CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 73752|Reply: 434

Edisi Sakit Mata - Selebriti Wanita Malaysia Berfesyen Hauk

  [Copy link]
Post time 31-1-2018 05:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by pitera at 31-1-2018 05:20 PM

Pencalonan anugerah selebriti wanita malaysia - fesyen paling hauk 2017/18.

siapa pilihan anda?

1. satila mevin - ibu kepada bebiboi matyip, isteri kepada seziseng yang pernah menjulang anugerah popular berita harian bertahun lepas namun agak sedikit sendu pada tahun ini, juga seorang aktres suam-suam kuku. Gaya hauknya boleh dilihat kerana amat suka pakai tudung takdak anak tudung main selempang jaaa, padanan culottes dan blouse yang please oh my god dan juga cara posing nya yang awkward.





Ada lagi satu gambar terpaling hauk tapi tak boleh nk upload pulok, size besor. yang dia pakai blouse putih seluar grey yang katanya beli di london ittew. hnmmm.

https://www.instagram.com/p/BdXh ... p;taken-by=samtilla

2. Hamis Jalikha. juga seorang ibu, dulu gaya waktu freehair agak hot la juga, seperti yang diakui oleh dirinya sendiri (ihiks) baru-baru ini. tapi semenjak bertudung, gayanya sedikit over dengan blouse berfrills bagai, bercorset - seriously sangat tak kena, dan juga baju off shoulder dan berinner. seperti tinvy juga kekdahnya. namun yang paling obvious dalam gambar di bawah adalah makeupnya. sila komen jika anda tidak sependapat dengan saya:

- link ja yang mampu:
https://www.instagram.com/p/BedR ... ken-by=haniszalikha

3. Princess Sarah Liyana - segaya dengan HZ, semenjak bertudung ni gayanya seperti ke arah makciks-makciks tambahan selepas bersalin. walaupun tidaklah selebar mana, tapi gaya pemakaian nya membuatkan beliau nampak gems gems dan juga gaya terkiri tudungnya tidak berimejkan muslimah seperti yang digembar-gemburkan.






okay dah sampai situ je karang hihihihi. selebriti lain yang tersenarai adalah Hajah Lopa (tak perlu share gambar, rasanya ramai dah forumer yang duk kutuk kikikiki), Princess Aisyah dewi remaja, rebeccateletubbies...

mohon mana yang ada gambar atau nak masuk nama dalam list, silakan!

p/s: ini adalah pendapat peribadi iolls yang sakit mata menengok gaya tidak tentu arah mereka ini. kalau rasa tak bersetuju pun boleh juga kita bincangkan di bawah





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2018 05:15 PM | Show all posts
Boleh bg gred C ngn article tt
point ada utk ummah porum berdiskusi n mhencap, tp x cukup plak
pic puteri sarah tu apasal plak tiba2 muncul bawah keknis?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 05:21 PM | Show all posts
kosukeconan replied at 31-1-2018 05:15 PM
Boleh bg gred C ngn article tt
point ada utk ummah porum berdiskusi n mhencap, tp x cukup plak
pic ...

tadi terpost pulak kehkeh padahal nak save as draft je. okay dah tambah point. sila hencap!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa je di mata ai
xda la plain
berani bereksperimen gitu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon tepek gambar sebab meolls super malas nak ketik link
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
buat la poll tt..boleh ngevote ramai2
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 31-1-2018 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2018 05:26 PM
lawa je di mata ai
xda la plain
berani bereksperimen gitu

Salah eksperimen bg i hihihi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sejuk replied at 31-1-2018 05:30 PM
Mohon tepek gambar sebab meolls super malas nak ketik link

Meolls nye limit upload gambar dah exceed kahkahkah. Tunggu esok kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Puteri sarah mcm intan bini nya kuda sekilas pandang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 31-1-2018 05:37 PM
Puteri sarah mcm intan bini nya kuda sekilas pandang

Uiks siapa tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 31-1-2018 05:38 PM
Uiks siapa tu

Madunya si yizreen yazminda
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 31-1-2018 05:40 PM
Madunya si yizreen yazminda

Ohh a ah ada sedikit kesamaan disitu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 31-1-2018 06:43 PM

Bukan selebriti la kan. Tapi femes sgt . Terkenal dgn fesyen hauk.

CDM hanis haizi top agent hai-o premium beautiful corset.









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Comments

SENAK PERUT TGK  Post time 1-2-2018 11:10 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2018 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2018 05:45 PM
Bukan selebriti la kan. Tapi femes sgt . Terkenal dgn fesyen hauk.

CDM hanis haizi top agent hai- ...

Ini pelopor kpd segala pesen hauk ni *gelak tutup mulut*
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr atas hanis haizi nampak kurus.gmbr bwh,punyalah gedabak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2018 05:45 PM
Bukan selebriti la kan. Tapi femes sgt . Terkenal dgn fesyen hauk.

CDM hanis haizi top agent hai- ...

Confdent je dia pakai cam ni..nmpk gemuk n pendek sgt...huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2018 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira Filzah pengacara nona..buruk gila..ketat..sendat..kaler hijau hodoh...kain singkat...hauk gila.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 31-1-2018 05:59 PM
Mira Filzah pengacara nona..buruk gila..ketat..sendat..kaler hijau hodoh...kain singkat...hauk gila.

mak aiii.kesian mira..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 31-1-2018 05:37 PM
Meolls nye limit upload gambar dah exceed kahkahkah. Tunggu esok kot

No problem uolls. Akan ku tunggu gambar mu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rebecca Al islam tu paling hauk kot? Memang cringe setiap kali tgk gambar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:23 PM GMT+8 , Processed in 0.312686 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list