JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12367
View
98
Reply

Makluman Dari Moderator

[Copy link]

Author: seribulan       Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2004 08:52 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 08:42 PM:



umah aku blakang mastan ghani jer.jom ler pekena mee rebus.ko banjer:cak:


Kalo cam tu boleh ler hari-hari makan mee rebuih ye?
Nak banjer no problem...tapi skang aku tak der kat Teluk Intan..
lainkali aku banjer ko mastan ghani, ghulam rasul dan
kedai lambai (hehe..ader lagi ke?) :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 08:56 PM | Show all posts
aku pun takde kat teluk intan.balik raya jer.kedai lambai tu kedai aper?kedai jual kepek ubi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 09:45 PM | Show all posts
Originally posted by tukaz at 17-11-2004 08:32 PM:
Tak terlambat nak ucap....Congratulations to Fleurzsa...
Ekk..org Teluk Intan ke? Terbeliak biji mata saya ternampak restoran Gulam Rasul tu...perghhh..saya kalo ke Teluk Intan mmg selalu pe ...


Laaa... sana sini I canang I dr T Intan.

Mee Mastan Ghani tu memang favourite sejak kecil.  Dulu restoran dia kat atas station bas.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 09:51 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 08:56 PM:
aku pun takde kat teluk intan.balik raya jer.kedai lambai tu kedai aper?kedai jual kepek ubi ker?


laaa...org T Intan tak tau..:kant:

Mcm restoran Ghulam Rasul gak...  kat tepi sungai..  kari kepala ikan best..

Tu yg lambai2....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:26 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 17-11-2004 09:45 PM:


Laaa... sana sini I canang I dr T Intan.

Mee Mastan Ghani tu memang favourite sejak kecil.  Dulu restoran dia kat atas station bas.


yer ker.tak tau lak.yg kat depan fajar tu anak mastan gakkan,cuma dia tak pakai nama bapak dia jer.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:41 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 17-11-2004 10:26 PM:


yer ker.tak tau lak.yg kat depan fajar tu anak mastan gakkan,cuma dia tak pakai nama bapak dia jer.


Yer ler..
ader lagi cawangan Mastan tu.. tapi dah lupa kat maner. Tapi favourite aku masa kecik yg dekat kedai MARA tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:53 PM | Show all posts
amboi seronok nya korg

bile mod2 kite nak belanje pizza nih

aku tgk iklan pizza skrg ada seafood nye pizza nyum2 best lak

mod banjer aah...seri,flue n mok nik kan beshhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2004 10:53 PM | Show all posts
paling baru aku rasa yg kat utan melintang tu.dah test dah tapi tak sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 12:34 AM | Show all posts
Originally posted by brilianxx at 17-11-2004 10:53 PM:
amboi seronok nya korg
bile mod2 kite nak belanje pizza nih
aku tgk iklan pizza skrg ada seafood nye pizza nyum2 best lak
mod banjer aah...seri,flue n mok nik kan beshhh


Hek eleh..

I pun tak tau bagaimana I boleh setuju nak jumpa Neezie....:lol
I siap bawak bodyguard lagi....:gila:

I bukan minat sgt jumpa2 forumners ni.  

U duduk Kedah ye brillianxx?  Jauh tu.  Kalo u org T Intan boleh gak la I belanja.

Nampaknyerrr tak der rezeki...atr kita berdua..:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 12:57 AM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 18-11-2004 12:34 AM:


Hek eleh..

I pun tak tau bagaimana I boleh setuju nak jumpa Neezie....:lol
I siap bawak bodyguard lagi....:gila:

I bukan minat sgt jumpa2 forumners ni.  

U duduk Kedah ye brillianxx?  ...

wah wah wah ada saja alasan mu:love:

aku bukan dok kedah la

skrg aku kat melaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 10:29 AM | Show all posts

Selamat Pagi Malaysia

Originally posted by brilianxx at 18-11-2004 12:57 AM:
wah wah wah ada saja alasan mu:love:
aku bukan dok kedah la
skrg aku kat melaka


Salammualaikum,

He he he he...  I teka aje..:lol

Perkara janji2 ni selalu tak jadi.  Kena buat spontan je....;)
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 10:36 AM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 18-11-2004 12:34 AM:


Hek eleh..

