Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
47135
View
2466
Reply

KPOP GROUP SURVIVAL SHOWS [PD101, The Unit, Mix9 etc] RANK 3

 Close [Copy link]

Author: syue86    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-2-2018 06:01 PM | Show all posts
Telolet replied at 5-2-2018 04:10 PM
lol kelakar gila scene key kena debik tu. ngan budak sekolah plak tu   camtu gamaknya akg ...

bukan takat fans yg contestant pn asik meratib centre..merajuk2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini teaser???

DVRqXU4U0AEw_Xb.jpg DVRqWGHVMAEKKp-.jpg DVRqZC5U8AEgGug.jpg DVRqUskUMAAGt1x-1.jpg DVRrgU0VMAANK_x.jpg DVRrhQSU0AU7rAF.jpg DVRreeoVoAAqN2o.jpg DVRrfSbVQAAFR-x.jpg DVRryTDUMAAWbOa.jpg DVRrxVvV4AAwH3P.jpg DVRrweLV4AEEya8.jpg


Walaupon tiada sesi shirtless (matilanakkk) tapi YMC masih lagi menggunakan konsep black/white n tambahan gold color utk CB kali ni.. Xsabar nak tunggu next teaser pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Donghan with CHOKER



*nosebleed*
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 11:48 AM | Show all posts
nisalee replied at 5-2-2018 04:38 PM
Iols membayangkan akgaes tulis hate comments sambil ketap2 bibir n gigil 1 badan..  amboi karat  ...

tulah iols perasan fans w1 ni kebanyakannya baru first time nak minat idol group so diorang tak biasa gamaknya cemana concept centre ni. kalau main everything jadi centre abisla roboh bangunan YMC nanti kena gegor dengan akgae daniel
baru nampak kat twitter semalam rumours cakap 2 full album & 2 repackaged... kalau betul matilanakkkk   
dah la march ni tvxq pon nak comeback, iols nak kena jual kidney gamaknya since dah janji nak beli album tvxq lepas diorang discharge army.
takpun iols target repackaged je kot, selalunya repackaged lagi kebaboom

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 11:52 AM | Show all posts
syue86 replied at 5-2-2018 05:01 PM
bukan takat fans yg contestant pn asik meratib centre..merajuk2 bagai

hahahah kan siap merajuk2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 01:00 PM | Show all posts

tak shirtless pon ramai dah berdarah hidung dengan tattoo leher ongniel
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 6-2-2018 11:48 AM
tulah iols perasan fans w1 ni kebanyakannya baru first time nak minat idol group so diorang tak bi ...

Sgtlaa betol.. Bebudak je yg iols tengok dekat twitter tu walaupon tahap baca hangul diaorg agak mengkagumkan dari iols yg dah seasoned ni ahhahhaa... Payah sgt asyik bergaduh je akgaes nak jadi centre. Ni pon dah start meratip2 dah kasi distribute lines tu sama adil..
Mak ai byk nyer nak buat repackage.. Baik beli repackage terus mcm tu.. Lagi puas hati..

Erk, baiknya chuols siap berjanji beli album TVXQ.. Iols sejak berpecah ni dah kurang sikit minat (dulu iols minat minky oppa). Dulu2 cassie malaysia buat gathering iols sanggup turun kL.. Bila pikir balik, mcm lawak pon ada..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 6-2-2018 01:00 PM
tak shirtless pon ramai dah berdarah hidung dengan tattoo leher ongniel

Tu baru fake tattoos.. Kalu bebetol xtau la apa akan jadi..eh diaorg ada vlive kan hari ni??
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:14 PM | Show all posts
nisalee replied at 6-2-2018 12:49 PM
Sgtlaa betol.. Bebudak je yg iols tengok dekat twitter tu walaupon tahap baca hangul diaorg agak m ...

iols perasan diorang mostly belajar dari tengok variety show n k-drama, ada yang memang amik kelas korean bagai siap masuk exam n ada cert lagi.
tautakpe, iols belajar gak sikit2 hangul n boleh la nak baca tapi memang lembab cam siput n ayatnya sepatah pon iols takpaham, cuma tahu bunyinya cemana je
iols memang still support tvxq, siap beli album n pegi concert lepas diorang berpecah tu sebab memang bias ke yunho n second bias ke changmin kekekekeke
n concert diorang memang the best concert yang iols penah pegi. memang tak menyesal walaupun amik tiket murah je sebab still student time tu. sedehh kalau nak compare dengan FM wanna one haritu
bersyukur sangat sebab yunho ni menjadi, tak penah ada kontroversi merepek ke apa. rasanya kalau kisah hidup heols teruk cam micky yoochun tu memang dah lama iols say bye bye

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh baru perasan March ni byk feveret group buat CB

1.TVXQ
2.NCT
3.GOT7
4. Wanna One (rumors)
5.Nuest W (rumors)

Matilaaanakkkkk~
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:16 PM | Show all posts
nisalee replied at 6-2-2018 12:51 PM
Tu baru fake tattoos.. Kalu bebetol xtau la apa akan jadi..eh diaorg ada vlive kan hari ni??

haah fans dok share screenshot kat twitter tu ha. siap video call boa lagi mintak blessings. pastu boa cakap "last year korang dapat banyak rookie award kan? meh la aim daesang taun ni"
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 6-2-2018 02:14 PM
iols perasan diorang mostly belajar dari tengok variety show n k-drama, ada yang memang amik kelas ...

