Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13909
View
97
Reply

Makluman Dari Moderator

[Copy link]

Author: seribulan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-5-2004 01:00 PM | Show all posts |Read mode
about time...dapat gak akhirnya pasangan utk Marq...
bertambah meriah la harapnya bod nih ...:clap:

[ Last edited by  fleurzsa at 25-5-2006 11:03 PM ]
Reply

Use magic Report

BHAI-SUCI This user has been deleted
Post time 30-5-2004 01:46 PM | Show all posts
congrats fleurza!
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2004 06:02 PM | Show all posts
Salam

Terima kasih Bulan n Bhai....

Terima kasih Acehand...

Terima kasih en/pn admin...

Baru balik 'gejobos' kenduri kahwin...
Pening2 lalat lagi ni..

Nah... bunga telur....

Untuk pengetahuan semua...

En Acehand minta tolong saya bantu beliau moderate board History, Myth, Legend ini...
Saya ni kalo org minta tolong...saya no problem....

Terkejut gak en/pn Admin letak saya moderate kat sini jugak...

Mod Marquez ...

Buah cempedak di luar pagar, ambil galah tolong jolokkan...
Saya budak baru belajar, salah silap harap maafkan....

Kita lebih kurang je udah la....

Terima kasih...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2004 07:58 PM | Show all posts
Congrats fleurza!
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2004 09:00 PM | Show all posts
fleurz..tahniah!
Reply

Use magic Report

seek1u This user has been deleted
Post time 30-5-2004 09:15 PM | Show all posts
wah..dah jadi mod ko ek fleurzsa..congrats:clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2004 09:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2004 01:33 AM | Show all posts

salam..

TAHNIAH dear Lady...bless you
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2004 02:57 AM | Show all posts
Terima kasih Bee, Lana, Izzie, R2D2 n adik....

Ulang suara...Saya macam biasa je...

Sekarang kena la menyemak semua post2 di sini untuk diberi kredit...
Pas tu kena la lebih bergaul dengan forumners... tak boleh dah nak fikir hal sendiri je lagi ..he he he...

Kata orang... sekali air bah...sekali pantai berubah.. (harap2 ke arah kebaikan)

Saya akan bantu mod marquez update sticky di sini..  

Yang lain2 tu biar dulu kot....

Insya Allah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2004 04:57 AM | Show all posts
Originally posted by BHAI-SUCI at 30-5-2004 01:46 PM:
congrats fleurza!


Sudi gak en BHAI-SUCI jengok board ni....
Teringat masa saya memula lepak sini..
Masa en BHAI jadi mod.

Kalo ada apa2 nak citer pasal seni en BHAI post la...
Kata pepatah 'Tempat jatuh lagi dikenang.....'
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2004 04:14 PM | Show all posts

Selamat Sejahtera sema warga Arts and Culture,

Untuk pengetahuan en. Marquez dan kawan2 sema,

Saya tiada di rumah dalam beberapa hari ni kerana urusan sambung belajar..
Saja beritahu...kot ada yang tertanya2 naper lak saya tak online seperti biasa..

Saya harap kekawan sema buat la board ni macam rumah sendiri..
Kalau haus bukak ice box sendiri ye he he he he...

Take care sema..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2004 12:46 AM | Show all posts
congrats fleurzsa
:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2004 10:52 AM | Show all posts
:bgrin: Good day sema...

Kebelakangan ni agak sebuk...:ah:
So macam tak der mood je nak buat apa2 post..

Walaubagaimana pun i baca setiap post di sini..
Biasa la.. board ni ramai pembaca tetapi kurang penyumbang...
I still appreciate it..  thanks all..

Ni baru selesai buat banner...
Tunggu cat kering :nerd:

Kalo org art buat banner free hand je...
Nak tau cara buat banner paling mudah?

-  Boleh guna apa2 programme banner mcm kat Print Artist, Microsof Publisher, Correl Draw dll....

-  Supaya tak membazir ink..  guna outline atau white color

- U print

- Sambung kertas2 words tu.. guna gam atau stapler..

- Letak kertas phrases tu atas kain putih... adjust mana yg patut..

-  Apa lagi... u tekap la... :bgrin: u akan nampak outline atas kain putih tu.. so u trace je....guna cat mural supaya nampak jelas...

- Bila dah siap u buang je kertas A4 tu...

:nerd:Selamat mencuba.. u can do it:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2004 11:18 AM | Show all posts
Animasi ni sorang forumner kasi kat PM...:clap:

I like it very much..  thanks for ur kindness...:nerd:

Mssg: for u and your art board
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-7-2004 08:28 PM | Show all posts
terkejut...bila lak me bukak topik nih????
rupanya..dah kena edit tajuk...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2004 01:04 AM | Show all posts
Originally posted by seribulan at 5-7-2004 08:28 PM:
terkejut...bila lak me bukak topik nih????
rupanya..dah kena edit tajuk...


Sorry la cik Bulan...:nyorok:

I guna thread u ni sebagai catatan kehidupan i sbg mod di sini...:cak:

Nak tengok berapa lama i boleh berbakti di sini...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2004 02:12 AM | Show all posts

Untuk makluman sema forumners board ini,

I ada belajar bg subjek2 Seni berikut:

- Sejarah Seni : Malaysia & Eropah

- Catan : water color, oil color, acrylic

- Arca

- Kraf Gunaan: ukiran kayu, tembikar, batik

- Grafik : komputer, ilustrasi, animasi, montaj

- Kritikan seni

I bidang pendidikan..:nerd: bukan seni halus (yg byk melahirkan artis2)
So kalo I nampak blur dlm mana2 topik art yg lain.... faham2 je la..;)
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2004 09:04 AM | Show all posts

Happy Birthday To Me

Hari ini tetap sebuk seperti hari2 biasa...

Kalo tahun2 lalu I boleh sambut dgn majlis makan dan baca doa selamat...  tidak pada hari ini..

Byk perkara I nak buat kat luar hari ni...

But I harap sesiapa yg mengenali dpt mendoakan kesejahteraan hidup I..

Sesungguhnya hanya kpd Allah swt I memanjatkan kesyukuran...:ting:

Thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2004 07:34 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 30-7-2004 09:04 AM:
Hari ini tetap sebuk seperti hari2 biasa...

Kalo tahun2 lalu I boleh sambut dgn majlis makan dan baca doa selamat...  tidak pada hari ini..

Byk perkara I nak buat kat luar hari ni...

Bu ...

utk ko...

makan-makan maner?? takkan takde makan-makan??
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2004 04:44 AM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 30-7-2004 07:34 PM:

utk ko...
makan-makan maner?? takkan takde makan-makan??


:lol Thanks for ur kindness...

U bayangkan I belanja u 'chicken chop' ngan 'float'...:mll:  
Itu yg I belanja member2 bujang I hujung minggu ni...:ah:

I travelled jauh hari ni.. tak sangka ada member ingat birthday I & belanja  makan:bgrin:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106770s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list