CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 25-3-2018 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
adeladelina replied at 24-3-2018 10:42 PM
Ape nme ig btl die?ai try carik xjmpe..bkn ape,nk mntapkn skill msak ai

I ols pun konpius yg mana yg selalu lalu kat exporer...  Is either rosehayatie_ or yatiekitchen .... Dah konpius yg mana 1... Tp yg i ols ingat yg iglive i ols tgk ni... Masa Dia masak... Kdg2 ada dgr suara bibik dia...  Bibik dia garang bebenor suaranya...  N yati yg i ols tgk live nya ni melayan soklan2 follower dgn penuh sabar... Walaupun soklan tu ditanya berkali2... X prnah dgr dia rimas dgn soalan soalan berulang... Elok je menjawab...   I ols yg nengok plak rimas soalan sama berulang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2018 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
NadineNajmie replied at 24-3-2018 11:07 PM
Meols baru membawang dgn "sedara terdekat" keksinah. Malas meols bagi tahu siapa, keksinah kan penun ...

Tp pandai komplen mankajang yg well known tu mahai kan...  Agaknya klu dia masih x berapa glamer... Silap2 rizalman pun dia komplen...  Harus lah kena dgn mak hayam rizalman klu ko kmplen rizalman..  
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 24-3-2018 11:15 PM
Kalau shadedough totally moiturising patutnyer tukar ler 100 colours pun xkan merekahnyer. Walau t ...

gambar tu sah2 nampak bibir kering..  gigih naw post jugak..  
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 01:16 AM | Show all posts
bagi iols keknis tak reti masak. setakat resipi dok ulang2 seperti yg forummers dlm ni bgtau..takdalah hebat sangat.
iols cabar keknis masak lauk pauk kampong ..pajeri nenas/terung, lauk lomak nenas + ikan masin, asam pedas ayam, kari daging, ikan bakar cencaru sumbat kelapa , kerabu mangga.pastu weekend buat kuih seri muka,kuih serabai + kuah durian, kuih lapis..ada berani??


keknis,chuols baca kan thread ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lipstick tu mosituring tukar lah 100 kali pun tetap tak kering. Maah condition the lips lagi. Tak yah membongak ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba tanya keknis produk shadedough dgn lipbait dia kilang mana? Macam mana keknis jalankan kajian dan buat formula. Ada sijil halal tak? Simplysiti ada sijil halal. Kilang pun kita tahu memang elok punya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-3-2018 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 24-3-2018 05:18 PM
Keknis bangga hokay teknik perapan steak Dier tue..Tak habis2 dgn tips Dier..sayur lak rebus brocc ...

kalau keknis btl2 chef..die akan steam saje brocolli tu..i ingat mase rajen folo kekcop..kekcop sll berbrocolli je kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 01:55 AM | Show all posts
Edited by faraway1 at 24-3-2018 12:57 PM
ayjay replied at 24-3-2018 08:02 AM
Tak pro langsung pancake yg keknis buat.
Kekcop mana tak buncit. Dia mana ada makan healthy. Telur ...

tapi colories untuk baby adalah bagus...
my baby makan egg setiap pagi dari umur 7 bulan sampai hari ini.sehingga 4 tahun rasanya boleh aje bedal cholesterol foods
sebab dorangkan aktif..

dan telur untuk dewasa dan bebudak memang tak sama jumlah
boleh diambil.




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2018 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-3-2018 10:54 PM
ntah apa kat u report kata dah more than 100 pages. I dah report the same thing tapi mcm takde act ...

Masalahnya i pun tak tau sapa mod kat sini. Yg iols kenal seribulan tu je yg dkt belia informasi sbb dia murah hati bg kacang. Hahahs
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
@lonely_surina please tutupkan thread ni.
Dah lebih dari 100 pages
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
NadineNajmie replied at 24-3-2018 11:07 PM
Meols baru membawang dgn "sedara terdekat" keksinah. Malas meols bagi tahu siapa, keksinah kan penun ...

Kipidap koreksss rahsia The Keks Bataks
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 24-3-2018 09:02 PM
Tak pro langsung pancake yg keknis buat.
Kekcop mana tak buncit. Dia mana ada makan healthy. Telur ...

Bukan 2biji sehari eh?anak iols hari2 tolor..tak tolor ayam goreng..tu je..kalau tak langsung tak nak makan..dah bawak g jumpa dr semua dr pun redha kan aje..dah seleranya gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 25-3-2018 01:55 AM
tapi colories untuk baby adalah bagus...
my baby makan egg setiap pagi dari umur 7 bulan sampai h ...


I pun diberitahu oleh dietician (dirujuk oleh Dr sbb anak underweight) anak I boleh makan telur sebiji sehari sampai umur 5 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 24-3-2018 10:45 PM
pastu tayang segala bahan mentah yg sheols beli. mampoo??? hahaha

HZ apadehal suruh la HA sediakan semua stuff...kata sayangggggg drimgirl hingga petala langit ke 7juta
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakefield replied at 25-3-2018 09:55 AM
I pun diberitahu oleh dietician (dirujuk oleh Dr sbb anak underweight) anak I boleh makan telur  ...

Underweight betui la tu. Tp ni kekcop tu nmpk buncit nau2 tp maasih disuappaksa mkn telo dh naperrr
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
RedPoppy1 replied at 25-3-2018 12:58 AM
gambar tu sah2 nampak bibir kering..  gigih naw post jugak..

Tukar2 mcm2 kaler katanya. Kalau betul kenapa post yg gambar kering, kenapa tak amek gambar yg plump moisturized gitu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2018 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha aku ketawaaaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-3-2018 01:42 AM
kalau keknis btl2 chef..die akan steam saje brocolli tu..i ingat mase rajen folo kekcop..kekcop sl ...

Betul. Kalau betul2 pandai masak la. Act iolls mmg nak je komen cara masak dia byk je salah, ye lah dah bukan belajar pun kan. Dia tu kekonon hashtag tag tu yg buat org nak marah, kalau dia share just for the sake of sharing takde claim dia pandai masak ke ape iolls ok je
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa keknis tu amek gambar hotel byk2 bukan sebab excited dpt duk hotel ke ape, tapi dia nak promote then nanti dapat free stay la tu. dia kan suka sponsorship ni. Kalau perasan vivy pun selalu amek gambar buat video any hotel yg dia pergi, i suspect sbb tu dia selalu dpt complimentary gifts ke staycation ke kat hotel tu. sape taknak wehh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.371969 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list