Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4826
View
40
Reply

1-1-18-----dahsyat ---terrible

[Copy link]

Author: Truth.8       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-12-2017 07:29 PM | Show all posts |Read mode
1-1-18-----dahsyat ---terrible.....





Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2017 09:42 AM | Show all posts

Apa yang dahsyat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2017 09:43 AM | Show all posts
Ramalan kau belum pernah ada yang betul lagi truth... hanya spekulasi
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2017 11:32 AM | Show all posts
Tak pe nanti tunggu berita 1 haribulan, kita terjah memane berita yang dahsyat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2017 11:45 AM | Show all posts
zamkumis replied at 26-12-2017 09:43 AM
Ramalan kau belum pernah ada yang betul lagi truth... hanya spekulasi

tunggu dan lihat

sementara menunggu 1-1-18...makan pop corn -100% halal

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 10:52 AM | Show all posts
Dah berlalu 1-1-18 ... da apa-apa ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2018 06:09 PM | Show all posts
zamkumis replied at 26-1-2018 10:52 AM
Dah berlalu 1-1-18 ... da apa-apa ke

sudah di tundah bulan march 2018
tunggu dan sabar ya....
jgn lupa makan pop corn halal di buat            oleh tangan muslim aka ahli syurga...makan tanpa was2
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:35 AM | Show all posts
Truth.8 replied at 6-2-2018 06:09 PM
sudah di tundah bulan march 2018
tunggu dan sabar ya....
jgn lupa makan pop corn halal di buat   ...

gambar lawak yang menjadi viral di internet-9.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2018 10:49 AM | Show all posts

ayioooooo ini bukan tipu muka lah...ini betul2 ckp punya ....lu apa       tau...asyik fikir bidadari di syurga ...itu lagi tipu ...tipu muka tebal punya.....tunggu lah march nanti....
bak kata ahli syurga aka umat terpilih : kita merancang tuhan menentukan....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 01:42 PM | Show all posts

Apece

Ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 03:27 PM | Show all posts
Truth.8 replied at 8-2-2018 10:49 AM
ayioooooo ini bukan tipu muka lah...ini betul2 ckp punya ....lu apa       tau...asyik fikir bidada ...

siapa tu yg ahli syurga dan umat terpilih?


KAMU DIJADIKAN DARI SEBAIK-BAIK UMAT
YANG MENGANJURKAN AMAR MAKRUF NAHI MUNGKAR

mereka tu je yg dr umat tu
yg kita semua ni jenis hangat2 taik ayam , dan dok perasan je yg lebih
lagi baik sembang dan amalkan semampu diri dan akal yg sejemput ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2018 03:08 PM | Show all posts
orangbesi replied at 14-2-2018 03:27 PM
siapa tu yg ahli syurga dan umat terpilih?
siapa tu yg ahli syurga dan umat terpilih?

muslim lah....mereka selalu yakin ahli syurga & umat terpilih ..yg lain ahli neraka ..maksud bukan islam..yg paling i suka dengar, muslim yg buat dosa banyak2 masuk neraka lepas naik taraf ke syurga. betul ke?


mereka tu je yg dr umat tu
yg kita semua ni jenis hangat2 taik ayam , dan dok perasan je yg lebih
lagi baik sembang dan amalkan semampu diri dan akal yg sejemput ni

hmmm memang saya tau golongan ini jenis berangan tapi nak buat mcm mana...biarlah mereka dgn dunia mereka sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 12:43 PM | Show all posts
Truth.8 replied at 15-2-2018 03:08 PM
muslim lah....mereka selalu yakin ahli syurga & umat terpilih ..yg lain ahli neraka ..maksud buk ...

lagipun...mana ada seorang manusia yg mengatakan dirinya tak betul
masing2 nak menegakkan pendirian/pegangan masing2
orang yg bodoh pun kata dia yg betul
orang gila pun kata dia gak yg betul

....sama je semua puak2 ni kannnnnnn




Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:15 PM | Show all posts
Ni dah masuk April fool ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 09:27 AM | Show all posts
oooo rupa rupanya Hishamuddin jadi ketua pembangkang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2018 10:14 AM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 22-5-2018 12:32 PM
ibnur replied at 22-5-2018 09:27 AM
oooo rupa rupanya Hishamuddin jadi ketua pembangkang

Topic saya
1-1-18-----dahsyat ---terrible :saya tulis angka itu tapi dlm itu ada clue tersebut.

cuba kira 1+1+1+8=11....clue saya terjawab:
11 hours to count 11 bags of cash:https://www.malaysiakini.com/news/426078

sudah happening: down fall of Najib n his konco2- umno BN semua akan tertanam ...itu lah kebenaraan..sila ke https://mforum.cari.com.my/forum ... tra=page%3D1&page=4

doa saya dan lain2  sudah termakbul-Amin
itu lah topic saya dahsyat-terrible
wang2-gold bar-dan banyak lagi...tidak kah itu bunyi dahsyat?? lu pikirlah sendiri

tunggu dan lihat lebih dasyat berlaku


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2018 08:35 PM | Show all posts
Wang rampasan Pavilion Residences kira-kira RM120 juta link : https://www.malaysiakini.com/news/426452


tunggu lagi ..semakin :

dahsyat ---terrible.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2018 09:46 AM | Show all posts
belasah je la mana man pun boleh la labuuuuuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2018 01:39 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 10-6-2018 07:03 PM
ibnur replied at 9-6-2018 09:46 AM
belasah je la mana man pun boleh la labuuuuuu

yup labi ...semua akan di bongkar x lama lagi...boleh buat Movie - SCANDAL-MURDER-MONEY-BRIBE- ..berlaku di  negara islam beragama islam....hahahahha itu lah hakikatnya

lihat lah dasyat ini :
Najib arah beri kontrak RM1.25b pada syarikat berkait BN:https://www.malaysiakini.com/news/429164
tunggu ...lebih dasyat akan datang x lama lagi


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2018 12:28 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 25-6-2018 09:03 AM

Another bombshell for BN: S'wak BN dissolved, parties form new coalition
aha ha haiaha ha hai ketawa lah lagi



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093768s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list