CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Kangkung1M

VOL 2 : Edisi Why Always Me? : Hairul Azreen #YourChildisNotYourPunchingBag

     Close [Copy link]
Post time 15-2-2018 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tompang tanya,

Penulis artikel tu sindri dah bernikoh beranak pinak ke? Bukan apa, sounds so judgmental pulok 'good Samaritan' nih.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 09:33 AM | Show all posts
family HAHAZ ni acah acah classy tapi still nampak pprt...

harap harap tojors yang ucop makan tu adalah lebihan dlm palstik yang dah dimakan keknis atau kekrul... sian la buah pinggang budak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt kembali lg dgn pendedahn c hairul ni..mcm biasa,mmg kemas,dan santai cara penulisan tt..hrp tt terus dpt bongkarkn kestupidan pasangan ini..as a cat lover,kesian giler tgk bujibu kena kurung kt tmpt sempit tu..mana pncinta hewan??hrp dpt bash manusia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung kelas sngt intro thread... way to go!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-2-2018 09:46 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 14-2-2018 10:24 PM
chazey replied at 14-2-2018 09:33 PM
Tompang tanya,

Penulis artikel tu sindri dah bernikoh beranak pinak ke? Bukan apa, sounds so judg ...
i dh ada anak
i dh ubah ayat good samaritan...over plak rasanya

i bukan nk ngajar deols cara2 nk jaga anak...lantak la xde sape pduli
tpi yg jd isu, nape deols leh ade prog psal parenting ni...tgk kt ig, semua bnda x betul yg ditunjuk
nape x bagi kt selebriti lain yg lebih elok lifestyle nya








Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:48 AM | Show all posts
unfollow jer ramai2 IG dia tu... perangai menjadi2 sbb korang jugak yg follow rcg tv diapun tak payah la korang tgk...gi channel AFC byk pekdah yg korang dpt
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2018 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 15-2-2018 09:23 AM
Baru ni aku pon ada bawak anak gi bercuti naik bot. Melalak juga la first time sarung life jacket. t ...

Aku g pulau manukan bawak anak aku umur setahun lebih time tu melalak macam ape..tobat tak bawak dah naik bot hahahahahahaha..safety jacket tu mmg WAJIB la kan common sense kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau anak aku jumpa yusof mesti dia ngundur kebelakang..anak aku tak suka keganasan..hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 09:58 AM | Show all posts
ada peminat ke theyols ni..beriya poyo je
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Syabas kangkung
Tred terbaik dgn kupasan yg lebih mendalam dan jelas
Akak mmg dah lama menyampah dgn family keknis ni sume la
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
aktiviti harian kedua anak mereka? nampak sangat skrg dok jual bujibu pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:08 AM | Show all posts
for me, tt telah memfemeskan hahzyibc ni untuk nampak lagi relevan di forum...

good job tt..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:13 AM | Show all posts
the reason I never follow their IG, watched any of the tv shows etc. schawalara pun tak ikut. mana2 retis ada IG ada pun malas nak hadap. tanak support org bodoh cenggini. tanak support org yg makan hasil dgn menjual anak kat IG. sendiri sendu tp hadap populariti anak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kellas penutup tt jambatan pulau pinang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 15-2-2018 09:46 AM
Kangkung kelas sngt intro thread... way to go!

Penutup pun kellas nok siap ada jambatan pulau pinang. Iols tak penah terfikir nak bermetafora cmtu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
a'ah aku pn perasan perut usop kembong semcm je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2018 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tenkiu tt kangkung kerana garapan dan kupasan yg menarik
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:32 AM | Show all posts
I baru je cakap pasal si hairul ni bawak si Yusuf naik benda ala ala segway tu. Bahaya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 15-2-2018 09:46 AM
i dh ada anak
i dh ubah ayat good samaritan...over plak rasanya


Astro Sis. What do you expect? Takkan la astro nak panggil parents yg tak ramai followers buat program tv kan. Sebab yusof tu followers berjuta, so astro take advantage aje.. demi keuntungan. Dah tau sgt perangai astro ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat junior aku..junior aku ni mmg balaci fynn jamal n sangap artis sket.
Masa tgk kapel ni guna benda alah jolly jumping ke apa ntah nama..yg masa ucop baby tu..yg gantung baby..terlompat2 tu..
Dia lun gigeh beli utk anak dia...
Pastu tataula apa jd kat dia skang..sbb aku unfollow dia kat ig. Meluat tgk dia asik meroyan bash org breastfeed anak...taula ko bg anak kon susu formula..xde sapa judge pun. Tp sendiri sentap suka perli2 org susukan anak badan...konon2 gerenti anak takkan jd bohsia la apa. Sebiji ayat fynn jamal. Ala2 bbnu sket junior aku tu.

Ni kalau de tgk ada artis wat mende2 pelik. Sah2 dia akan idolakan..haha

Hahaha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.372507 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list