CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lerrr yg bujibu mende tu kucing ke ingatkan anak diaorg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 15-2-2018 12:28 PM
Karat tu tak terkena pada kain tudung tu ker chuols?

Tak kene sebab karat tue kat ijung cangkuk yg jahit kat kain tudung tue, memula x perasan tp pastue ternampak ada warna coklat kat besi tue rupanya karat, nanti lama lama mereputlah cangkuk tue, bagi ai bagus idea cangkuk tp make sure cangkuk tue jenis yg tahan lama, dahlah mahal tudung cakenis ada yg lagi mahal dr duck basic
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo uolls nak tau inilah tipikal perangai asshole jock..kalo bimbo bitch canang satu dunia gambo melentik netek,hok jock ni plak tayang krjantanan beliau dengan pelbagai stunt bagai..they feel accomplished share n canang kat org bende2 tu.personaliti mereka.biarlah..tggu mereka tua nanti maka bertaubatla mereka masa tu dengan tahap keupayaan yg makin merudum.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cuba la buat rancangan parenting betul2, if parents tu hauk pon team production boleh kot supply kan contents at least berisi. even tv show artis korea bapak jaga anak tu pon beribu kali ganda lagi bermanfaat dari rncgn diorg tu. if anak diorg slow or parenting skill diorg teruk, diorg tak malu nak rujuk pakar nak improve skills. ini fake betul perangai taktau motip rancangan apa selain promote anmum
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:39 PM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 15-2-2018 12:33 PM
Tak kene sebab karat tue kat ijung cangkuk yg jahit kat kain tudung tue, memula x perasan tp pastu ...

Chuols beli berapa RM tudung tu? Dengar masa awal-awal launch dulu kena beli 3pcs sekali dlm box kan?
Tapi idea cangkuk tu bukan idea dari sheols kan? Dah ada yang buat style cangkuk sebelum tu, cuma yang buat tu tak femes la. So bila sheols muncul dengan Cakenis, sheols claimed shawl sheols la yang pertama yang bercangkuk. Iols baca kat benang sebelah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsenget replied at 15-2-2018 12:32 PM
Lerrr yg bujibu mende tu kucing ke ingatkan anak diaorg

Kau gila nak namakan anak Bujibu ? Bujibu bin Hairul Azreen gittuhhh ?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 15-2-2018 10:36 AM
Teringat junior aku..junior aku ni mmg balaci fynn jamal n sangap artis sket.
Masa tgk kapel ni gun ...

Kenapa kawan uols bash bf mom? Patutnya kawan uols la kena bash pasal bagi fm.

Btw uols ni fans duta so7 ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 15-2-2018 10:36 AM
Teringat junior aku..junior aku ni mmg balaci fynn jamal n sangap artis sket.
Masa tgk kapel ni gun ...

Kenapa kawan uols bash bf mom? Patutnya kawan uols la kena bash pasal bagi fm.

Btw uols ni fans duta so7 ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 15-2-2018 12:13 PM
Meols ada try beli satu tudung cakenis tue kat zalora, material kira oklah tp part cangkuk tue bar ...

Wow cakenis masuk zalora ya? Bru tahu. Terer jugak si hanis ni ber business
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:50 PM | Show all posts
I simpati kat couple ni yg tak mampu bayar bil elektrik berbulan-bulan, tak mampu beli safety gear utk keksop, tak mampu beli proper cage utk jibu...

what if one day.. jibu meninggal dunia? Hayat meow2 tak pjg sgt...apalagi yg nak dijual? 2nd child?

what if one day.. kekrul hilang keupayaan diri utk buat stunts akibat eksiden etc., jenuh keknis nak jual cakenis, lipbait & all the sendu products, masih nak show-off lagikah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 15-2-2018 11:07 AM
beria keknis bagi tips parenting setiap masa.. gaya bagi tips mcm ibu dah beranak 10. kesian. ingatk ...

Bpe dh umor yusop tu ek?mmg xde dgr lagi vocab jelas dia..but well maybe x perasan sbb i x tgk ranc dia..itupn tgk dr youtube kelmarin sbb nk tgk best ke new ranc yg ada bujibu ni..skali nan hadooo..mak bapak yg byk
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-2-2018 12:42 PM
Kau gila nak namakan anak Bujibu ? Bujibu bin Hairul Azreen gittuhhh ?


Hihi kot la nama timangan
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bot laju tu aku rasa mesti dia membongkak "eleeehhh x payah la pakai...  Saya champion fear factor kot" mcm dia membongkak masa rancangan roller coaster tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:58 PM | Show all posts
Entah la bagi iols lantak deme la anak deme. Haritu kutuk che ta besarkan aishah tak macam budak2...pastu schawal tak reti jaga lara. HAHAHAHHA

Harap tokti tak buat camni lah nanti, kang kena jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 15-2-2018 12:50 PM
I simpati kat couple ni yg tak mampu bayar bil elektrik berbulan-bulan, tak mampu beli safety gear u ...

Time tu diorang boleh la jual reality tv pasal 101 basic how to live with criple husband. Lagi la laku show and IG diorang time tu, ummah kan suka drama.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimas aku kalau dpt laki mcm ni.. mcm terlebih hyper.. terlompat pusing sana sini.. mcm budak terencat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya kena ikut cara doktor muzaffar ngan dr harlina ajar anak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah bezanya well educated and bimborina couple..tak payah compare jauh sampai korea dgn abby abadi pun depa xsatu level
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
anak2 mmg aku x ajar tgk cite wrestling ni bahaya. kang mengikut hempuk adik2 nya x ke naya

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 01:51 PM | Show all posts
alah dah cara tu dia bergurau dengan anak dia, biar lah.. lagipun dia pun tahu bab keselamatan anak dia, bukan nya dia tak tahu..
kenapa lah menda macam tu pun nak jadi issue..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 08:05 AM GMT+8 , Processed in 0.374355 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list