CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
budak2 masa kecik mmglaa semua dicakap comel... tgk dh besar sok comel tu bertahan lamake tidak....paling kesian si bujibulaa.... letak dia mcm tu dlm bakul pasar...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 05:28 PM | Show all posts
minahsenget replied at 15-2-2018 12:32 PM
Lerrr yg bujibu mende tu kucing ke ingatkan anak diaorg

Ya ampun, sis

Mampus kene bahan budak tu kalu nama die Bujibu Chempel
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun tak tahu apa pekrjaan si Herol ni..manjang bersenam acah2 stuntman handal n hebat.nak kata dia mana2 sukan,tak ada pulak.
Sekali tadi aku tenguk ig Fattah buat stunt sekali cut je..tak ada la aku nampak fatah beriya2 masuk gym terlompat sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 15-2-2018 09:27 AM
Gitulah dah kawen ngn jock (captain rumah sukan versi malaysia)..bimboy to the max ,with muslces n ...

Tapi hanis tu tak lawa pun. Sesuai la
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya yang terjun dalam laut sambil dukung anak dia dgn naik one wheel tu. Kalau terdebuk jatuh atas jalan kepala anak kau jugak terhentak. Eh bodohnya.. hanis ni tak malu ke dapat laki rempit low class macam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah TT da buka umah baru...

Serun ngok KekCop naik bot laju tu,
Gan angin kuat,
X dpegang elok,
Mau mlayang badan budak tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 06:23 PM | Show all posts
tapi iols tengok hairul ni helok je nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 15-2-2018 05:22 PM
tau xpe..jual brand je n letak harge yehudi... meleis bbnu semua plak bodoh mengkayakan retis ni.. ...

Iols pakai brand tokti je,.semua boleh pakai
Paling merepek naelofar..harga dengan kualiti nan hado
Cakenis macam x pernah encounter masa shopping..sendu sangat kah brand ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
TT punya penulisan memang bagus! Bravo!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..iols nak maklumkan di sini maksud perkataan2 dibawah dalam bahasa inggeris. Mohon penulis betulkan penggunaannya dalam artikel ini yach...

baharu = new
baru = just now


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek la gambar Mario Balotelli "why always me" tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 06:56 PM | Show all posts
i cannot accept the caption 'my punching bag yusuf iskandar' tu, pas tu buat2 tumbuk anak dia. to me it is like child abuse.. caption tu is very wrong
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 15-2-2018 06:23 PM
tapi iols tengok hairul ni helok je nyah...

Tgk elok2..perati betul2
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
purpler replied at 15-2-2018 05:11 PM
masalahnya HZ ni kalau bagi tips keibubapaan macam dia dah kawin 10 tahun dan ada 5 anak....
sbbtu  ...

U jgn sebut... Kang keknis pass baton ke yg lebih layak.. Yakni mak dia karsinah rostam.. Yg ada anak bersusun mcm paku (her own words)...melalui jerit perih dari mengandung smpai meneran,  jerit perit  membesar anak lagi bla bla bla... .  Dia punya tips tu lagi la poyos.. Plus dgn pakej kondem orang + up diri sendiri,  itu belum dia musibat kan dan men 6jahanam kan orang.. Mak dia tu ibarat samseng tua di alam blog...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 15-2-2018 09:03 AM
Ruang mencari salah herol ni.. hahahah hencapan beramai2

betul sangat dah tuduhan ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 15-2-2018 09:23 AM
Baru ni aku pon ada bawak anak gi bercuti naik bot. Melalak juga la first time sarung life jacket. t ...


Ko jangan kecam sangat.. Nanti keknis ngan kekrul terus claim kekcop pandai swim....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 15-2-2018 04:02 PM
Iols dah jumpa pasal ni kat Beautiful Nara https://beautifulnara.com/idea-shawl-cangkuk-hanis-zali ...

Nape iols rasa analogi yg keksinah bg tu mcm tak kena je

Lain la kalau keknis tu improvise stail tudung cangkuk tu..ni keknis mmg tiru sebijik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 15-2-2018 04:49 PM
Aku still x paham mcmne keknis bole sangkut kt HZ nih..ingat kan bakal hubby dia ado2 setaraf Keksin ...

Keknis boleh sangkut ngan HZ ke HA?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 15-2-2018 02:41 PM
jangan kata bebudak... supplement bukan bukan macam ni pon ade effect taw pada orang tua... kawan  ...

yes babe. cuma bezanya, yang adults ni amik supplement2 ni sebab diorang yg rela hati so consequencesnya diorg la tanggung. babies and children diorg tak tahu menahu, confirm2 parents yang bagi sbb tu i tak support posts pasal supplement merepek2 for babies. keknis siap claim toujours elok untuk pregnant ladies hmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 15-2-2018 02:41 PM
jangan kata bebudak... supplement bukan bukan macam ni pon ade effect taw pada orang tua... kawan  ...

Kesian kawan u. My aunt meninggal sebab kanser hati. Semoga Allah meringankan kesakitan & menguatkan semangat dia untuk meghadapi hari-hari yg berikutnya. In sha Allah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21940 Replies : 409
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 34365 Replies : 17
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114538 Replies : 2984
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15618 Replies : 8
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19109 Replies : 54
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 17279 Replies : 29
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93172 Replies : 1240
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 14839 Replies : 1
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 130012 Replies : 664
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1832 Replies : 6

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.666424 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list