JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
12368
View
98
Reply

Makluman Dari Moderator

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-12-2004 02:51 AM | Show all posts
Originally posted by galoh at 9-12-2004 09:57 PM:
fleurza toksah bimbang saya ngan kengkawan akan jaga bod ni sepanjang ketiadaan fleurza... kita orang akan buat cam umah sendiri jangan mare...


Thanks Galoh...:hug:

I masuk jap... tengok2 board :nerd:

I rasa mcm ada terbaca konspirasi nak buat nakal kat sini.. :hmm:

:no:

Esok dan lusa I susah nak online.....  jgn hilang board ni u all kerjakan, udah la..:gila:
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2004 12:28 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 10-12-2004 02:51 AM:


Thanks Galoh...:hug:

I masuk jap... tengok2 board :nerd:

I rasa mcm ada terbaca konspirasi nak buat nakal kat sini.. :hmm:

:no:

Esok dan lusa I susah nak online.....  jgn hilang boa ...


baik boss... study elok2.. jangan gi ngorat lak...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2004 05:04 PM | Show all posts
Originally posted by galoh at 12-12-2004 12:28 PM:
baik boss... study elok2.. jangan gi ngorat lak...


He he he ...  masa study mana boleh ngorat?..:stp:

Mesti ada pengalaman ni...:nana:
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2004 11:26 AM | Show all posts
Maklumbalas I kpd komen BudakPahang...

bod ngko tue ...lollollol

oran post borak ponggg dapat kedittt

oran post one line word pongg dapat kedittt

kedit in ur bod tak dok nilaaaiii


http://forum.cari.com.my/viewthr ... ge=1&sid=dN0IzO

I tak berapa kisah sgt apa komen org luar.  I cuma jaga keselesaan pengunjung board ini sj.  Thats my responsiblity.

I menjalankan tugas berdasarkan kemampuan.  I baca setiap post dan kasi kredit sbg penghargaan.

Borak atau one line post bukan bermakna tiada nilai langsung.  Harus merujuk kepada tajuk thread, kalo berkaitan apa salahnya diberi kredit.

Kredit adalah utk forumners.  Mengapa perlu I simpan kredit yg menjadi hak forumners?

Kesimpulan:

Setiap post di board ini amat la dihargai.  Kalo ada terlebih kurang tu memang perkara biasa adat manusia.:pray:

Terima kasih kpd yg memberi sumbangan....:bodek:
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2004 11:37 AM | Show all posts
pedulik kan mrk ngidup fluerzsa
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2004 10:59 PM | Show all posts
Betui tu fleurzsa...:setuju: It's fun learning and fun posting here..sambil menambah pengetahuan benda-benda yg berkaitan arts and culture dlm situasi yg tak memboringkan..

Tang bab kedit tu...terpulang pada fleurzsa,  kalo dpt kedit sekurang-kurangnyer posting kami dihargai...kata org tetua kalo suka bagi kucin makan, akan murah ler rezeki org yg bagi kucin makan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2004 04:50 PM | Show all posts
salam semua....

mok nik rasa bod ini memerlukan seorang lagi co-mod, sebab mok nik sejak akhir2 ini tidak dapat menjalankan tugas sebaik mungkin kerana keadaan tidak berapa mengizinkan untuk mok nik online setiap masa seterusnya memantau bod ini sekerap mungkin seperti biasa.

Apa kata mod fleurzsa dan forumer yg selalu join bod ini. Mok nik lihat akhir2 ini bod ini semakin aktif dari kebiasaannya. Andai mod fleurzsa dan forumer lain setuju, tolong cadangkan siapa yang boleh menjadi co-mod yang terbaru. ini adalah untuk kebaikan kita semua.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2004 04:09 PM | Show all posts

salam n good day,

Salam all...

I masuk jap je ni...  dlm perjalanan ke Putrajaya...  Nak uruskan urusan belajar..

Moknik...

