CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 10:38 AM | Show all posts
What do you expect from this Kek Kek family?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lahhhh.. anak dia kann...biaq pi larrr...anak dia tuhh ok jah...seronok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan I dulu dok berpuitis kt IG ala fynnjamal konon nak jadi instafamous sekali viral pasal fynnjamal perangai huduh ... Kami dlm group perli dia oiii mati-matian tak ngaku adore fynnjamal ... Pastu sekarang dok adore HZ womanpreneur katanya walhal bagi I HZ ni tak focus in business sebab dia takda 1 killer product pun .
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:48 AM | Show all posts
good job tt..kupasan yg sgt bagus utk dibincangkan..haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
heyyy, ngeri nya tengok video2 ngan anak dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa kucing letak dalam troli sayur camtu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 10:56 AM | Show all posts
dah lame dah dok perati kekek sefemili ni
Nak buat essay garapan thorbaik serope tt iols xreti
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
X dpt hadam pulok stori buah epal ngn si bujibu tuuu arr.. Mohon pcerahan lanjut..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 11:01 AM | Show all posts
anak dorg ni makin besar makin kepam pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols lampi part family tree bujibu -pokok rendang-buah epal-peti sejuk.. hahaa ampunn
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
beria keknis bagi tips parenting setiap masa.. gaya bagi tips mcm ibu dah beranak 10. kesian. ingatkan dulu mak nani je poyo.. tak sangka pulak sikap poyo terjangkit pada menantu. nk tanya ni.. apa je vocab yusof dah boleh sebut?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kat Sweden anak tu dah kena tarik dah...makbapak kedalam
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:17 AM | Show all posts
Dollhouse replied at 15-2-2018 10:44 AM
Kawan I dulu dok berpuitis kt IG ala fynnjamal konon nak jadi instafamous sekali viral pasal fynnjam ...

Orang jual lip matte, sheols pun jual juga. Tapi macam haus jerrrr takder sambutan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq TT.... byk rupanya yg aku x tau..... Yg vid bawak kete laju keknis kat sebelah tu... Siap gelak2..... Boleh x nak lempang sekali dgn keknis?????????  Ko rasa itukah perkara terhebat laki ko yg ko banggakan????  Bawak laju dia jalan biasa...  Klu accident..  Melibaykan kereta lain mcm mana???? Babi betol....  Itu ke wanita / ibu yg potray ibu good parenting tu?  Sapa yg ada ig plssss laaaa tag astro... Tag blogger...  Tag segala yg berkaitan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:22 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 15-2-2018 08:46 AM
Hairul nih dah mcm berkiblatkan Kek Nis... cara aku tgk depa dalam Meletop aritu...nampak mcm herul  ...

betull... aku setuju. apa yg dia buat semua atas blessing keknis.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:22 AM | Show all posts
dia ni siapa asalnya? bini dia tu aku tau la dulu blogger pastu jadi model dan pelakon etc. laki dia ni siapa?? sebab aku rasa laki dia ni mcm tak berapa cerdik. byk dah insiden menunjukkan bukti begitu hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cikmouse replied at 15-2-2018 10:58 AM
X dpt hadam pulok stori buah epal ngn si bujibu tuuu arr.. Mohon pcerahan lanjut..

if tak silap i, based on thread lepas. pasal anak2 bujibu, ramai speku diorg jual anak2 bujibu sbb baka bujibu and mahal. sbb tu la muncul family tree analogy, and the apples are anak2 bujibu sbb mostly tak nampak dah the kittens. so keknis sekeluarga plus the johancats tu maybe buat business anak jibu. im sorry this is the simplest form i can explain sbb im not into cats so idk much. yang much expert boleh tampil explain hehe sorry if im wrong
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan tak ada bukti mereka beri yusuf makan produk toujors. Banyak rupanya.

Kalau selepas kenyataan KKM masih ada selebriti yang mengabaikan garis panduan untuk bayi dan kanak-kanak, memang nampak tidak bertanggungjawab.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 15-2-2018 09:33 AM
family HAHAZ ni acah acah classy tapi still nampak pprt...

harap harap tojors yang ucop makan tu  ...

i comment inappropriate lofa post supplement for babies pon kena kecam sbb bukan lofa suruh makan dadah pon katanya. errr what i meant is mmg la dia bukan dadah, but indirectly it can affect the babies yang tak sekuat adults organnya. malay ni kurang exposure ke apa. even proper medication pon ada side effects apatah lagi ridiculous supplement2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:28 AM | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 15-2-2018 11:29 AM

I nak cakap pasal troli pasar bujibu.

please Hz/ha tolong lah beli a proper cage or stroller khas untuk cats. kesian jibu kena duduk situ dengan sempit, takde ruang nak baring. ni kene duduk. duit jadi duta fancy feast,tolong invest in a proper stroller for cats.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 02:57 AM GMT+8 , Processed in 0.369475 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list