CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 1 : Edisi Jaga-Jaga Ada Yang Memerhati: Hairul Azreen Artis Kurang Kesedaran

   Close [Copy link]
Post time 28-1-2018 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Penulusan yg sgt baik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon momod bagi banyak2 kredit kepada semua penyumbang video dan TT. TT adalah seorang pemerhati tingkah laku aneh manusia dan herol adalah salah seorang subjek beliau. Pastu video dia panjat tembok jiran pun bleh masuk dalam kompilasi sekali kot..tp neksinah mmg akui herol prangai kebudak2an skit masa dlm VT program kawin dorg dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 06:55 PM | Show all posts
kalau kesengalan dan contoh tak baik ni viral  kan bagus
tsk delah duduk kat forum je

hotel manalah dia ddk tu
bi i gelak sakan
bajet laki bagus buat aksi stunt atas katil gtu
cmfirm ucop mengikut

yg kawan2 bodo plak sokong naik escalator macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-1-2018 06:51 PM
Mohon momod bagi banyak2 kredit kepada semua penyumbang video dan TT. TT adalah seorang pemerhati ti ...

Hahaha me rasa TT mmg ambik PHD kajian perilaku abnormal manusia...  Dulu me rasa me sorang je yg obses perilaku abnormal keksinah n kekrul ni...  Rupanya TT pun lagi detail observe... Klu TT x bgtau fasal insiden eskalator bulan jun lalu sumpah me ingat kejadian paling menentang arus manusia normal  yg kekrul pnh buat adalah kejadian melompat lompat persis kera di sebuah hotel mewah di instanbul... Berbelas purnama nan lalu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai mcm bdk2, yg shanaz tu pun muka mcm pkcik2 ada hati duk dlm troli... di mnakah otak mereka ni, di lutut kah
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
neo_5050 replied at 28-1-2018 05:33 PM
I suka part ni...

'Hairul juga terkenal dengan jolokan nama ‘Captain Hairul’ kerana kehebatanny ...

Part ni paling lawak... Part ni baru mcm tersedar #sacarm level tertinggi...  Masa para pertama mcm.. Like seriouslyyy....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-1-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kawahapi replied at 28-1-2018 05:30 PM
Lalu pulak Haniz Zalika dgn dia ni eh?

Tgk dia dlm rancangan bini dia nak beranak dulu tu... Tgk 5minit pertama the way dia bercakap sambil mata blink2 pun boleh bikin turned off.. Camno lah keknis boleh tido sekatil dgn beliau...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2018 07:07 PM | Show all posts

thanks @brainbiru dan maxim kerana usahakan video ni sampai jadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 28-1-2018 07:07 PM
Tgk dia dlm rancangan bini dia nak beranak dulu tu... Tgk 5minit pertama the way dia bercakap samb ...

Maybe kerna poket nye
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:13 PM | Show all posts
#hebatbukan

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 28-1-2018 07:07 PM
thanks @brainbiru dan maxim kerana usahakan video ni sampai jadi

No problem...  Semoga menjadi iktibar kepada beliau...  Mungkin kalau dipersoalkan beliau akan menjawab "video ini telah lama.. Jun lalu lagi... Saya hairan kenapa baru sekarang menjadi viral...  Mungkin selepas sabitan kes menembak ada org yg cuba mahu menjatuhkan saya,  lagi pun video itu dah lama... Dan sy x rasa perbuatan saya itu berbahaya"  
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 28-1-2018 01:59 PM
Kelasssss TT buat thread!!! I suka!

Khennn tersusun sng nk faham...keep it up
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kek sinah mau mengetal bibir & jari geram nk tulis kt ig psl menantu. Tp nahan sabar karang menantu x mau beri hadiah mahal

Sabar je la dpt laki bbnu versi bdk laki kelas belakang cam jering dpt bini hot chick bangga gila. Nasib baik rajin cari duit klu x mmg la kuarga KEK x padang pn ko kekrul
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot2 ada yg x kenal Karsinah atau nama glamer nani rostam model 80an... Nah sedikit sebanyak info:

Karsinah Rostam, Ibu Hanis Zalikha kongsi khasiat tidur telentang?
By Ana Ghoib -         2014-06-07 27
Kuala Lumpur: Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Cuma bakat yang ada pada Karsinah Rostam, 48, ibu kepada pelakon dan pengacara popular Hanis Zalikha Zainal Rashid, 24, tidak dapat dikembangkan atas permintaan suami.

Melihat kecantikan wajah dimiliki Karsinah pasti ramai bersetuju dengan kenyataan bahawa Hanis mewarisi kejelitaan ibunya.

Bukan itu saja dua beranak ini turut berkongsi minat sama. Selain menjadi model dan berlakon, kedua-dua mereka turut popular sebagai penulis blog.

Sekiranya Hanis popular sebagai penulis blog berkaitan dunia fesyen sehingga membawanya ke dunia seni, Karsinah pula dikenali menerusi perkongsian resipi tradisi dalam blognya.

KARSINAH menyifatkan pembabitan Hanis dalam dunia seni sebagai penyambung kepada impiannya.
Ditemui di kediamannya di Bukit Jelutong, Shah Alam, Karsinah menjelaskan dia mula berjinak-jinak sebagai model sejak usia remaja dan pernah menjayakan beberapa iklan antaranya Pelancongan Malaysia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa Keknis putus dgn bf pilot tu ?

Adakah sebab bf pilot tu upload gambar dia dgn Keknis kat instagram, then Keknis bagitau reputz pilot tu cuma ex beliau lalu deyols putus

Tapi syukurlah ex bf Keknis pun dah kawen tahun lepas. Kawen dengan Doktor lagi. Oh btw lawa sangat wife ex bf Keknis tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 28-1-2018 04:36 PM
TT lupa tambah kehebatannya cebok berak anak dia.....  (juga diakui isterinya sendiri "at his 29 h ...

Wakakakakakaka.....cebok....kellassss sgt bahaser ekkk....leh geng dgn samtilla laaa...acah2 classy...tp hauk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahha, tergelak iols baca artikel nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 28-1-2018 07:24 PM
Kot2 ada yg x kenal Karsinah atau nama glamer nani rostam model 80an... Nah sedikit sebanyak info:
...

HZ mewarisi kecantkkan neksinah?
Tp apsal muka hanis mcm pondan jah?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahla herol. Sape suruh buat Pgai kalah bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:53 PM | Show all posts
harap kat rumah keknis boleh cubit2 kekrul bagi kesedaran sikit kat dia supaya behave di tempat awam..malu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 10:50 PM GMT+8 , Processed in 0.247599 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list