Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2138
View
35
Reply

Wifi Slow? Baca untuk 'hack' pengguna lain.

[Copy link]

Author: annaim83       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-1-2018 07:19 PM | Show all posts |Read mode
Edited by annaim83 at 13-2-2018 07:40 PM

artikel hari ni pasal conquer wifi dgn menggunakan 'WifiKill'

app ni boleh sekat internet mereka yang connected dengan wifi.

Syarat nak guna app ini ialah:
> Rooted Android
-Yang tak tahu pasal root boleh buka sini

Tutorial
1. Tekan button play utk start scan.
2. Biar habis scan
3. Grab all
4. Kill All

SABAR.. BELUM HABIS LAGI..BACA SELANJUTNYA: Cara Conquer WiFi Mamak Yang amat Perlahan !
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice info..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 11:16 PM | Show all posts
very interesting post.this is my first time  
https://write-my-essay.cheap/ visit here.i found so mmany interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post!
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 09:39 AM | Show all posts
menarik tapi takut nak buat...jahanam plak J7 prime aku ni kang.... maklumla hp murah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 05:35 PM | Show all posts
ada eh app yg mcm ni.

hebat2.

x pe la aku pakai wifi hp aku sendiri je la.

pengalaman guna public wifi ni mmg sgt mengecewakan kecuali wifi starbucks, mmg terbaik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-1-2018 10:35 PM | Show all posts
zulka replied at 30-1-2018 09:39 AM
menarik tapi takut nak buat...jahanam plak J7 prime aku ni kang.... maklumla hp murah

jangan takut kalau nak berjaya. (xde kena mengena huhu)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-1-2018 10:36 PM | Show all posts
otai_g replied at 30-1-2018 05:35 PM
ada eh app yg mcm ni.

hebat2.

ada app ni dah takkan kecewa lagi hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 01:31 AM | Show all posts
Biasanya aku terus guna data sendiri saja, x perlu lah berebut2 dgn org lain.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 11:22 PM | Show all posts
Aku rasa lebih senang guna data sendiri juga, wifi public ni sentiasa banyak perlahan, nak browse satu website pun tak boleh punya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 11:32 PM | Show all posts
Kali pertama nampak cara seperti ini, tapi takut org marah jika guna app ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 11:57 PM | Show all posts
I punya data terlalu banyak, setiap bulan ada banyak gb yg terlebihi, tak perlu guna wifi dari mamak pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 11:01 AM | Show all posts
pergi subscribe internet sendiri la! hahaha.. u org gi "conquer" wifi mamak nanti mamak nak tgk resipi naan cheese kat youtube asyik buffering. tu order tak siap hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:18 PM | Show all posts
Ku rasa x baik lah guna cara mcm ni, yg mamak tu tempat awam dan kalau sudah bagi wifi percuma tu bersyukur lah, x bagus ambik semua utk sendiri...
Kalau mau main Mobile Legend atau AOV sama kawan2 tu kat mamak blh lah cuba pakai plan Xpax tu, byk data yg diberikan dan line nya juga bagus, x perlu takut DC tiba2 saja...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:32 PM | Show all posts
DelanChang replied at 9-2-2018 11:57 PM
I punya data terlalu banyak, setiap bulan ada banyak gb yg terlebihi, tak perlu guna wifi dari mamak ...

Sama juga lah, x perlu risau ade wifi atau tidak, mau guna terus guna saja haha... Blh tanya apa telco yg anda guna tu? Aku sendiri pakai Xpax punya, skrg masih ade promosi yg bagi triple quota tu, byk sehingga x tau mcm mana hendak guna habis sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:28 AM | Show all posts
NurAini11 replied at 12-2-2018 03:18 PM
Ku rasa x baik lah guna cara mcm ni, yg mamak tu tempat awam dan kalau sudah bagi wifi percuma tu be ...

Tapi guna data sendiri amat mahal lah, org ada bagi yang percuma punya wifi guna saja lah, jika sentiasa guna data sendiri data sudah habis walaupun bulan belum habis
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 03:21 PM | Show all posts
haroldie replied at 12-2-2018 11:01 AM
pergi subscribe internet sendiri la! hahaha.. u org gi "conquer" wifi mamak nanti mamak nak tgk resi ...

haha ape salahnye nak saving data? ade internet free pakai je la. tapi tanak internet free yg lembab hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 03:26 PM | Show all posts
Ishtar replied at 12-2-2018 03:32 PM
Sama juga lah, x perlu risau ade wifi atau tidak, mau guna terus guna saja haha... Blh tanya apa t ...

serious la?? aku xtau cerita pun.  promotion apa? sampai bila?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 03:30 PM | Show all posts
XiaoYuEr1992 replied at 13-2-2018 05:28 AM
Tapi guna data sendiri amat mahal lah, org ada bagi yang percuma punya wifi guna saja lah, jika se ...

subscribe je la baru lol. kan boleh subscribe addtional data je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 10:38 PM | Show all posts
sekarang company company telko ni hanya bagi promosi utk pelan postpaid, tak pentingkan prepaid pun, bagi fon percuma utk pengguna postpaid saja, tak ada apa-apa promosi utk prepaid pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 10:47 PM | Show all posts
XiaoYuEr1992 replied at 13-2-2018 10:38 PM
sekarang company company telko ni hanya bagi promosi utk pelan postpaid, tak pentingkan prepaid pun, ...

Bukan macam ni lah, sekarang xpax ada promosi utk pelan data dia pun, bagi triple data utk u ketika u subscribe dia punya data
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098137s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list