Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
50993
View
2466
Reply

KPOP GROUP SURVIVAL SHOWS [PD101, The Unit, Mix9 etc] RANK 3

 Close [Copy link]

Author: syue86    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2018 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
GAON MUSIC AWARDS - Red Carpet

Nuest W
DV_A-HpXcAA-yo7.jpg DV_A9oUWsAAMbwl.jpg DV_A862W4AEYXF0.jpg DV-_b25W4AAM66N.jpg
Baekho oppaaa


Wanna One
DV_Cjj6XcAAmpc9.jpg DV_Gl_FUQAA5BgN.jpg DV_H-jnVwAEJKpM.jpg DV_ClfBX4AAAugr-1.jpg DV_JncTU0AAxpiQ.jpg DV_JDYsUQAEoksZ.jpg DV_CoTZWAAATCkQ.jpg DV_ITMAVQAAqiE8.jpg
Iols dapat merasakan Daniel tengah pikir pasal Jidam..adoiii..stay strong Daniel!!!


Hwang Chi Yeol - mentor The Unit
DV-5gOXXcAA9_Mv-2.jpg DV-5fazXkAEk5RQ-1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nisalee replied at 14-2-2018 05:04 PM
GAON MUSIC AWARDS - Red Carpet

Nuest W

Daniel macam nak taknak je posing sedih la tengok muka sebellll heols. Nasib la time award tu ada la jugak heols senyum n ketawa huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wanna One for High Cut mag. Actually iols tak plan nak beli, tapi lepas gegambar release terus terrrbeli both version
IMG_20180213_141126.jpg
IMG_20180214_202956.jpg

Alaaa gambar lain tak lepas cis
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 14-2-2018 08:38 PM
Daniel macam nak taknak je posing  sedih la tengok muka sebellll heols. Nasib la time award tu  ...

Sedih kan tengok dia.. Nampak sgt air muka tu dia tengah tension.. Maybe Jidam mess ni yg paling teruk dia kena.. Nasib performance ari ni best2 n the fanchants agak kuat mcm nak bg support dekat Daniel..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 14-2-2018 08:40 PM
Wanna One for High Cut mag. Actually iols tak plan nak beli, tapi lepas gegambar release terus terrr ...

Terbeli????
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Nuest W & Wanna One

Nuest W - Hot Performance Award

Wanna One
- Song of the Year - November (Beautiful)
- New Artist of the Year
- Fan Vote Popularity Award
- Album of the Year - 4th Quarter (1-1=0 Nothing Without You)



DV_gI_pUQAAkn8g.jpg
DV_e1e3VMAAz0jZ.jpg DV_h7QTVoAAdDIc.jpg DV_YhL8V4AA33w_.jpg
Nak pergi mana tu abam????


DV__onnU8AAE25L-1.jpg DV_9RRmVoAE9AJV.jpg DV_3gIYVwAA_JOH.jpg
Daniel, jgnla mcm ni!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy Birthday to Raehwan (Bigstar) & Euijin (Bigflo)

DWBDWlXUQAAclWj.jpg
DWAXS4hVQAA1LdR.jpg

Raehwan the cry baby but have the most beautiful voice, moga baik2 saja dekat kem....
tumblr_oymdm6d5tO1qlo5gko2_540.gif DWATV6yU0AAfyeP.jpg DWATW7ZU0AEgV97.jpg
DWAWUerXUAATc48.jpg DWAR4rGV4AQ1r_H-1.jpg




Euijin grandpa, lets only walk on the flowers path~
030ea1f3d17cf696e344931d263ddf44d0d0a4ce_hq.gif DWAcWVQWAAEB7Qr.jpg DWBAxOZW0AEq2GU.jpg DWAQUXAU8AAHGU7.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:04 AM | Show all posts
nisalee replied at 14-2-2018 09:12 PM
Sedih kan tengok dia.. Nampak sgt air muka tu dia tengah tension.. Maybe Jidam mess ni yg paling t ...

