CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 15-2-2018 11:17 AM
Orang jual lip matte, sheols pun jual juga. Tapi macam haus jerrrr takder sambutan.

Semua dia nak jual tiru orang ... Dulu jual jubahdoll pun dah senyap ... Sampai kwn I reporter cakap si HA cakap dkt Keknis sudah2 la tambah biz ni bukan project sekolah sayang , ni semua pakai duit .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Wau rumah baruuu. We need more TT
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:31 AM | Show all posts
aku xpernah tgk cerita si usop n bujibu tu.. so xtau kupasan dalam tu camne... sape yg bagi tips parenting. kalau dorang sendiri yg bagi tips.. hukolah.. hang sapa?

cumanye... pada aku... different family ada different upbringing... dah si hairul ni stunt man... kerjaya dia.. so pada aku... si usop pon akan terdedah dengan benda2 lasak camtu... bergelumang dengan benda2 gym... even dari baby lagi si bapaknya dah layan anak dia dengan cara camtu. ada kan video dia dukung usop kt kaki je.. means dia pegang je usop tu kt kaki.. n budak tu bole tegak berdiri xperlu pegang mane2..

bkn semua budak bole buat camtu. sure ada yg takut n meronta. tapi sbb usop dah biasa.. so.. xjadi masalah. cumanya... kena amik precaution la.. even usop tu pandai berenang... kat pool bole la.. kt laut.. bahaya.. pakaikanla gak jaket patutnya naik boat tu.

itu je... tapi after all... aku x rasa dorang ni sesuai jadi ikutan... banyak lagi couple yg baik utk rujukan. but after all... takdela teruk mane dorang pon... bukan semua orang akan didik anak dengan kelembutan.. belai2..  aku pon besarkan anak2 utk jadi lasak... tapi since aku pon x lasak mana.. so gitu2 je la. ramai je kan yg bawak anak2 join apa2 aktiviti yg parents buat.. hiking ke.. aktiviti lasak yg lain.. ajar dari kecik kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
HA = mamat poyo
Amat xsesuai diangkat jadi ikon, contoh apa-apa pun selain dr kepoyoan semata2
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 15-2-2018 11:22 AM
if tak silap i, based on thread lepas. pasal anak2 bujibu, ramai speku diorg jual anak2 bujibu sbb ...


Betul dah tu explaination uollls. Bahasa Kangkung pasal salasilah Bujibu aka metaphor pokok epal tinggi sangat hahahhaa.

Pendek kata diorang dok highlight things pasal Bujibu takde pulak diornag highlight bujibu ni dah ada 5 anak- 3 dengan JellyBean Johanandhiscats keturunan pedigree lagi 2 ekor dengan kucing Mak Keksinah baka campur kucing domestic. (Or ada more tapi kita tak tau?)

Why takde cakap dekat IG? Atau kat Meletop? Atau kat My Little Heroes dah kata tu rancangan Bujibu and Yusuf kan... awat tak bawak Anak anak Bujibu waktu birthday event?

Takmo expose diri as backyard breeder takut kena kecam ke. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:35 AM | Show all posts
paling menyampah tgk org  dewasa bergurau kasar kepala tongang terbalik dgn budak2.kalau itu abg aku sekalipun.. dgn abg2 aku sekali aku jeritkan suruh berenti
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 11:37 AM | Show all posts
astaga... perlu ke ajar keksop benda ganas macam ni kekrul?
ayah awak ada ajar awak benda camni ke masa kecik?
tak perlu kot... kalau dia membesar tengok daddy dia jadi stuntman, kalau dia minat dia akan ikut
tak perlu ajar sambil tumbuk2 angin gitu depan dia
kalau terkena dia? tak berbaloi lah kekrul oi

keknis ni pun satu
ingatkan bijak classy humble
hmmmmmm bengap jua rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 11:39 AM | Show all posts
Dollhouse replied at 15-2-2018 11:31 AM
Semua dia nak jual tiru orang ... Dulu jual jubahdoll pun dah senyap ... Sampai kwn I reporter cak ...

Keknis ni berniaga ikut musim.  
Tudung sheols Cakenis tu pun hausssssss sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 11:54 AM | Show all posts
cikmouse replied at 15-2-2018 09:58 AM
X dpt hadam pulok stori buah epal ngn si bujibu tuuu arr.. Mohon pcerahan lanjut..

iols pon tak dapat hadam. ater menda buah epal tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:00 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-2-2018 11:28 AM
I nak cakap pasal troli pasar bujibu.

please Hz/ha tolong lah beli a proper cage or stroller khas ...

macam kat pic ni ke uols? moga2 kalau kekrul or keknis terbaca forum ni... pls take note yer. nak buat duit pun.. berpada pada. fikirkan si bujibu tu sama.. kesian dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
@sant @sant @sant
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:02 PM | Show all posts
saya masuk nak bagi support pada hairul dan hanis
jadi young parents ni bukan mudah setiap hari adalah proses pembelajaran so go go fighting
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:02 PM | Show all posts
aku happy2 je baca setiap karangan TT. Seronok
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 15-2-2018 09:03 AM
Ruang mencari salah herol ni.. hahahah hencapan beramai2

Kena tukar ayat ni jadi "ruang memberi kesedaran tentang kesalahan kesalahn herul yg tidak disedari oleh jutaan follower nya"
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:10 PM | Show all posts
anak diorg ni sebijik muka bapaknya iaitu kapten sekolah tu.
comel ke ntah. biasa je. tak faham napa nak follow ig dia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 15-2-2018 11:39 AM
Keknis ni berniaga ikut musim.  
Tudung sheols Cakenis tu pun hausssssss sangat.

Meols ada try beli satu tudung cakenis tue kat zalora, material kira oklah tp part cangkuk tue baru dua kali basuh dah karat , adalah meols salah basuh ke camne?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yassssss! Iols memang tertunggu2 thread baru kangkung. Ok baru bleh p baca..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Herol ni bila upload apa2 vedio dia, mmg dia tak pikir pjg . Almost semua aksi dia tu agak berbahaya walaupun dia bajet feeling cool, hebat aksi2 dia tu utk bg follower impress gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:28 PM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 15-2-2018 12:13 PM
Meols ada try beli satu tudung cakenis tue kat zalora, material kira oklah tp part cangkuk tue bar ...

Karat tu tak terkena pada kain tudung tu ker chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:29 PM | Show all posts
wow. kelas vavavom penulisan TT. iols suka ayat jambatan Pulau Pinang tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 02:12 AM GMT+8 , Processed in 0.695920 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list