Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4320
View
50
Reply

Toner dan face mist favorite

[Copy link]

Author: Margarita    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2018 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hotmak at 22-2-2018 10:12 AM

image.png

image.png

image.png

image.png

toner favourite pyunkang yul, skrg tgh guna AHC tapi tak brp suka sebab ada alkohol

face mist suka bio essence & bodyshop
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2018 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
xdielzx replied at 20-2-2018 09:24 PM
Thayers witch hazel alcohol free toner

Chuols beli kat mana eh? Tgk kat website watsons ade. Kat watsons store takde puleks
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2018 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 22-2-2018 06:50 PM
Chuols beli kat mana eh? Tgk kat website watsons ade. Kat watsons store takde puleks

Beli online gak u.. tak pernah jumpa lg kat physical stores.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2018 08:35 PM | Show all posts
My fav is pixi glow tonic
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2018 03:27 AM | Show all posts
kalau tengok botol Avene je mesti teringat zaman sekolah...kita dulu beli avene face spray botol kecik bawa pergi sekolah..selalu guna lepas solat kat surau..atau rasa panas dlm kelas kita akan spray2 muka nak sejukkan kulit..haha..bila fikir balik, rasa mcm amboi2 kecik2 dah pandai jaga kulit..ni mesti sbb selalu baca majalah Seventeen...


tapi bila dah dewasa,dah banyak guna produk skincare,dah tak pakai face spray..tapi sekarang tgh survey nak masukkan balik face spray dlm skincare regime kita....hari tu ada try Melvita rose water...SK2 essence mist...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I pakai toner Laneige, bau sedap but nothing else worth mentioning sbb macam takde kesan sangat kat I
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2018 09:43 AM | Show all posts
if pakai face mist boleh kecilkan pori tau.. pakai before or after make up ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
i vote for avene thermal spring water
avene hydrating serum dan avene sunscreen

guardian ioi city mall adalah tempat paling aman damai utk mendptkan produk avene
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 11:58 PM | Show all posts
Toner pakai Cosrx je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bio essence toner best. Penah pakai toner Nutox tp tk suka baunye n mcm oily skit.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 11:10 AM | Show all posts
xdielzx replied at 20-2-2018 01:24 PM
Thayers witch hazel alcohol free toner

sangat best thayers ni.. nak cari nak botol kecik tu susah bebenor. nak bawa travel senang..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 03:34 PM | Show all posts
royaldanish replied at 18-9-2018 11:10 AM
sangat best thayers ni.. nak cari nak botol kecik tu susah bebenor. nak bawa travel senang..

Kat Kaison/ Mr D.I.Y ada je botol kecik2 tu
I pun letak toner thayers dlm botol spray & botol pump
Besar sgt botolnya.. ntah bila nak habis sbb I pakai byk jenis toner hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 03:36 PM | Show all posts
hotmak replied at 22-2-2018 10:11 AM
toner favourite pyunkang yul, skrg tgh guna AHC tapi tak brp suka sebab ada alkohol
...

My fav toner pun pyunkang yul.. love sgt
Mmg pakai pagi & malam
Yg lain-lain toner.. ikut mood
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
smurfetz replied at 18-9-2018 03:36 PM
My fav toner pun pyunkang yul.. love sgt
Mmg pakai pagi & malam
Yg lain-lain toner.. ikut mood
...

kan, best & rasa hydrate kulit, tapi i tgk kat utube chanel liah yoo dia kata sebenarnya bahan untuk toner tu tak sesuai dijadikan toner, lebih kurang gitulah

mcm ingredient untuk toner ni dari herbs
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 01:42 AM | Show all posts
skrg i pakai toner neutrogena blackhead eliminating cooling toner

mist pula laneige botol biru tu.. tapi bau perfume kuat sgt. i tak tahan.. pasni nak tukar balik ke avene atau evian.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 02:20 PM | Show all posts
hotmak replied at 18-9-2018 08:04 PM
kan, best & rasa hydrate kulit, tapi i tgk kat utube chanel liah yoo dia kata sebenarnya bahan unt ...

tak kisah la.. janji i pakai best hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sofiazara replied at 12-9-2018 11:57 PM
i vote for avene thermal spring water
avene hydrating serum dan avene sunscreen


mahal jgk avene ni kan, selalu jgk tgk2 tapi tgk harga tak mesra alam lah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
smurfetz replied at 18-9-2018 07:34 AM
Kat Kaison/ Mr D.I.Y ada je botol kecik2 tu
I pun letak toner thayers dlm botol spray & botol pum ...

Lama nak tunggu habis besar sangat.. The ordinary pun okey juga
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rose water tu boleh jadikan toner tak? Sbb kalau search toner kat lazada or shopee mesti ade je terselit rose water
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 09:33 AM | Show all posts
nanananananana replied at 26-9-2018 02:39 PM
Rose water tu boleh jadikan toner tak? Sbb kalau search toner kat lazada or shopee mesti ade je ters ...

rose water tu brand apa u? i guna pixi rose tonic best! tp botol kecik cpt pulak nak abis wpun i pakai time pagi jer. mlm i guna thayers rose
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081959s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list