CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 04:25 PM | Show all posts
brainbiru replied at 15-2-2018 04:15 PM
Kalau cara tu menjadi ikutan follower ? Cth..

1.X payah la pakai safety jacket...  Kekrul n an ...

Iols baru tengok video ni. Astagaaa bodohnya laki Keknis! Motif buat macamtu kat tempat awam? Attention seeker gilerrr! Kemudian siap buat muka bangga lagi. Eeeee bongoknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 15-2-2018 04:18 PM
latest story in beautifulnara. goodjob forom.com!

Thank YOU beautiful nara.....!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:27 PM | Show all posts
brainbiru replied at 15-2-2018 04:25 PM
Aku baru tau yg nie....  Bodoh jugak jawapan keksinah busuk ni... Ofcos la baru muncul sbb keknis  ...

i dah perasan komen mak nani ni time keluar issue ni dulu. mmg sejenis gigih nak backup tapi terkeluar statement bodoh pulak. i pernah cakap, masalahnya bukan orang tu tetiba baru muncul tapi kau tu yang tak research betul-betul sebelum claimed yourslef as the first ever shawl with hook.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:28 PM | Show all posts
brainbiru replied at 15-2-2018 04:25 PM
Aku baru tau yg nie....  Bodoh jugak jawapan keksinah busuk ni... Ofcos la baru muncul sbb keknis  ...

Kan? Jawapan tersangatlah bongkak. Nak juga tegakkan benang yang basah. Dah Keknis tu claimed idea hook tu dia yang punya, ofkos la owner tudung tu muncul pertahankan benda yang betul. Tapi knowing Keksinah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:38 PM | Show all posts
multinicky replied at 15-2-2018 07:50 AM
couple caprut pprt ni nk berniaga pon tiru..chuols tgk je la packaging tudung hauk dgn lipstick pp ...

iols tak pernah beli tudung ke baju ke yang dijual retis ni.... sangat mahal and harga bayar tu , bayar branding je lebih...kualiti boleh dapat dr brand lain kat luar...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 15-2-2018 12:44 PM
Kenapa kawan uols bash bf mom? Patutnya kawan uols la kena bash pasal bagi fm.

Btw uols ni fans ...

Wallahualam.
Aku syak dia pernah bitter dgn netizen bawang yg suka bg nasihat pasal bf ni.
Sjak tu dia jd pendendam..suka meroyan. Screenshot komen2 kat fb...pastu kondem..sampaintahap dia nk ckp..anak org yg bf tu blum.tentu akhlak baik mcm anak dia kelak..gitttew. aku geleng kepala je baca..dah maknye pun ala2 rempit..ada hati nk ck pasal akhlak. Skang tataule..dah unfollow
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Didi_dido at 15-2-2018 04:52 PM

Aku still x paham mcmne keknis bole sangkut kt HZ nih..ingat kan bakal hubby dia ado2 setaraf Keksinah.rupenya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 15-2-2018 09:21 AM
kenape peyut yusuf boncit  sgt
mcm nak meletop dah tgok
byk cacing ke

Byk disua dgn toujours apejadah tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 15-2-2018 09:33 AM
family HAHAZ ni acah acah classy tapi still nampak pprt...

harap harap tojors yang ucop makan tu  ...

HA terlalu desa kot.
Tak dpt dibawa keluar ke-pprt-an nya walau kawen dgn HZ konon2 classy jadahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk bg ank aku mkn scott emulsion pun maleh inikan bersupplement bagai..hurm..nnt dah besar kalau sakit2 sila kecam parent ko ya kekcup
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dollhouse replied at 15-2-2018 10:44 AM
Kawan I dulu dok berpuitis kt IG ala fynnjamal konon nak jadi instafamous sekali viral pasal fynnjam ...

Agreed. Jap jual tudung. Jap jual toujours. Raya kang sebok juai baju raya pulak.