tulah nasib baik time perform dia okay, fans pon bagusss sangat cheers diorang. sedih sangattt heols nangis tu

ada sunbae daniel dari sekolah tulis pasal heols kat pann n defend heols. diorang punya arts school lagi ramai girls dari boys so naturally diorang memang lek2 je kawan n lepak2 dengan girls. sebab si daniel ni terlalu baik n tak kisah berkawan so ramai je yang tertangkap cintan ngan heols.
iols baca kat twitter opinion sorang peaches ni n iols setuju, "this may need to happen so that daniel will learn his lessons and be careful with whom he befriended with" setuju sangat. ko jangan la pompuan jenis celah lorong pon ko nak berkawan niel oiii, filter la sikit

Wanna One pon dapat cuti Lunar new year ni, mohon semua balik rumah rehat cukup2. Daniel sila makan banyak2, dok bawah tiak omma n gomol rooney & peter puas2.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:08 AM | Show all posts

betul chuols, seakan ada tangan ghaib yang transfer duit n isi form semalam. tangan daniel kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 15-2-2018 10:04 AM
tulah nasib baik time perform dia okay, fans pon bagusss sangat cheers diorang. sedih sangattt heo ...

That's why iols cakap Daniel ni jenis x kisah.. Maybe due to respect.Tengok fancam yg dia boleh borak2 dgn Aron pon dah tau dia mudah mesraaaa~*bob AF*  a big lesson utk Daniel sbb haters diaorg sama ramai dgn fans.. Nak suruh Minhyun dgn Hafairy ajar selok belok entertainment industry pon x boleh jgk sbb diaorg pon dari nuguland n xpernah kena mcm ni.

Cuti ni harap dia rehat cukup2 n makan puas2 dekat rumah. Kumpul energy sbb x lama lagi nak CB dah.. Kalau nak cari gf dari same industry pon, biarlah yg elok2..N YMC,sila bg warning dekat Jidam sengal tu..rasa geram pulak tengok minah tu hepi2 je mcm xdak pe..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 15-2-2018 10:08 AM
betul chuols, seakan ada tangan ghaib yang transfer duit n isi form semalam. tangan daniel kot :lo ...

Amboi...mcm ada rasukan ablasa yer lepas tengok semua pic Highcut lalu terus klik beli gituh.. mcm xda harapan nak puasa je dari membeli brg2 Wanna One.. Jaga2 chuols, jgn sampai kena jual buah pinggang..haahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 11-2-2018 12:38 AM
sblm nie iolss byk jd sr jer.. iolss xpuas hti psal top 9 the unit.. knape jeup tak terpilih..?? tp  ...

sampai hati uols bersyukur tomato keluar..  iols agak keciwa tau heols keluar.. sblm ni dah lah memang dapat top9 je..  tetiba final dapat no10 pulakkk.. kesian hotshot tinggal lagi 2 orang krik krik takde menda nak buat.. tapi since euijin kesayangan iols lepas, iols pejam mata je lah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
nisalee replied at 11-2-2018 12:00 PM
Jeup tu nampak die sgt desperate n mmg all out dr 1st task lagi. Sgt sedih dia x dapat join seka ...

unit G tolonglah jangan buat lagu ala2 twice,  poco-poco bagai..  sejujurnya Jiwon Spica, Euna Kim,  Euijin sangat lah tak sesuai nyanyi concept macam tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 14-2-2018 12:05 PM
Hyunwoo & moobok welcoming the arrival of their latest sibling.

alaaaa...  kiuttt..  bagus lah manbook ni..  mesti dia yang tolong both of them kan..  nanti cari lagi 2 orang ex-p101 boleg lah buat group baru...  kena cari main dancer pulak ni..  rapper & main vocal dah ada..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 14-2-2018 01:01 PM
nope, Kasper yang introduce diorang berdua cakap that was 2 years ago n explain actually diorang j ...

kelakar lah cerita ni..  jidam cakap ong yang introduce.. kasper cakap dia yang introduce..  i bet daniel tak ajak dating ke apa ke..  tapi since si daniel ni jenis sweet & gentleman bagai,  si jidam ni perasan sendiri..

