Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3401
View
49
Reply

[Komunikasi] Prepaid Unifi

[Copy link]

Author: Andyscenes    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-1-2018 08:14 PM | Show all posts
macam mana nak porting nombor dari telco lain?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 24-1-2018 05:58 PM
Haah dia kena ada penggunaan xkisah samada buat call, sms or browsing dlm masa 90 hari utk kekal a ...

Nampak sangat kita dari tempat yg sama hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 07:16 PM
bukan dia ckp ambil simcard free lepas tu topup sekali dpt 20 gig. ke akak salah faham? buka ...

20GB tu kalau line kawasan tu ada LTE je kak, kalau xde just guna 3G je tapi dapat 50MB je kak. Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 24-1-2018 08:12 PM
bagaimana dengan signal coverage diluar bandar ya? Ada 3G/4G tak?

Dapat 50MB je haha...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 24-1-2018 08:14 PM
macam mana nak porting nombor dari telco lain?

Boleh tapi daftar kat website. Nnt ada t&c
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 24-1-2018 09:09 PM
Nampak sangat kita dari tempat yg sama hahaha

Oppss  hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2018 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 24-1-2018 09:56 PM
Oppss  hahaha

Haha.. aku dari live chat non exec. Tapi last bulan depan. Dpt kerja tempat lain. Sayang betul aku nak tinggalkan tempat skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 24-1-2018 10:52 PM
Haha.. aku dari live chat non exec. Tapi last bulan depan. Dpt kerja tempat lain. Sayang betul aku ...

Oo live chat ke.. cam best je.. ada x ko jwb soalan dgn troll kan soalan tu balik? Yela mana tau bosan2 bole jwb lawak2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2018 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 24-1-2018 10:54 PM
Oo live chat ke.. cam best je.. ada x ko jwb soalan dgn troll kan soalan tu balik? Yela mana tau b ...

X boleh troll, habis kpi aku kalau QA check. Dont and do byk sgt. Productivity sehari chat kena 40, below pun kpi score jadi kurang. Da aku dibayar untuk itu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-1-2018 07:17 PM
perli ke sindir ni sis? kan dah tamat promosi. syarikat paling pelik dan kuat ctos orang p1wimax c ...

la...dah tamatkah promosi rm 79 tu..syukur i dah ambik. Kakak i pun dok kata nak ambik this year...melepas dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 25-1-2018 02:53 AM
X boleh troll, habis kpi aku kalau QA check. Dont and do byk sgt. Productivity sehari chat kena 40 ...

Ooyeke.. igt bole reply chill2 mcm org maxis rwply kat yuna dlu tu.. aku kat state. Tp state apa tu xleh mention la.. haha sbb nk event ni kelam kelibut semua org
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 25-1-2018 05:07 AM
la...dah tamatkah promosi rm 79 tu..syukur i dah ambik. Kakak i pun dok kata nak ambik this year.. ...

Haah dah xde kiki.. sape yg dah apply tu solamat la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2018 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 25-1-2018 06:35 AM
Ooyeke.. igt bole reply chill2 mcm org maxis rwply kat yuna dlu tu.. aku kat state. Tp state apa t ...

State? Okay aku faham.. hahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2018 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 24-1-2018 08:14 PM
macam mana nak porting nombor dari telco lain?

Ni aku attach utk kau
IMG-20180125-WA0003.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 09:46 AM | Show all posts
Ni macam webe ke? Takboleh bukak hotspot?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_sssara replied at 25-1-2018 09:46 AM
Ni macam webe ke? Takboleh bukak hotspot?

Tak.. yg ni bole guna hotspot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 25-1-2018 09:09 AM
State? Okay aku faham.. hahha

Haha korg dpt tshirt oren merah biru x?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 25-1-2018 06:36 AM
Haah dah xde kiki.. sape yg dah apply tu solamat la

skrg boleh tak lg tambah second line Rm69 third line 59 dan forth line rm49 tu....harap harap still boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 04:11 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 25-1-2018 01:20 PM
skrg boleh tak lg tambah second line Rm69 third line 59 dan forth line rm49 tu....harap harap stil ...

ala xsure la.. rasanya boleh.. online kat web dia.. masuk id kita pastu add additional line kot.. try la tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
salam
cmner nk check coverage kt tmpt kita erkk.. kt tmpt aku ni tune talk je ade 3g..yg lain hampeh(edge) jek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089877s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list