CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
RedPoppy1 replied at 15-2-2018 12:00 PM
macam kat pic ni ke uols? moga2 kalau kekrul or keknis terbaca forum ni... pls take note yer. nak  ...

Comel nya , mane nk beli stroller kucing mcmni eh...iolls taknk la mcm stroller bujibu tu, nnt kucing sakit pinggang sbb memanjang kene duduk kekeke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 01:59 PM | Show all posts
rosannazmia replied at 15-2-2018 09:27 AM
Gitulah dah kawen ngn jock (captain rumah sukan versi malaysia)..bimboy to the max ,with muslces n ...

cara u explain mengingatkan i ngan scene drama high school hollywood

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw , iolls menyampah tengok kekrul tak habis2 duk ulang heolls nk tanned kan body heolls....last2 nmpk mcm pelik je tanned heolls, mcm muka kurang zat pun ade....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:10 PM | Show all posts
Aduradura replied at 15-2-2018 01:58 PM
Comel nya , mane nk beli stroller kucing mcmni eh...iolls taknk la mcm stroller bujibu tu, nnt kuc ...

cute kann... siap ada cover pulak tu..and luas laaa nak banding kan bujibu punya. beli kucing mahal2 letak dalam bekas sayur je. hihihi...i think kat lazada ada jer kut. tp tak secantik yg dlm gambar ni la. tapi kat oversea sure lg banyak option. keknis kan kerap p oversea. g la cari... tak pun kirim la kat bekas model
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:10 PM | Show all posts
HA ni mcm bingai sikit pon ada.
budget glamer, puiii. kalau takda usup n bujibu, tak adanyaaa org nak kenal ko
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 15-2-2018 10:54 AM
kenapa kucing letak dalam troli sayur camtu

I mmg tak amek tahu psl any pets. Sbb xminat. Bila nampak kek nis pakai troli tu i ingat mmg menda tu use to transport animal la, ye la keknis kan ada knowledge plus, kucing dia mahal. So kalau menda mahal i assume kita syg and jaga baik and manjakan. Haha. Rupanya troli psr sheol guna. Sure part guna troli ni masuk tv kan... dia tak pikir ke apa animal lover akan kata nnt eh? Sempit sgt
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
LiveYourLife replied at 15-2-2018 02:32 PM
I mmg tak amek tahu psl any pets. Sbb xminat. Bila nampak kek nis pakai troli tu i ingat mmg menda ...

i tak pernah nampak orang bawak kucing guna troli pasar..even ummi jep, kalau bawak jep pegi event pon siap cage besar

*jep tu kucing
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:41 PM | Show all posts
rosieproject replied at 15-2-2018 11:28 AM
i comment inappropriate lofa post supplement for babies pon kena kecam sbb bukan lofa suruh makan  ...

jangan kata bebudak... supplement bukan bukan macam ni pon ade effect taw pada orang tua... kawan i kena kanser hati taw.. dahla dia second smoker lepas tu banyak ambik supplement... doktor cakap jarang perempuan kena kanser hati sebab selalunya yang smoking je... maybe sebab dia banyak ambik supplemet vitamin pelbagai disamping tersedut sekali asap rokok husband dia... sekarang stage 3
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dollhouse replied at 15-2-2018 10:44 AM
Kawan I dulu dok berpuitis kt IG ala fynnjamal konon nak jadi instafamous sekali viral pasal fynnjam ...

And she's in fact tiru product orang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:48 PM | Show all posts
LiveYourLife replied at 15-2-2018 02:32 PM
I mmg tak amek tahu psl any pets. Sbb xminat. Bila nampak kek nis pakai troli tu i ingat mmg menda ...

