Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
3574
View
39
Reply

Farid Kamil Turut Tampar Saya Sampai Merah Pipi

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2018 11:21 AM | Show all posts |Read mode


Ekoran apa yang terjadi terhadap pelakon dan pengarah popular Farid Kamil dalam tempoh dua hari ini, pelakon Ridzuan Hashim turut menceritakan pengalaman beliau berhadapan dengan perangai Farid Kamil di lokasi penggambaran.

Ridzuan Hashim mendakwa pada Rabu lalu yang Farid Kamil tanpa sebab telah menampar pipinya dan telah berlalu pergi tanpa memberikan sebarang penjelasan terhadap tindakan tersebut.Kejadian berlaku jam 1.30 pagi pada 10 Januari lalu di studio milik Sofi Jikan ketika berlangsung penggambaran drama arahan Shuhaimi Lua Abdullah

Tidak semena-mena Farid menampar pipi kiri saya sampai jadi merah. Apabila saya jerit Oi kenapa kau tampar aku dia terus berlari keluar meninggalkan premis yang menjadi lokasi penggambaran, ujarnya kepada Harian Metro.


Ridzuan Hashim menambah yang beliau tidak membuat laporan polis kerana tidak mahu memanjangkan isu tersebut kerana mereka sama sama kawan selain tidak mahu keluarga Farid Kamil tertekan.

Ketika itu saya lihat dia seperti kebingungan. Kru dan pelakon lain menjadi saksi apabila saya menjerit namanya dan mereka juga melihatnya berlari keluar, tambahnya lagi.



Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengar citer, King tengah pakai stokin masa kejadian berlaku.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:54 AM | Show all posts
Sian king..mesti terpinga pinga mamat ni tetiba berani tanpa sebab tampar dia
hilang akal apa xsayang nyawa cari pasal dgn king
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:09 PM | Show all posts
Entahlerr .. selagi takde bukti cctv siapa pun boleh sembang. Mohon balai polis dan king kemukakan bukti cctv
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kes ini apa pulak konspirasi di sebaliknya
sapa pulak dalangnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh kat studio sofi jikan..patutla kemain back-up sofi tu kat FK.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Last2 esok kes ni sekadar cumi2 jah
Nak pomot citer tbaru
Btw bape byk thread fk nka kena bukak ni....kang citer polis kena tampar...king kena tampar...tukang tolong kena tampar....alahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 03:17 PM | Show all posts
haruslah replied at 13-1-2018 02:50 PM
Last2 esok kes ni sekadar cumi2 jah
Nak pomot citer tbaru
Btw bape byk thread fk nka kena buka ...

hahahaha

ha'ah la kan, byk sgt thread bukak pasal datuk lalok ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 05:35 PM | Show all posts
sian..  ramai yang jadi mangsa tamparannya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 05:50 PM | Show all posts
nasib baik tampar nyah..cuba kalau mak hayam farid huhusap kepala botak licin mak hayam ridzuan hashim sambil buat mata kuyu.......pecah perut mak hayam didie tergelak dengar cerita ni...nashat mak jangan main ganja...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Farid "Tampar" Kamil..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 13-1-2018 12:09 PM
Entahlerr .. selagi takde bukti cctv siapa pun boleh sembang. Mohon balai polis dan king kemukakan b ...

dh x psl2 si king yg tgh sibuk nk pakai stokin ni pulak kne bg bukti cctv..ksian king..dh la kne tampar..bile chite org suh bg bukti cctv
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal pakaibstokin pun kena tampar?? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik betul abe king.. x amik hati pun lepas kena lempang tetiba gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 13-1-2018 02:46 PM
Oh kat studio sofi jikan..patutla kemain back-up sofi tu kat FK.

No wonder.. ntah2 deyolss duk berasap dlm studio tu dulu.. tu yg buat hal tu #spekujahatkiah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 13-1-2018 06:40 PM
Apsal pakaibstokin pun kena tampar?? Hahaha

Stokin bau cekam kuku kot.. haha #spekujahatkiah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah king tknk wat report..kalau buat mkn mental fk nanti...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin aktiviti menampar ini merupakan aktiviti diluar kawalan otak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Long live king...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa panggil dia King?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Si King ni bukak mulut pun sebab ada crew yg bukak cerita kat public masa hari FK kena tangkap tu. Crew tu komen kat ig or fb x sure pulak. Sebab tu org cari king nak tanya kebenaran. Memang betul la dia kena tampar. If crew tak.bukak cerita king ni mmg senyap je kot. Dia pun dah ckp bukan dia nak panjang2 cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CikE at 13-1-2018 09:32 PM
robinmosby replied at 13-1-2018 09:14 PM
Kenapa panggil dia King?


Dlm KL gengster dia pegang watak KING..smpi skrg panggilan tu lekat kat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
CikE replied at 13-1-2018 09:31 PM
Dlm KL gengster dia pegang watak KING..smpi skrg panggilan tu lekat kat dia...

Oh yeke. Tak tengok KL gangster
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka King tu nampak je ganas dengan misainya tapi bagus pemaaf taknak report polis ke apa..tapi konah tetap rasa muka king ni gatai mungkin sebab selalu bawak watak dato' gatal kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak kata tknk panjangkan isu .. tapi dok canang kat media .. huh .. Makin tambah isu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list