgk pun huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 08:53 AM | Show all posts
brg lazada hauk....terutama brg2 elektornik toksahla beli
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 01:27 PM | Show all posts
zulka replied at 12-12-2017 08:53 AM
brg lazada hauk....terutama brg2 elektornik toksahla beli

ala .. baru terfikir nak beli oven kecik. tuk bake egg muffin atau cupcake sikit2. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 02:04 PM | Show all posts
Lazada vs 11street.. iols lebih berpuas hati dengan 11street
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 02:14 PM | Show all posts
pittjie replied at 12-12-2017 01:27 PM
ala .. baru terfikir nak beli oven kecik. tuk bake egg muffin atau cupcake sikit2. huhuhu

toksahla boh..aku dh 2 kali tekena..1st beli VR mobile hampeh langsung tak nampak apa2...kali ke2 beli jam kids watch...2 hari dah rosak..aku dah complain ke lazada dia kata will take action
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 02:46 PM | Show all posts
kawan kawan aku bertunggu tangga depan pc dari 8 - 9 depan pc duk tengok lazada

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 05:18 PM | Show all posts
Lazada penuh dgn barangan tiruan...jual copy ori, ori grade AAA, imitation 1:1, etc...
kenapa KPDNKK tak amik tindakan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 05:31 PM | Show all posts
meols lebih suka beli kat shopee lately nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 04:55 PM | Show all posts
I pun prefer 11street... murah dan berpatutan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2017 05:58 PM | Show all posts
saya pernah beli kamera dari lazada. kualiti ok.
sayangnya rumah dimasuki pencuri, dgn kamera2 kena sapu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 09:10 AM | Show all posts
I dah survey harga barang2 kat lazada ni. Semua barang yang ada diskaun tu sebenarnya diskaun tu setiap hari ada. bukan pada hari2 tertentu je. so uolls semua x yah la rush2 nak beli barang2 kat lazada ni kalau budget x cukup. boleh wait2 giteww...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097665s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list