Dia nak tunjuk brand troli tu GIKEN yang mahal. Maklumlah troli stainless steel.
Kalau tgk dari jauh, Bujibu dah macam beruk duk dalam tu.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
HA ni nak berlakon citer ape je kat hollywood?
Watak utama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:57 PM | Show all posts
rosaya replied at 15-2-2018 12:58 PM
Entah la bagi iols lantak deme la anak deme. Haritu kutuk che ta besarkan aishah tak macam budak2... ...

aku rasa tokti jauhhhhh lebih bagus perangainya dgn pasangan poyo ni..

kalau tokti naik boat, dia akan pastikan anak dia pakai safety jacket yg paling mahal. even apa je aktiviti yg tokti buat, keselamatan anak dia paling dia utamakan.
sbb tokti tak hadap perhatian mcm hairul ni. hairul ni selalu mmbodohkan diri sbb nak perhatian je.. tu yg dia rasa dia bagus & cool
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
jeligoreng replied at 15-2-2018 10:32 AM
I baru je cakap pasal si hairul ni bawak si Yusuf naik benda ala ala segway tu. Bahaya.

Yang ni si jofliam laki cikepal pun selalu buat kat Han anak dia tu. dok dukung anak atas hoverboard
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:58 PM | Show all posts
Orix replied at 15-2-2018 12:46 PM
Wow cakenis masuk zalora ya? Bru tahu. Terer jugak si hanis ni ber business

nak masuk zalora senang je, tak se-tricky nak masuk FV. As long as you got money, you can apply to be one of zalora's vendor. same as lazada ke apa ke, zuma zalora ni high end sikit la bab fashion kan. so ayat u yg kata keknis ni pandai bisnes tu i pangkah hihi.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 15-2-2018 09:46 AM
i dh ada anak
i dh ubah ayat good samaritan...over plak rasanya


Celaka, chuol ka yang tulis, cis! Ingatkan kopipes dari belog. Sori chuol.

Ai tak folo sangat Herul n wife, but aksi acah2 tumbok anak tu ntah apsal ai boleh terima sebab... Dah bapak dan anak lelaki. Yang lelain macam bawa anak naik bot tak pakai life vest tu memang tapatut la.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 15-2-2018 10:36 AM
Teringat junior aku..junior aku ni mmg balaci fynn jamal n sangap artis sket.
Masa tgk kapel ni gun ...

Kejap2!! Junior u tu perli2 org breastfeed ank sb apa? 1st time dgr crita ada yg perli2 org bf. Fynn jamal pon pernah perli?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 15-2-2018 11:01 AM
anak dorg ni makin besar makin kepam pulak

I pon nmpk keksop dah kurang comel. Lg plak rmai anak2 retis lain yg comel. Masa kecik xpnting sgt comel ke x, masa besar yg penting. Lgpon kt rumah sbelum ni ada yg ckp klau mcm syerif ank samtilla tu ye la hensem. Dah i tpengaruh lalu stuju syeriv tu kecik2 dah hensem
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 15-2-2018 02:58 PM
nak masuk zalora senang je, tak se-tricky nak masuk FV. As long as you got money, you can apply to ...

Lah ye ke? I tot zalora ni picky jugak bab pilih brand yg nak masuk.... bukan zalora ni sama je mcm FV ke ? Warehouse diorg pegang stock ? Cmne lak Cakenis lak yg kena bayar pd zalora ? I tot zalora yg kena beli stok in bulk price then re-sell ? Sorry I mmg tak tau psal ecommerce business ni... tapi I selalu tgok realiti show Love, Vivy tu. hiks
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:15 PM | Show all posts
kikuri replied at 15-2-2018 02:41 PM
jangan kata bebudak... supplement bukan bukan macam ni pon ade effect taw pada orang tua... kawan  ...

suami dia aman2 je ke hidop bahagia? ke dah gol awal2 lagik
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:15 PM | Show all posts
anony-mous replied at 15-2-2018 03:05 PM
I pon nmpk keksop dah kurang comel. Lg plak rmai anak2 retis lain yg comel. Masa kecik xpnting sgt ...

syeriv tu ensem ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 10:37 AM GMT+8 , Processed in 1.097300 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list