CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6892|Reply: 29

Gadis Doktor Youtube Kini Bergelar Artis?

[Copy link]
Post time 12-1-2018 11:10 AM | Show all posts |Read mode
Edited by pitera at 12-1-2018 11:12 AM




Gaissssss. gadis doktor gigi youtube dah jadi artis nampaknyaaaaaa.
takde keje lain dorang ni, dah femes dengan benda salah pastu terus dapat belakon atau jadi duta produk.
pastu ayat konon macam work hard, hussler gituh.
sape ade tengok dia ni belakon?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2018 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg drama tumbuk dinding tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dia yang mana satu? tak kenal . tapi cite ni best
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 11:44 AM | Show all posts
bagi tau details. ini bukan thread kaunter pertanyaan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
tak perasan pulak dia ada
yg ada hattan dengan syarifah shahira aman graseka
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tula. X perasan pulak beliau ada berlakon cte tu. Mana gamba
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-1-2018 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Gadis doktor tu jantan ka
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 02:36 PM | Show all posts
lahhh korang ni, takkan tak kenal si naraswara dentist palsu yg pemes kat CI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh, menyampah plak aku bimbo ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Conquere? Conquer the kera? King kong is kera?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal cantik walau buat benda2 yg unethical... itu la level industry hiburan kite.. patut di boikot ok..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 12-1-2018 11:25 AM
Yg drama tumbuk dinding tu ke

A ah yg tumbuk dinding ittew
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rosabiru replied at 12-1-2018 11:25 AM
dia yang mana satu? tak kenal . tapi cite ni best

Tak sure gak tapi katanya ada kat awal2 cerita. Tak cam sangat sebab mukanya jenis bersepah di mana mana hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
‘Doktor’ pompuan. Yang bukak ‘klinik’ braces kat melaka, takde lesen dan belahar dari youtube je.

Start follow dia ni lepas yg dapat tau ada persatuan tolong bayarkan denda dia, atas alasan yg tidak munasabah. Rasa macam sedikit ketidakadilan di situuuu. Nah sekarang berlakon pulak dah dia ni.

Btw english dia ni memang macam sesuatu sikit
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu tu cmne? English kelaut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tak silap, tine (gittuh) ne memang dah masuk set time kes dia tuh.. tohtap jugak khuens produksi amek dia kaki belit kaki tipu ne. acahne la boleh feeling bantu ekonomi melayu depa ne by cheating them..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-1-2018 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
She's bitching about how hard her life is. Padahal scam sana sini. Bodohlah perempuan ni. Elok2 kena masuk jail tapi ada persatuan bodoh lepaskan dia.

@dodolgemok ingat lagi tak fake dentist ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 13-1-2018 08:02 PM
She's bitching about how hard her life is. Padahal scam sana sini. Bodohlah perempuan ni. Elok2 kena ...

Omaigod this bitch masih hidup membitchy lagi?? Ingat ke lepas viral kes menipu tu pandai la nak duduk diam kaver muka. Sekali makin menggedik! Tv3 bodoh sgat ke smpai sanggup amek pelacur tu jdi pelakon smpah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:30 AM | Show all posts
level ni je ke blh jd up?

mcm ni ke industri kite?

mempopularkan manusia bangang?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:43 PM | Show all posts
boleh berlakon ke beliau? atau setakat nak cukupkan korum pelakon jah...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:57 PM GMT+8 , Processed in 0.173645 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list