Iols penah dgr dari geng cassie yg konsert diaorg mmg superb sgt.. Jeles pon ada sebab bukan senang nak datang msia kan..ingat next time boleh la tengok kalau diaorg buat asia tour lagi, sekali amik kooo.. Terus OT2.. Yoochun tu masa tau dia punya kes, iols frust pon ada. Lagu2 JYJ pon kalau boleh X nak dgr apatah lagi lagu2 lama diorg.. Penyebab utama iols merajuk kejap dgn dunia kpop..

Iols semalam tengok twitter IME, ramai fans menganjing IME sebab pos gambar blur.. Siap compare dgn fansite punya pics lagi.. Tengok ramai msian puji organizer indo sampai wanna one dah plan buat konsert dekat sana.. Rasa mcm tipis je harapan diorg nak datang sini lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 6-2-2018 02:16 PM
haah fans dok share screenshot kat twitter tu ha. siap video call boa lagi mintak blessings. pastu ...

Baiknya BoA bg wish dekat adik2..  walaupon jadi MC agak hauks, tapi dia mmg layak utk jadi mentor. Kalau next season ada lagi better jadi mentor je.. Bg MC dekat orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:51 PM | Show all posts
Telolet replied at 6-2-2018 01:00 PM
tak shirtless pon ramai dah berdarah hidung dengan tattoo leher ongniel

Kaka aim hidung baejin je walaupon secoet.

anyway, malas nak buat post baru - Baejin & Linlin for hari sukan idol (yang haus). Jihoon pon datang bagi support jugak
febc8baf039c9e9638debe078391705390f1920cd77ff7566f002cfda75f2971.jpg e9bc2e24d6ad81b135dce855113b07164a5491dad1628d051b4c4f2a1c3d2ab1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:52 PM | Show all posts
nisalee replied at 6-2-2018 02:15 PM
Eh baru perasan March ni byk feveret group buat CB

1.TVXQ

NCT , take my moneyyyyy... harapnya bukan seketul cherry bomb lagi. bagi la lagu ala2 7th sense
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20180206_144337.jpg
Sila contohi Mr Rhymer ye.. Dia tau Kanto ni tengah top, terus nak buat fanmeeting n album. Siap plan lagi utk datang promote dekat radio.. Jgn rhymer buat plan letak Kanto dalam BNM Boys je.. Den dah nampak scene ala2 Rihanna dgn Dongho.. Btw, go go Kanto~




IMG_20180206_144314.jpg
Kahkahkah..akhirnya KBS dah berbunyik..lagu baru seminggu keluar terus ko amik jadi BGM eh??iols dah perasan benda ni sebenarnya tapi unitmakers kan kecik, so terus tenggelam isu ni.. Mnet maybe xnak bunyik sebab ada Justin n JungJung, tapi KBS ni public channel n lagu tu pulak lagu baru.. confirmla diorg bising pasal copyright..Adoilaaaa~
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 03:31 PM | Show all posts
nisalee replied at 6-2-2018 01:29 PM
Iols penah dgr dari geng cassie yg konsert diaorg mmg superb sgt.. Jeles pon ada sebab bukan senan ...


time diorang berpecah tu iols siap masuk group hapebenda tah kat fb, kekonon buat petition kat SM supaya tvxq tak berpecah.
bengongnya bila teringat balik sebab baru paham dari segi law kenapa susah untuk diorang berlima satu group lepas JYJ sue SM lol
bila uols mention pasal gambo IME tu baru teringat, iols nak share gamba tu kat sini n sambung hencap deme tapi terlupa pulak. kelakar gila semua replies kat tweet tu
nope chuols, diorang still akan datang sini and IME still akan handle concert diorang kat sini Local promoter dah confirmkan huhu. rasanya betul kot tarikh 21 July yang leak haritu...

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 03:36 PM | Show all posts
nisalee replied at 6-2-2018 01:15 PM
Eh baru perasan March ni byk feveret group buat CB

1.TVXQ

bloodbath incoming~~ curious betul apa plan nct ni. betul2 nak letak ot18 dalam 1 stage ke propah je SM ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 03:41 PM | Show all posts
azimodin replied at 6-2-2018 01:51 PM
Kaka aim hidung baejin je walaupon secoet.

anyway, malas nak buat post baru - Baejin & Linlin f ...

kelasss kaka hidung dik baejin pon jadi
dalam gamba lain nampak ong n jisung pon datang support baejin n guanlin. siap lambai2 nablebong lagi si omma jisung

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 6-2-2018 02:52 PM
NCT , take my moneyyyyy... harapnya bukan seketul cherry bomb lagi. bagi la lagu ala2 7th sense

Amboi kaka,sanggup tolak adik baejin demi adik2 nct..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087379s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list