I pun tak tau bagaimana I boleh setuju nak jumpa Neezie....:lol
I siap bawak bodyguard lagi....:gila:

I bukan minat sgt jumpa2 forumners ni.  

U duduk Kedah ye brillianxx?  ...


:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 10:54 AM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 18-11-2004 10:36 AM:
:hmm:


Naper Nizie...:stp: mcm terkujat je...:hmm:

U sarapan apa hari ni?:ting:
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 11:00 AM | Show all posts
ari nih sarapan nasik goreng ngan ikan sadin.dap wooo..hehe.naper?nak banjer yer?hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2004 05:58 PM | Show all posts
Originally posted by neeziee at 18-11-2004 10:36 AM:


:hmm:

apa jeles ke?:kerek:
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2004 12:19 PM | Show all posts
:bgrin:

:bgrin:

Hari ni ada berita gembira:bgrin:

I berjaya sambung belajar secara fulltime...dah dpt surat tawaran...:clap:

Yeahhhh!!!  Tahun depan tak perlu gi keje lagi...:cak:

:bgrin:

:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2004 03:22 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 19-11-2004 12:19 PM:
:bgrin:

:bgrin:

Hari ni ada berita gembira:bgrin:

I berjaya sambung belajar secara fulltime...dah dpt surat tawaran...:clap:

Yeahhhh!!!  Tahun depan tak perlu gi keje lagi...:cak:

:b ...



:pompom:tahniah tahniah.leh la banje:bodek:
Reply

Use magic Report

mje This user has been deleted
Post time 20-11-2004 01:40 AM | Show all posts
Originally posted by seribulan at 16-11-2004 18:12:
:hmm:apa larr cite...mok_nik...:hmm:
tak kontek lagik nih...:hug:


ya la katanya dok kb pun buleh online??? tak dok pong???:ah::ah:
Reply

Use magic Report

mje This user has been deleted
Post time 20-11-2004 01:42 AM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 19-11-2004 12:19:
:bgrin:

:bgrin:

Hari ni ada berita gembira:bgrin:

I berjaya sambung belajar secara fulltime...dah dpt surat tawaran...:clap:

Yeahhhh!!!  Tahun depan tak perlu gi keje lagi...:cak:

:b ...


dapt gi mana???
mai sini la !!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2004 03:26 AM | Show all posts
Originally posted by mje at 20-11-2004 01:40 AM:
ya la katanya dok kb pun buleh online??? tak dok pong???:ah::ah:


Masa balik M'sia dulu moknik tak berapa sihat... mungkin masalah kesihatan beliau tak leh online.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2004 03:36 AM | Show all posts
Originally posted by mje at 20-11-2004 01:42 AM:
dapt gi mana???
mai sini la !!!


Universiti tempatan je..  tak der lak minta kat oversea.

Tengok la.. lepas tu.. kalo masih larat nak belajar lagi.. try sambung kat oversea lak...  yg ini kena la dptkan result power sikit.:hmm:

Thn lepas dpt belajar kat Perancis... ada problem lak.:kant:
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2004 08:27 AM | Show all posts

Selamat Pagi Malaysia

Jam 9.30 nak gi beraya rumah member2 kerja.  Adalah 10 buah rumah.  

Forum dulu he he he he
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2004 03:38 PM | Show all posts
Originally posted by mje at 20/11/04 01:40 AM:


ya la katanya dok kb pun buleh online??? tak dok pong???:ah::ah:

kontek kat fon ajer...mok_nik tak sihat...tgh berehat...
nampaknyerr jumpa dia kat KB jerr...

:hug:semoga cepat sembuh, mok:pray:
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2004 08:27 AM | Show all posts

Selamat Pagi Malaysia

I akan keluar utk beberapa hari.  Urusan study dan menghadiri kelas.

So harap sema forumners meneruskan diskusi dgn penuh gembira.

Kalo ada peluang I akan online kat mana2 ke..he he he

Take care.  C ya all..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2004 09:57 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 8-12-2004 08:27 AM:
I akan keluar utk beberapa hari.  Urusan study dan menghadiri kelas.

So harap sema forumners meneruskan diskusi dgn penuh gembira.

Kalo ada peluang I akan online kat mana2 ke..he he he

Tak ...

fleurza toksah bimbang saya ngan kengkawan akan jaga bod ni sepanjang ketiadaan fleurza... kita orang akan buat cam umah sendiri jangan mare...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list