Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1231
View
12
Reply

Cincin Di Jari Manis, Rihanna Dah Jadi Tunangan Jutawan Arab?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2017 05:02 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi terkenal dunia, Rihanna dilaporkan sudah bertunang dengan kekasih jutawannya yang berketurunan Arab, Hassan Jameel.

Menurut sumber Hollywood Life, khabar tersebut diperkuatkan lagi selepas Rihanna dilihat memakai sebentuk cincin di jari manisnya dalam sekeping foto yang dimuat naik di laman Instagramnya.

Foto: IG Rihanna



Ia dirakam semasa pelantun lagu Umbrella itu meninggalkan Madison Square Garden, New York, selepas menonton persembahan Chris Rock.

Kisah percintaan pasangan merpati dua sejoli ini mendapat perhatian dari peminat seluruh dunia, masing-masing teruja untuk melihat mereka berkahwin.


Malah ada yang begitu yakin mendakwa cincin tersebut memang benar-benar cincin pertunangan Rihanna dengan pewaris perniagaan dan syarikat jenama kereta Toyota di Arab Saudi itu.



Walau bagaimanapun, Hollywood Life turut melaporkan bahawa ada sumber terdekat dengan Rihanna telah menyangkal dakwaan tersebut.

Katanya, Rihanna sengaja memakai cincin tersebut sebagai mesej untuk Hassan cepat-cepat melamarnya.

Foto: Usmagazine.com



Memandangkan Hassan beragama Islam, nampaknya Rihanna wajiblah menukar agamanya kan?

Setakat ini masih belum ada pengesahan rasmi dari mereka berdua. Jika benar, apa salahnya, semoga kedua-duanya sentiasa berbahagia. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Manarik..tak perlu susah2 tukar nama..ok dh nama rihanna tu klo convert.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
X perlu tukar agama pun ok dekk{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru mggu lepas dia suruh peminat2 dia sembah syaitan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
jutawan arab bodo
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan jadi mcm janet jackson sudah, lps 5 tahun kawen, beranak lps tu bercerai. Konon x serasi {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak arab ni muka not bad... kalo naik flight cam Etihad, Emirates tu sure nmpak ramai pak arab hensem2 muke cam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 09:32 AM | Show all posts
nk bygkan rihanna pakai jubah tutup orat jap
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bad girl jugek yg pak ereb kejarkan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
All da best {:iwant
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2017 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung rihanna dpt jerung kayo
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2017 08:09 AM | Show all posts
doniyaaaa...dooooniiyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 03:31 PM | Show all posts
untunglah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051566s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list