Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3400
View
49
Reply

[Komunikasi] Prepaid Unifi

[Copy link]

Author: Andyscenes    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Saje nak kongsi. Baru launch tadi
WEBE Prepaid.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow laju dpt info
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Well.. faham2 la dari mana
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
yg bi mcm webe kan...ker mmg webe
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 03:09 PM | Show all posts
siapa ada simcard webe tlg jual kt kaka. nyesal pula kutuk webe dna p1 wimax
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 24-1-2018 03:08 PM
yg bi mcm webe kan...ker mmg webe

Bi apa tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 03:09 PM
siapa ada simcard webe tlg jual kt kaka. nyesal pula kutuk webe dna p1 wimax

Akak order online je
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:12 PM | Show all posts
bole je nk try sbb no  contract period. more to pay per use.. nk kata prepaid pun bukan, postpaid pun bukan.. something new to explore la kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:22 PM | Show all posts

satu je musykil kalau ambil 20 unit keping x 20 gig dah 400 gig syarat kena topup kan? lepas tu xde terikat betul? maksudnya data call xkan habis? atau akak salah faham?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 24-1-2018 05:12 PM
bole je nk try sbb no  contract period. more to pay per use.. nk kata prepaid pun bukan, postpaid pu ...

Cuma bak kata org lah, dia cakap. Kalau tak active dalam masa 90 hari, kalau tak topup akan auto terminate. Tu yg aku pelik haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 05:22 PM
satu je musykil kalau ambil 20 unit keping x 20 gig dah 400 gig syarat kena topup kan? lepas tu xd ...

Akak nak amek byk2 buat apa kak? Kaya betul
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 24-1-2018 05:49 PM
Cuma bak kata org lah, dia cakap. Kalau tak active dalam masa 90 hari, kalau tak topup akan auto t ...

Haah dia kena ada penggunaan xkisah samada buat call, sms or browsing dlm masa 90 hari utk kekal active. Sbb kalau xde penggunaan pada hari ke 91 line akan di terminate.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 05:22 PM
satu je musykil kalau ambil 20 unit keping x 20 gig dah 400 gig syarat kena topup kan? lepas tu xd ...

Mak aih nk amik 20 keping? Max per id 5 line je bole subscribe kaka.. rugi kaka x amik webe dlu.. sbb webe unlimited call, unlimited data
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 03:09 PM
siapa ada simcard webe tlg jual kt kaka. nyesal pula kutuk webe dna p1 wimax

skrg dah tak blh ambik webe ker kaka...i dok bayar rm83 tiap bulan..berdesup laju dia kat tmpt i...sambil i panjat bukit i dok dengar rafizi berceloteh kat fb invoke dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 24-1-2018 04:10 PM
Bi apa tu?

Sorry...typo...Ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 07:16 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 24-1-2018 05:50 PM
Akak nak amek byk2 buat apa kak? Kaya betul

bukan dia ckp ambil simcard free lepas tu topup sekali dpt 20 gig. ke akak salah faham? bukan masalah kaya masalah 20 gig tu banyak benda akak boleh buat. cari forum je dah 40 gig nak loading gambar kopek sis vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 07:17 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 24-1-2018 06:19 PM
skrg dah tak blh ambik webe ker kaka...i dok bayar rm83 tiap bulan..berdesup laju dia kat tmpt i.. ...

perli ke sindir ni sis? kan dah tamat promosi. syarikat paling pelik dan kuat ctos orang p1wimax convert jd webe lepas tu berpisah daripada unifi kena talak brape xpasti.


, ni sindir ni siap cerita speed laju bagai
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 07:19 PM | Show all posts
keypochino replied at 24-1-2018 06:00 PM
Mak aih nk amik 20 keping? Max per id 5 line je bole subscribe kaka.. rugi kaka x amik webe dlu..  ...

jiran kaka , jiran nenek kaka yang kertu2 semua ada id, dont worry. 20 gig free mana nak cari dik, masuk toilet pun sekarang dah RM 1.50 tau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 07:16 PM
bukan dia ckp ambil simcard free lepas tu topup sekali dpt 20 gig. ke akak salah faham? buka ...

Haha betul la tu.. amik simkad tu free sajok kalau reach 1million user. Sbb tu depa duk promote suh apply..

1. Starter pack price RM10 inclusive GST kalau cust subscribe cecah 1million cust
2. Eligibility : 12 years old & above
3. max 5 lines /id
4. kena active dlm masa 90 hari, kalau tak line will be terminated
5. Dpt 20GB LTE only, 10 mins call to all local network, 10 sms & 50mb 3G/LTE  (during promotion period until 31st March 2018 or while stocks last!)
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 08:12 PM | Show all posts
bagaimana dengan signal coverage diluar bandar ya? Ada 3G/4G tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103352s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list