Nanti adalah karats ckp bijak menjana ekonomi  dan otak bisnis. Hiks
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 15-2-2018 04:18 PM
latest story in beautifulnara. goodjob forom.com!

Wohoooooooo terima kasih jemaah forum wag to go!!!!!

Bersatu kita teguh! Harap masuk la siakal keli dan page paga lain juga.. viralkan!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
t8tler replied at 15-2-2018 11:22 AM
dia ni siapa asalnya? bini dia tu aku tau la dulu blogger pastu jadi model dan pelakon etc. laki dia ...

Hahaha. Mmg benar sekali. Jujur bahasa mu berkata kurang cerdik aka bodos lah kan. Hehe. Sbb i pon rasa bgitu jua
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
@Kangkung1M maybe boleh letak kat article ni link ke Thread lama yang awesome tu? Rugi kalau hilang in tracking... itulah detik permulaan thread Kek's family yang dibongkar activitiy tak senonoh diornag . Sejarah tu... kekekkeke. Lagipun intro thread tu awesome
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 15-2-2018 04:49 PM
Aku still x paham mcmne keknis bole sangkut kt HZ nih..ingat kan bakal hubby dia ado2 setaraf Keksin ...

Dulu aku x faham. Sekarang aku dah faham. Kalau dia dapat laki yg educated,  senang ke nak perbodohkan....dek kek sefamily...  Dpt kekrul...  Apa saja kekrul tunaikan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 15-2-2018 05:00 PM
@Kangkung1M maybe boleh letak kat article ni link ke Thread lama yang awesome tu? Rugi kalau hilang  ...

Betol2... Pls letak link
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 15-2-2018 04:25 PM
Iols baru tengok video ni. Astagaaa bodohnya laki Keknis! Motif buat macamtu kat tempat awam? Atte ...

Bukan ini je.. Byk lagi.. Boleh buat compilation kenapa keluarga ni x boleh dijadikan contoh.. Dan x layak nak buat tvshow psl parenting....
@Kangkung1M pls letak link rumah lama.. Coz mmg ada yg x tau perangai2 x semenggah dua laki bini ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:11 PM | Show all posts
masalahnya HZ ni kalau bagi tips keibubapaan macam dia dah kawin 10 tahun dan ada 5 anak....
sbbtu pasangan ni susah nak terima nasihat org ramai....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
rosaya replied at 15-2-2018 12:58 PM
Entah la bagi iols lantak deme la anak deme. Haritu kutuk che ta besarkan aishah tak macam budak2... ...

Tak mungkin kot..sebab Tokti memang expert jaga budak2.
Dulu masa Rozi pantang anak kedua,Siti yang jaga anak fisrt dia sampai berdarah kening dibaling mainan
She's 39 by the way..and dia memang known dengan sifat zuhud..so iols boleh agak macam mana cara sheols raise her pipi merah daughter..tegas dalam sayang

Untuk tak OT,iols rasa pasangan ni popular sebab Keksop muncul saing2 Lara & Ecah..kira nya keksop complement untuk anak2 artis..itu sebab bbnus give spotlight to him..andaikata SchAwal dapat anak lelaki,iols rasa Keksop ni suam2 kuku macam Syeriv tu je..
Tunggu jelah baby Tokti sebulan dua,yang lain dah boleh gulung tikar rasanya :p
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 15-2-2018 04:38 PM
iols tak pernah beli tudung ke baju ke yang dijual retis ni.... sangat mahal and harga bayar tu ,  ...

tau xpe..jual brand je n letak harge yehudi... meleis bbnu semua plak bodoh mengkayakan retis ni..lg2 skrg ni senang plak keluar produk2 beauty oem ni.. ape diorg igt retis yg jual tu pki sendri ke prodouk theyols..sah2 theyols sndr pon cucuk2 sana sini,vit c,prp etc bla2 tu semua..ado nk pakai produk sndr?? haiyoooo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-2-2024 11:40 PM GMT+8 , Processed in 0.397911 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list