harini baca tweet,  wanabol cakap ntah ntah jidan yang buat fanfic tu sendiri.. LOL..  tapi masa Gaon awards tu memang nampak lah si Daniel tak berapa choding sangat..  tapi tak kisah lah,  heols pun dah balik Busan & hepi2 sambut new year  sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 14-2-2018 04:23 PM
takpela iols kasi heols benefit of the doubt, benda 2 taun lepas kan masih budak hingusan 19 tahun ...

uols..  sejujurnya kan..  iols tak rasa pelik pun tau kalau heols dok usha2 girl group..  hahahahaha..  yelah kan..  dia pun tak sangka lah yang dia akan sefemes camni & boleh duduk semeja dengan retis2 yang dia tengok dalam tv sblm ni.. so, bila dah jumpa,  mestilah tengok kan!  

i harap kang daniel buat masa 5 tahun ni boleh jauhkan diri dari perempuan dulu.. kerjaya heols baru nak naik..  delulu fans pun makin lama makin banyak..  walaupun kita selaku noona fans boleh terima,  tapi bila cerita2 camni naik rasa macam tak best lah kan.. nasib lah kes jidam ni viral sehari je HAHAHAHAHA..

Bab guanlin tu ntah2 guanlin sendiri yang nak tinggal dalam bilik sorang2.. macam2 betul..  tapi since guanlin punya fans memang mostly geng choding,  ignore je lah..

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 14-2-2018 08:40 PM
Wanna One for High Cut mag. Actually iols tak plan nak beli, tapi lepas gegambar release terus terrr ...

uols,  iols pun beli gak 2 version..  tapi 2nd batch..  harap2 boleh dapatt..  kalau tak dapat iols bakalan murung 2 minggu..  hahahahahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2018 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
almost 2 minggu iols tak masuk forum sebab bizi dengan kerja

Busan King balik sambut new year dengan Kang Omma.. Sempat tangkap gambar dengan fans & melawat hyung yang dia kenal..

Untung ler busan people boleh terserempak dengan Niel..

IMG_20180216_004549.jpg
IMG_20180216_004543.jpg
IMG_20180216_003748.jpg
IMG_20180216_003430.jpg
IMG_20180215_212330.jpg
IMG_20180215_211450.jpg
IMG_20180215_191637.jpg
IMG_20180215_162521.jpg
IMG_20180215_162524.jpg
27877844_574642432884605_9132613399295819776_n.jpg.jpg

Dik Daehwi keluar dengan Omma jugak..

IMG_20180215_212119.jpg

Ong pun keluar makan kat lotteria dengan family..

IMG_20180215_192358.jpg
IMG_20180215_192354.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:12 PM | Show all posts
cikpah27 replied at 16-2-2018 10:17 AM
uols..  sejujurnya kan..  iols tak rasa pelik pun tau kalau heols dok usha2 girl group..  hahahaha ...

iols pon tak rasa pelik gak, tengok je la time chungha n dancers dia perform depan W1 heols kemain galak lagi nonton biasalah boboi kannn hahahaha.

iols rasa heols memang lebih hati2 la pasni nak berkawan ngan pompuan. tak kira la idol ke sape ke kan.

pasal kes guanlin tu kita memahami jelah fans2 heols yang meroyan tu belum cukup umur kan. cuma iols tak suka la diorang boleh reaching sampai ke situ pulakkk. ada 1 je iols setuju diorang nak meroayn, pasal brain map yang W1 buat tu. semua members buat tetiba guanlin punya reporter tu tak tunjuk sebab diorang cakap guanlin tak fasih korea so diorang xpaham apa yang guanlin cakapkan. haaa yang kes ni barulah sesuai nak meroyan, sebab sah2 reporter hauk tak reti buat kerja. si guanlin bukannya hauk nau korean heols, n heols pon penah je buat brain map sebelum ni. tipu sangat la kata gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:15 PM | Show all posts
cikpah27 replied at 16-2-2018 10:22 AM
uols,  iols pun beli gak 2 version..  tapi 2nd batch..  harap2 boleh dapatt..  kalau tak dapat iol ...

uuuu semoga chuols dapat iols dah la jarang2 beli magazine ni, tetiba w1 punya jadi rajin plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
5.300862s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list