Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2125
View
35
Reply

Wifi Slow? Baca untuk 'hack' pengguna lain.

[Copy link]

Author: annaim83       Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2018 10:51 PM | Show all posts
XiaoYuEr1992 replied at 13-2-2018 05:28 AM
Tapi guna data sendiri amat mahal lah, org ada bagi yang percuma punya wifi guna saja lah, jika se ...

Aiyo tak begitu mahal lah, marilah subscribe data xpax, dgn promosi tahun baru cina ni, u boleh dapat 30gb dengan RM50 saja, jimat betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 10:58 PM | Show all posts
Jonathan1028 replied at 13-2-2018 10:51 PM
Aiyo tak begitu mahal lah, marilah subscribe data xpax, dgn promosi tahun baru cina ni, u boleh da ...

Wow murah sangat, tapi promosi ni tuk cny saja kan? Lepas cny tak ada kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 02:05 PM | Show all posts
SuzieWong replied at 13-2-2018 10:58 PM
Wow murah sangat, tapi promosi ni tuk cny saja kan? Lepas cny tak ada kan?

Ye selepas itu x ade sudahlah, kan sudah kata promosi jadi utk sesetengah tempoh saja, kalau berminat terus lah ambil, jgn tunggu2 lagi hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh macam ini punya aa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
XiaoYuEr1992 replied at 13-2-2018 10:38 PM
sekarang company company telko ni hanya bagi promosi utk pelan postpaid, tak pentingkan prepaid pun, ...

Mesti ada yg ada plan bagus bagi prepaid punye
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:11 AM | Show all posts
Oooo ini info BEST la!!! tq
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:34 AM | Show all posts
sekarang saya sudah x guna wifi lo...data plan banyak unlimited punye kan, laju lagi.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:03 PM | Show all posts
Kat kampung, wifi hack jugak lambat sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kalau takde wifi sudah boleh guna xD
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Woooooo mcm ni boleh tak payah beli data mahal mahal

Tq ya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 02:59 PM | Show all posts
pudgehook replied at 13-2-2018 03:30 PM
subscribe je la baru lol. kan boleh subscribe addtional data je.

additional data tu lagi mahal harga kalau nak subscribe. baik subscribe je weekly internet baru. tapi cny ni banyak promotion quota berlipat kali ganda. takpayah pikir2 fasal additional data. bonus data kan banyak sampai triple quota hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 03:01 PM | Show all posts
Brand_n replied at 15-2-2018 09:33 PM
Woooooo mcm ni boleh tak payah beli data mahal mahal

Tq ya

beli data dapat bonus pastu kau hotspot charge kat kwan2 internet laju lagi bijak. buat businees terus. bonus data banyak gila apa salah kongsi2 dgn kawan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 03:11 PM | Show all posts
sotuna replied at 14-2-2018 02:05 PM
Ye selepas itu x ade sudahlah, kan sudah kata promosi jadi utk sesetengah tempoh saja, kalau bermi ...

betul betul. mesti kene ambik!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 09:58 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2018 04:52 PM | Show all posts
Edited by nikhleshgupta at 29-4-2018 04:53 PM

If your wifi is slow then it might be hacked by your neighbors by pldt wifi hacker. You need to change your password immediately.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 01:38 PM | Show all posts
We know every processes will be going to be online. Great post and also very informative too.  By erp development company dubai
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.749697s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list