JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12766
View
97
Reply

Makluman Dari Moderator

[Copy link]

Author: seribulan       Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2004 02:56 PM | Show all posts
aku tau mesti poh bedoh ni

SERIBULAN


ngeh ngeh ngeh
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 17-11-2004 02:58 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 17-11-2004 02:47 PM:


W'salam..

Sihat2 je...

Petang ni sema ahli keluarga dah balik rumah memasing...

So boleh la I bernafas sikit..:lol

Nak berforum pun selesa..
waaa yeke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 03:29 PM | Show all posts
tapi pagi tadi aku dapat kuih raya pree:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 03:34 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 03:29 PM:
tapi pagi tadi aku dapat kuih raya pree:cak:




senang citer..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 03:36 PM | Show all posts
Originally posted by brilianxx at 17-11-2004 02:56 PM:
aku tau mesti poh bedoh ni
SERIBULAN
ngeh ngeh ngeh


Ngeh ngeh ngeh...u salahhh...:nana:

Nanti nak makan piza ngan moknik dan bulan lak..:mll:

Moknik tak contact lagi ni..:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 04:19 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 17-11-2004 03:36 PM:


Ngeh ngeh ngeh...u salahhh...:nana:

Nanti nak makan piza ngan moknik dan bulan lak..:mll:

Moknik tak contact lagi ni..:hmm:


ngeh ngeh ngeh kempunan aku nak makan pizza pree :cry:
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 17-11-2004 08:03 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 03:29 PM:
tapi pagi tadi aku dapat kuih raya pree:cak:
pree?asal tak past kat saye sikit?:cak:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2004 08:12 PM | Show all posts
Originally posted by brilianxx at 17/11/04 02:56 PM:
aku tau mesti poh bedoh ni

SERIBULAN


ngeh ngeh ngeh

:nana::nana:
TET!! anda salah:nana::nana:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 08:32 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 17-11-2004 11:18 AM:
Hari Ini Dalam Sejarah

First time jumpa face to face ngan forumner Cari.

I bawa adik lelaki sbg teman.  Kami sarapan di restoran Gulam Rasul.

Janji jam 8.15 pg...I sampai jam 8.20 g ...


Tak terlambat nak ucap....Congratulations to Fleurzsa...

Ekk..org Teluk Intan ke? Terbeliak biji mata saya ternampak restoran Gulam Rasul tu...perghhh..saya kalo ke Teluk Intan mmg selalu pekena Gulam Rasul..sedap ayam goreng berempah dier..esp serobok-seroboknyer. Sambalnyer yg rasa masam-masam tu pun sedap..ader ulam timun skit..

Mastan Ghani tak singgah ker?

:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 08:42 PM | Show all posts
Originally posted by tukaz at 17-11-2004 08:32 PM:


Tak terlambat nak ucap....Congratulations to Fleurzsa...

Ekk..org Teluk Intan ke? Terbeliak biji mata saya ternampak restoran Gulam Rasul tu...perghhh..saya kalo ke Teluk Intan mmg selalu pe ...



umah aku blakang mastan ghani jer.jom ler pekena mee rebus.ko banjer:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 08:52 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 08:42 PM:



umah aku blakang mastan ghani jer.jom ler pekena mee rebus.ko banjer:cak:


Kalo cam tu boleh ler hari-hari makan mee rebuih ye?
Nak banjer no problem...tapi skang aku tak der kat Teluk Intan..
lainkali aku banjer ko mastan ghani, ghulam rasul dan
kedai lambai (hehe..ader lagi ke?) :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 08:56 PM | Show all posts
aku pun takde kat teluk intan.balik raya jer.kedai lambai tu kedai aper?kedai jual kepek ubi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 09:45 PM | Show all posts
Originally posted by tukaz at 17-11-2004 08:32 PM:
Tak terlambat nak ucap....Congratulations to Fleurzsa...
Ekk..org Teluk Intan ke? Terbeliak biji mata saya ternampak restoran Gulam Rasul tu...perghhh..saya kalo ke Teluk Intan mmg selalu pe ...


Laaa... sana sini I canang I dr T Intan.

Mee Mastan Ghani tu memang favourite sejak kecil.  Dulu restoran dia kat atas station bas.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 09:51 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 08:56 PM:
aku pun takde kat teluk intan.balik raya jer.kedai lambai tu kedai aper?kedai jual kepek ubi ker?


laaa...org T Intan tak tau..:kant:

Mcm restoran Ghulam Rasul gak...  kat tepi sungai..  kari kepala ikan best..

Tu yg lambai2....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:26 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 17-11-2004 09:45 PM:


Laaa... sana sini I canang I dr T Intan.

Mee Mastan Ghani tu memang favourite sejak kecil.  Dulu restoran dia kat atas station bas.


yer ker.tak tau lak.yg kat depan fajar tu anak mastan gakkan,cuma dia tak pakai nama bapak dia jer.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:41 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 10:26 PM:


yer ker.tak tau lak.yg kat depan fajar tu anak mastan gakkan,cuma dia tak pakai nama bapak dia jer.


Yer ler..
ader lagi cawangan Mastan tu.. tapi dah lupa kat maner. Tapi favourite aku masa kecik yg dekat kedai MARA tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:53 PM | Show all posts
amboi seronok nya korg

bile mod2 kite nak belanje pizza nih

aku tgk iklan pizza skrg ada seafood nye pizza nyum2 best lak

mod banjer aah...seri,flue n mok nik kan beshhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:53 PM | Show all posts
paling baru aku rasa yg kat utan melintang tu.dah test dah tapi tak sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 12:34 AM | Show all posts
Originally posted by brilianxx at 17-11-2004 10:53 PM:
amboi seronok nya korg
bile mod2 kite nak belanje pizza nih
aku tgk iklan pizza skrg ada seafood nye pizza nyum2 best lak
mod banjer aah...seri,flue n mok nik kan beshhh


Hek eleh..

I pun tak tau bagaimana I boleh setuju nak jumpa Neezie....:lol
I siap bawak bodyguard lagi....:gila:

I bukan minat sgt jumpa2 forumners ni.  

U duduk Kedah ye brillianxx?  Jauh tu.  Kalo u org T Intan boleh gak la I belanja.

Nampaknyerrr tak der rezeki...atr kita berdua..:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 12:57 AM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 18-11-2004 12:34 AM:


Hek eleh..

I pun tak tau bagaimana I boleh setuju nak jumpa Neezie....:lol
I siap bawak bodyguard lagi....:gila:

I bukan minat sgt jumpa2 forumners ni.  

U duduk Kedah ye brillianxx?  ...

wah wah wah ada saja alasan mu:love:

aku bukan dok kedah la

skrg aku kat melaka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list