Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4821
View
40
Reply

1-1-18-----dahsyat ---terrible

[Copy link]

Author: Truth.8       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 23-6-2018 04:17 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 25-6-2018 08:58 AM

Gerakan umum keluar BN, keputusan 'sebulat suara'....

aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2018 12:42 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 26-6-2018 12:44 PM




aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2018 11:48 AM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 27-6-2018 11:50 AM


Jumlah rampasan - RM116.7 juta tunai, 2,200 cincin, 567 beg tangan... link :https://www.malaysiakini.com/news/431491

Dahsyat lagi

aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2018 05:06 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 27-6-2018 05:07 PM


Umno hilang satu lagi MP, wakil Bukit Gantang keluar parti:https://www.malaysiakini.com/news/431542

aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2018 09:16 PM | Show all posts
Zairi Ibrahim
Dulu masa rakyat filipina ada almelda marcos.. aku selalu baca kesahnya.. mcm tak percaya... dlm hati kenapalah rakyat filipina ni bodoh tak memberontak...tapi akhir tewas juga almelda tu...rupa2 setelah puluh tahun negara yg ku cintai ini lah pulak terjadi.. rupanya lagi dahsyat.. apakah rakyat malaysia bodoh2 juga.. rasanya TIDAKKK
ahli2 umno yg bodoh piang.. mempertahankan najib.. najib melindungi rosmah...nasib malaysia ini tidak tergadai sepenuh di kerjakan 2 mahluk itu...
https://www.malaysiakini.com/news/431582
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2018 11:01 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 27-6-2018 11:02 PM

Dahsyat - Terrible




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2018 05:16 PM | Show all posts
Najib akan didakwa esok

ha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2018 10:46 AM | Show all posts

Dahsyat lagi

aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  


Peguam Shafee Abdullah dijangka didakwa di bawah AMLA

Seorang peguam kanan untuk BN dan Umno, Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah, dijangka didakwa di Mahkamah Sesyen KL pagi ini kerana dakwaan pengubahan wang haram berhubung dengan 1MDB.

Timbalan Ketua Pesuruhjaya SPRM Datuk Azam Baki mengesahkan perkara ini, dengan mengatakan bahawa Shafee akan didakwa di bawah Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, Pencegahan Pembiayaan Keganasan dan Hasil daripada Aktiviti Haram 2001 (AMLA).


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2018 10:34 AM | Show all posts
Dahsyat lagi

Laporan: Rosmah akan didakwa hingga 20 tuduhan

link :https://www.malaysiakini.com/news/443526

aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2018 01:33 PM | Show all posts

sudah happening: down fall of Najib n his konco2- umno BN semua akan tertanam ...itu lah kebenaraan..sila ke https://mforum.cari.com.my/forum ... tra=page%3D1&page=4

doa saya dan lain2  sudah termakbul-Amin



Next? hehheheheh





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2018 11:44 AM | Show all posts
Truth.8 replied at 10-6-2018 01:39 PM
boleh buat Movie - SCANDAL-MURDER-MONEY-BRIBE- .. ...




Michelle Yeoh to co-produce Billion Dollar Whale filmlink  :https://www.malaysiakini.com/news/445023



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2018 12:55 PM | Show all posts

MACC chief commissioner Shukri Abdull today suggested the government impose whipping punishment on graft offenders.

Shukri who was reinstated into the commission after Pakatan Harapan took over Putrajaya in May, said this would serve as a deterrent to those who commit corruption, and the general public.

"I am a person who really hates graft, I am allergic to people who are involved in corruption.

"I fully support the notion by (Prime Minister) Tun (Dr) Mahathir (Mohamad) when he said that graft offenders should be sentenced to death if the law allows for it.
----------------------------------------


May Malaysia free from Corruption and Blessed

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 12:41 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 25-12-2018 12:42 PM


Bahtera Umno dah bocor, PAS nak gabung payah - Hadilink :https://www.malaysiakini.com/news/457632

Truth.8 : 100% grenti akan tenggalam si UMNO nanti...tunggu dan lihat


aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2019 04:17 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 26-1-2019 04:19 PM

LANGSUNG: Peti undi pertama tiba-News  |  Diterbitkan Hari ini 8:53 pagi  |  Dikemaskini Hari ini 8:53 pagi ; https://www.malaysiakini.com/news/461765

Truth.8 : BN  aka najib pendekar bugis tetap akan kalah..sebab saya dah baca ayat2 kuat dari Bible
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2019 10:14 PM | Show all posts
Edited by Truth.8 at 25-2-2019 10:16 PM

Harapan rakyat dan saya
Saya berdoa agar dia jadi IGP
Beliau penjawat awam yang terbukti ada intergriti

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:36 PM | Show all posts
sambung ketawa lagi ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2019 09:40 PM | Show all posts
Truth.8 replied at 25-2-2019 10:14 PM
Harapan rakyat dan saya
Saya berdoa agar dia jadi IGP
Beliau penjawat awam yang terbukti ada inter ...

Hamid Bador akan dilantik sebagai IGP, kata PM  https://www.malaysiakini.com/news/474461

Thank you GOD for answering my prayer again...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2019 09:42 PM | Show all posts
penyo replied at 22-4-2019 03:36 PM
sambung ketawa lagi ke?

yup sambung ketawa lagi sebab x lama lagi orang2 kuat makan dedak dan rasuah  era BN rasa panas  sebab ada IGP baru....skg kepala dan ekor akan di siasat x lama lagi..


aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2019 09:57 PM | Show all posts
Dulu ckp "four letters" skg :
Bung Mokhtar, isteri didakwa di mahkamah Jumaat ini - SPRM


aha ha haiaha ha hai  ketawa lah lagi....  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2019 07:29 PM | Show all posts


Suboh lari ke Bangkok sebab takut pada Najib
https://www.malaysiakini.com/news/480452

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081888s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list