CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 1 : Edisi Jaga-Jaga Ada Yang Memerhati: Hairul Azreen Artis Kurang Kesedaran

   Close [Copy link]
Post time 28-1-2018 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa 10tahun akan datang pun, dia akan ulang ayat yang sama...ketua umah sukan, juara fear factor n so on so on so on...blehblehbleh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 28-1-2018 10:14 PM
Kita harus mengekalkan penulisan yang berkhemah macam ini bukan upload video lepas tu ko pikir sendi ...

Aku pnh kena dgn TT pemalas ..sapa. kenama ntah.. Dah la tajuk yg dia buka tu tentang who are yusssssss....  Bila aku tanya siapa gerangan hu are yusss yg dia post kan itu...  Terus dia "pemalas!  Google la cari" aku plak dipemalaskannya.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 28-1-2018 09:06 PM
Iols ada baca pilot tu x kuasa nak layan perangai keksinah yg materialistik. Hahahaa bukan ayat se ...

Selayaknya la khens. Tgk Keksinah ada je dia upload gambar Pilot tu dgn Keknis kat blog model 80 an. Mesti time tu mmg berkenan sangat sheols kat Pilot tu tapi sbb peel Keksinah yg demand tu babai jela. Ahaha

Aah tahun lepas kawen. Lawa gills wife Pilot tu ! Dah la tak sombong, pandai masak lagi. Reception belah laki pun sederhana tapi meriah. Ok la kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Dulu start follow HZ starts bila entah, habis baca blog mak dia, kawan-kawan dia (izdiyani) and adikberadik tu. time tu rasa cam HZ ni bagus sebab dia selalu tulis benda yang elok-elok, tapi mak dia ya ampun nyampah yakmatttt. Time tu kita remaja lagi, tak reti sangat bab kawen ni tapi iolls tau la jugak isteri ni tak boleh cakap pasal aib suami. Ingat lagi dia cerita laki dia kena vss ke ape, then taknak cari kerja so dia kerja jual nasi lemak. HZ dan kakaknya yg tolong time tu. Bila baca tu macam hmph kalo dah tak suka kenapa stay lagi in marriage, mengutuk macam tido takde peluk orang tu. fast forward to zaman sekarang, nasib baik si HZ tak ngikut perangai mak dia burukkan laki. Tapi dia dapat perangai memuji laki tak bertempat la pulak. Macam selalu nak up laki gituuuu. Tapi taktau la in future kot dia akan start menyampah then start update status double meaning kehkehkeh.

2. Macam yg iolls cakap kat atas, dulu suka HZ as a blogger but NOT as an actress atau pengacara. Takde bakat. Fullstop. But then bila dia kawen then ada anak, bila dia mula share pasal tips jaga anak tu iolls mula rasa menyampah. Yes, is agak membantu tapi pleaseeeee, apa yang dia share tu is available everywhere on the internet especially on baby center. Bagi saya, as a parents, please do your own readings atau bertanya pada yg pakar drp follow tips/idea/pengalaman drp artis yg katanya proven pada anak sendiri dan hanya diakui diri sendiri ♀  

Btw. Ada karatz yg kata kita dengki. Dengkiiii? Ini bukan soal dengki, ini soal duorang laki bini ni menyebarkan benda salah pada orang ramai tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 28-1-2018 10:59 PM
aku rasa 10tahun akan datang pun, dia akan ulang ayat yang sama...ketua umah sukan, juara fear facto ...

10 tahun akan datang, heolls akan uar uarkan anak heolls keksop pernah dpt 1 juta +++ views & puluh ribu comment utk satu post di IG ...kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun, festaim iolls tengok video heolls main dkt eskalator tu...tu taim dah kawen ke...jgn pasni heolls suh keksop plak buat cenggitu semata nk views & likes dkt IG....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-1-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp yusof comel..Meols x ske si hairul ni bercakap mcm ntah ler..dgn x matangnye..dgn rempitnye..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih mengarang psl mamat ni. I smell jealousy although this  Haizul is nobody anyway
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 28-1-2018 07:23 PM
Kek sinah mau mengetal bibir & jari geram nk tulis kt ig psl menantu. Tp nahan sabar karang menantu  ...