I ikut je... so forumner boleh calonkan la sesiapa yg sesuai utk jadi co mod di sini...

thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2005 06:51 AM | Show all posts
Kepada sema Forumners,

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha..

Meh datang rumah... makan nasi impit dan rendang daging :ting:
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 13-2-2005 02:57 PM | Show all posts
kepada suma pengunjung kat sini..gru sebagai mod baru harap2 kalau ada salah dan silap..kasi tunjuk ajar ek..kalau ada apa2 sila pm gru..kita calling2

[ Last edited by grugals on 19-2-2005 at 02:26 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 02:14 PM | Show all posts
mok nik dah bertukar rumah ler....

bod art.....
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 19-2-2005 02:26 PM | Show all posts
Originally posted by mok_nik at 19-2-2005 02:14 PM:
mok nik dah bertukar rumah ler....

bod art.....
umah mana lak ni?:cry:
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 02:37 PM | Show all posts
umah history lak...
tak per ..mok nik akan sentiasa masuk bod nie..bod kesayangan mok nik..cuma mok nik tak mampu nak pantau banyak bod,sebab itu mok nik prefer satu bod ajer than multi bod :bgrin:
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 19-2-2005 02:54 PM | Show all posts
Originally posted by mok_nik at 19-2-2005 02:37 PM:
umah history lak...
tak per ..mok nik akan sentiasa masuk bod nie..bod kesayangan mok nik..cuma mok nik tak mampu nak pantau banyak bod,sebab itu mok nik prefer satu bod ajer than multi bod :bgrin:
kat umah baru nanti..jangan nakal2 tauhug:selalu2 lah jenguk2 kami kat sini...
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 19-5-2005 01:41 AM | Show all posts
dua tiga menjak nih terlalu sebuk..dan sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2005 11:46 AM | Show all posts
Originally posted by grugals at 19-5-2005 01:41 AM:
dua tiga menjak nih terlalu sebuk..dan sakit...


:hug: bersabar la... lebihkan rehat dan makan ubat.

Inshaallah semua mendoakan u agar sihat sentiasa.
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 20-5-2005 10:24 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 19-5-2005 11:46 AM:


:hug: bersabar la... lebihkan rehat dan makan ubat.

Inshaallah semua mendoakan u agar sihat sentiasa.
tq fleu...gru dah tak online siang..bizi sangat..dengan tak berapa sihat gik...takda masa..nak curi2 online pun mlm je lah..kelam kabut dibuatnya..nak jengah board2 gru:lol
Reply

Use magic Report

grugals This user has been deleted
Post time 30-9-2005 06:38 PM | Show all posts
papai fleu..nak balik arr.assalammualaikum.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2005 10:53 PM | Show all posts
SELAMAT HARI RAYA + MAAF ZAHIR BATIN
buat yg dikenali dan mengenali...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 05:09 PM | Show all posts

Salam n good day

I kat CC Kota Bharu ni... dlm perjalanan ke Kangar

I tak boleh buka PM... so sorry utk forumners yg PM me.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2006 08:00 AM | Show all posts

Salam n G day

Bermula pd Sabtu (esok) ini I akan berada di Indonesia selama lebih kurang 2 minggu.

Harap semua my friends dlm board ini dpt bekerjasama memastikan board dlm keadaan terkawal.

Thanks n take care

c u all
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 06:04 PM | Show all posts

lamer tak menjengah bod ni heh....

dulu sbrnyer slalu tersalah bacer thread ni as - Makluman DOKTOR moderator
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2006 02:19 PM | Show all posts

Salam n Good day

Utk makluman semua,

I tidak bertugas utk satu jangka waktu ini.

I terpaksa tumpukan perhatian pd kajian lapangan krn Sabtu ni ada pembentangan.

So I akan aktif semula selepas hari Sabtu. InsyaAllah.

Thanks n take care
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-5-2004 01:33 AM
TAHNIAH dear Lady...bless you

masa ni kita muda mudi lagi kan syida.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list