Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1845
View
34
Reply

Fathia Latif: Jangan Salahkan Ganja

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2018 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Edited by top5complete at 13-1-2018 11:19 AM



Tidak mahu ketinggalan dalam menyertai perbualan yang sedang hangat di laman sosial, Fathia Latiff hadir dengan pendapatnya sendiri di laman Twitter. Tidak tahulah mahu berjenaka atau tidak, yang pasti jadi bahan kecaman.

Perkara tersebut membuatkan pengikut Fathia yang masih tidak move on dengan isu Bigo sebelum ini untuk terus mengungkit kembali perlakuan Fathia sebelum ini.

Selain berkongsi pendapat mengenai isu semasa, Fathia juga dilihat begitu konsisten dalam memberikan sokongan kepada pihak pembangkang lebih-lebih lagi menjelang pilihanraya ini.

Apa pun, pelakon wanita yang sedang bercuti di luar negara ini sememangnya mempunyai kebebasan untuk bersuara. Semoga satu hari nanti Fathia mampu menerajui pucuk pimpinan negara.



Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:19 AM | Show all posts
tangkap Fathia Latiff    simpan dalam lokap


biar dia rasa.

Jgn fikir mulut dia semua org suka.


Dasar  murahan mmg  melampau.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
memang la ganja x salah
yg salah yg makan yg telan yg edar ganja tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Apake bebal statemnt TT Fathia terajui kepimpinan negara? Makin rosak orang Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tekya ni mmg la backup kenn, sheolss pun geng gegarvaganja.. kosserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
meluat        
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:45 AM | Show all posts
tekya tunjuk tetek cukuplah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:56 AM | Show all posts
#gengbimbo
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:00 PM | Show all posts
muka dah helok tekya ni perangai pulak mcm haremmm.. bakal2 andartu la nie..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:08 PM | Show all posts
ganja tak salah .. yang salah yang ambik sampai overdose. So, kalau nak ambik lepak oversea .. certain negara europe diorang tak halang ganja sebab benda tu ok just like herbs. Macam dulu china dan candu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Erm kekadang nih pihak polis yg menahan tu mmg mulut cam puaka jah. Org yg x amik ganja pon berpotensi bagi penampaq sedas dua kat dieorg nih.
Kadang tkena tgh panas2 sesat pusing2 naik moto mencari rumah customer, dieorg nih suka la tahan. Tau la prihatin pasal keamanan takut2 kita ni nak menyamun ke apa kan. Tapi xbleh ke tanya elok2. Bila kita mtk tolong tunjukkan tempat laju je hilangkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:21 PM | Show all posts
mohon check urine kakya juga

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
one word to describe her..bodoh! sori i cannot brain dh pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:55 PM | Show all posts
Thank You Fathia.
Kerana pertahankan Ganja.
Ganja xbuat apa pun, tapi lately sering dipersalahkan

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dia pun layan ganja, tu yg pertahankan ganja
Sampai bukak baju nampak tetek, stone lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:08 PM | Show all posts
dari sorang aktres B+ lister yg paling cantik

now dah turun tahap D-

pencen jer lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 13-1-2018 11:45 AM
tekya tunjuk tetek cukuplah...

tunjuk jer lah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan salahkan ganja tapi salahkan orang yang buat statement tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah dia ni suka nyibuk nak jugak komen sana sini...tak bahagia sgt ke hidup tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:32 PM | Show all posts
bimbonya
waktu ni lah menyibuk nak mencapub
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ganja x salah yg salah, org kat eroupe buat ulam je ganja tu cecah belacan, buat nasi ganja pun sedap..jd lepas ni kita buat la 1 rumah 1 kebun ganja, boleh la ajak anak2 makan sekali..contohi la negara maju..orang ctu ambik ganja terus jd pandai.. pandai membongak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ganja x salah yg salah, org kat eroupe buat ulam je ganja tu cecah belacan, buat nasi ganja pun sedap..jd lepas ni kita buat la 1 rumah 1 kebun ganja, boleh la ajak anak2 makan sekali..contohi la negara maju..orang ctu ambik ganja terus jd pandai.. pandai membongak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ganja x salah yg salah, org kat eroupe buat ulam je ganja tu cecah belacan, buat nasi ganja pun sedap..jd lepas ni kita buat la 1 rumah 1 kebun ganja, boleh la ajak anak2 makan sekali..contohi la negara maju..orang ctu ambik ganja terus jd pandai.. pandai membongak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun jenis amik ganja agaknya tu pasal la backup farid. Macam macam!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052566s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list