Haha...another Jering. Jering kuasa dua dgnJering kontraktor semejid
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 28-1-2018 09:42 PM
calon TT terbaik anugerah siput 2019 ? @katibism

Adakah hesheols MN @RatuDunia94 atau Bobo Fahad @enchikfitz ?

Jgn lupa nominate thread Liyana jazmay meols yach
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dia lambung yusuf bujibu tu ori ke edit agaknya
Both pun rempit, sepadan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 28-1-2018 11:34 PM
1. Dulu start follow HZ starts bila entah, habis baca blog mak dia, kawan-kawan dia (izdiyani) and a ...

Ingatkan aku yg tua tua ni ja nyampahs yakmat bila keknis bagi tips tips tu.. Siap buat sessi sapa nak tanya soalan apa2 sila lah tanya..  Uweeeekkkkkk.....  Agaknya menanti bila lah org nk panggil dia bagi talk...  Parenting talk...  Ke dah ada?  Pastu masa dia dijemput jadi pengacara melody...  Org semua memuji dia sakan....  Yg best tu dia ss puji pujian dari online news/blogger dia up... Ok ok faham. Semoga meletop panggil hang lah ganti kelopak.  (padahal org puji dia sbb org nyampah ke nelopak)  
Bagi aku dia x sesuai pun dgn program hu ha meletop tu... Klu program rancangan kawen or rancangan deko rumah maybe lah sesuai kot...  Bukankah keknis pun sejenis kayu kayan juak... Camne nk handle program meletop yg isinya hiburan semata....  Tgk sekali je dia mengecara mmg lah ok kot.. Tgk byk2 kali.. Buhsan.. Buhsan...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak matang jer dia nii
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 28-1-2018 11:46 PM
Ya ampun, festaim iolls tengok video heolls main dkt eskalator tu...tu taim dah kawen ke...jgn pasni ...

Bulan june 2017 di mode republic
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
awoks replied at 28-1-2018 02:47 PM
Nama yg cukup gah.
Hz sumber rujukan tunggal herol dlm setiap perkara
Dikenali sbg menantu nani ro ...

A ah me too.....sumber rujukan tunggal tu entah2 pun rasa menyampah tapi nk Wat camne laki sendiri .....hebat propose depan org ateh stage dulu kira terer ya amat dulu kini selamanye
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 28-1-2018 02:01 PM
Nama yg cukup gah? Are u kidding us?

Edit: weyyhhh iols baru pasan ni sarcasm hahahaha sori sori

Baru je nk hencap wartawan sampah mana yg tulis ni?? Sarcasm rupanya. Selayaknya lah. Lg2 part menantu kpd model tkenal 80an. Hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2018 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 28-1-2018 06:05 PM
Credit to @brainbiru

Hahahaha avatar maxim tu ke model 80an terkenal mak wife HA tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 28-1-2018 05:06 PM
Haruslah bangga... Kisah 12 tahun lps ditrobek

MAk aii. Ingtkn tt perli sesaja rupanya bukan. Kesian nyaa dgn org cm herul ni. Duit byk pon IQ xkemana. Tu la, len kali toksah canang “sy spm je tp income 200k” sb IQ duk situ jgk

Pdn la model 80an trima dia jd menantu rupanya sb prangai lebih kurang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2018 12:49 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 28-1-2018 12:54 PM

Terima Kasih kepada uols yang menyukai cara penulisan i
terkesima sggh dgn kata2 pujian uols

@nazadiyah: tq momod kerana hadiahkan kacang

@brainbiru @toxicated @moonbug @wikedsaikel: tq kerana menyeru momod secara berjemaah td

@wikedsaikel: i bukan budak media or literature. Bljr basic literature kat sekolah je dulu

@kiah_mai_pulak: i x pernah kerja sbagai reporter

@doubleA: yup artikel ni karangan i sepenuhnya...takde copycat dr memana

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
johnazizul replied at 28-1-2018 05:08 PM
Dia nibukan rempit. Dia lebih kepada budak skema kat sekolah yg terpaksa try benda pelik2 supaya org ...

Sama la masa dia lamar HZ. Memalukan. Konon2 sweet la skali HZ balas trima kasih ke insyaallah je. Kesiannnn. Smpai skg rasa HZ trima HA sb kesian dah lamar depan org rmai, live plak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 11:10 PM GMT+8 , Processed in 0.251204 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list