CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik lg untuk defined hensem ke tidok huhuhuhu..yg bakalan hensem cikmad la hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 03:21 PM | Show all posts
Edited by silampumeja at 15-2-2018 07:22 AM
Minami2013 replied at 15-2-2018 01:04 AM
Good job tt
Rase nk marah tgk yg dlm bot laju tu.. Boleh pulak die sorang je yg dewasa tk pakai li ...

pastu claim saya tahu safety dia tahu knowledge?  makcik kau safety and knowledgelah!!!

dia ni tahap mengagumi diri sendiri dan segala berkaitan dia secara melampau... pastu rasa apa yang dia buat semua betul... buruk sangat perangai...

orang macam ni memang ada masalah dan akan buat masalah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:24 PM | Show all posts
shania88 replied at 15-2-2018 01:21 AM
kenape peyut yusuf boncit  sgt
mcm nak meletop dah tgok
byk cacing ke

heheee i pun wonder perut dia kembung kemain... i takde anak tp ada anak buah ramai..nak kata normal, anak-anak buah i takde pun yang tahap kembong obvious mcmtu sepanjang pembesaran dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:27 PM | Show all posts
kikuri replied at 15-2-2018 01:33 AM
family HAHAZ ni acah acah classy tapi still nampak pprt...

harap harap tojors yang ucop makan tu  ...

entah-entah diorang berdua pun tak makan nye tujours tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kanapa dgn si hairul ni??nmpk sgt ska yg lasak2...mcm jakun dh iols tgok.ntah mcm dia kerjakn si hanis tu...tunggang tbalik agaknya...mcm ganas je si hairul ni..n yusuf mkn toujours ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:29 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 15-2-2018 01:46 AM
i dh ada anak
i dh ubah ayat good samaritan...over plak rasanya

again im proud of cara u reply selain article yang u tulis... kalau orang lain maybe boleh emo meroyan bila titegur dan dipersoal.... penulis sebegini yang kita mahu. good attitide kangkung.... dah lama tak makan kangkung. besok cuti nak masak nasi lemak kangkung la
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 03:31 PM | Show all posts
silampumeja replied at 15-2-2018 07:21 AM
pastu claim saya tahu safety dia tahu knowledge?  makcik kau safety and knowledgelah!!!

dia n ...

Kannnn... yg terjun ke swimming pool dr atas atap rmh tu... jgn la buat perangai pelik2 ni...

Walau tulis/cakap ''dont do this at home'' pun kat video tu tetap aksi tu membahayakan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:32 PM | Show all posts
sofiazara replied at 15-2-2018 03:15 PM
suami dia aman2 je ke hidop bahagia? ke dah gol awal2 lagik

ade je.... takde pulak dia yang sakit.... kawan aku pulak yang menanggung derita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious aku x boleh blah klu nmpk laki dok acah2 nk tumbuk budak beriya-iya mcm tu. Klu 2-3 kali acah2 lawak ok laa...itu pon dgn slo-mo or light2 gestures saja. Then dukung budak tu....pujuk..baru nmpk ko tu waras sikit...

Ni dah style macam ko nk tumbuk muka org betul2???..ko dah kenapa Hairul bengaps? Diharap bodoh ko tu x berjangkit kat Yusof....ko jgn pelik pulak kowt nnti Yusof masuk sekolah habis dismackdown kan kenkawan....monkey see..monkey do.....good parenting pala hotak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:36 PM | Show all posts
CrowneGlory replied at 15-2-2018 03:01 AM
anak dorg ni makin besar makin kepam pulak

ha ah...memang makin biasa je budak tu... iols malu ada kawan yang agungkan si YI konon comel tahap maksima... i malu tengok dia puji YI comel kat gambar tengah meniarap ke baring...dengan caption "meniarap pon comel"...baring pon comel" ha macam tu la.... hopeless sangat i rasa...padahal anak dia elok comel sangat dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:37 PM | Show all posts
rosieproject replied at 15-2-2018 03:22 AM
if tak silap i, based on thread lepas. pasal anak2 bujibu, ramai speku diorg jual anak2 bujibu sbb ...

I see... i pun tertanya tanya psal pokok epal tu... anyway, make sense gak lah ur explanation...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:41 PM | Show all posts
t8tler replied at 15-2-2018 03:22 AM
dia ni siapa asalnya? bini dia tu aku tau la dulu blogger pastu jadi model dan pelakon etc. laki dia ...

memang tak berapa cerdik pun. sebabnya sepanjang benang sebelum ni dan benang ni, takde kecerdikan yang dijumpai...semakin banyak kebodohan yg dijumpai adalah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lps satu satu kebodohan yg ditunjuk...mak nani tak rengsa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lilagrace replied at 15-2-2018 10:27 AM
a'ah aku pn perasan perut usop kembong semcm je.

hello, itu bukan kembung buntal itu muscle yach! hasil hisap nenen perasa tonjos dgn hisap tonjos terus from the sachet
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Herol ni ada masalah perkembangan minda ke? Umur dah kertu perangai kalah bbnu wicet pprt...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:49 PM | Show all posts
cikmouse replied at 15-2-2018 10:58 AM
X dpt hadam pulok stori buah epal ngn si bujibu tuuu arr.. Mohon pcerahan lanjut..

mujur ada yang senasib
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dollhouse replied at 15-2-2018 11:31 AM
Semua dia nak jual tiru orang ... Dulu jual jubahdoll pun dah senyap ... Sampai kwn I reporter cak ...

couple caprut pprt ni nk berniaga pon tiru..chuols tgk je la packaging tudung hauk dgn lipstick pprt timbang kilo tu pon tau sheola cedok dr mane...sah2 copycat..bbnu plak beli je barang2 bodoh tu semua..idola bbnu la katekann..oppss lupe, menurun dr perangai keksinah si tauhubusuk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 15-2-2018 11:18 AM
Tq TT.... byk rupanya yg aku x tau..... Yg vid bawak kete laju keknis kat sebelah tu... Siap gelak2. ...

Confirm astrok x akan give a shit uols..lgpon kelopak yg byk kontroversi pon hidup lama je kt astrok..apelah sgt si herol n kek's family yg attention seeker ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 15-2-2018 12:39 PM
Chuols beli berapa RM tudung tu? Dengar masa awal-awal launch dulu kena beli 3pcs sekali dlm box k ...

busuknya perangai HZ
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah konah baru sedor bab ucop makan supplement tu erkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 03:14 PM GMT+8 , Processed in 0.368508 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list