JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7635
View
95
Reply

ALL ABOUT PULAU LANGKAWI PART 7

[Copy link]

Author: LelaRentaka7    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-8-2018 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_htc replied at 21-6-2018 03:30 PM
minta compact car..date pegi langkawi tu hanya ada myvi je..tu dpt total dia bagi rm180...
bl ...

Dia memang lambat or x reply ek. Sebab lepas bayar depo senyap jea. So tengah pelik jadi ke x nie? Sebab dh bank in depo RM50. Mula2 tanya tue elok jea dia reply.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_htc replied at 5-6-2018 08:14 AM
mana ok kat langkawi pagi grab car atau sewa kereta?

masa pegi kali kedua, sbb x byk sgt pergi melawat2, hanya pergi tmpt2 soping je, jd akak guna grab sbb lagi jimat dan guna promo code
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
try mkn kat Veena Thai Restaurant Seafood, bg akak kerabu kaki ayam dia sedap
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 07:59 AM | Show all posts
Frust betul LIMA Langkawi bukan jatuh pada cuti sekolah kami (USA) kalau tidak ke Langkawi lagi ler tahun depan!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 11:36 AM | Show all posts
zu_nia replied at 8-8-2018 06:04 PM
Dia memang lambat or x reply ek. Sebab lepas bayar depo senyap jea. So tengah pelik jadi ke x nie? ...

ok mmg mcm tu...nnt dh smpai langkawi blh inform dia


sorry baru bukak forum..tgh cuti berpantang bersalin..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I baca kat page depan area pantai cenang ada construction... dah siap ke belum ye...

Bulan november ramai ke naik cable car...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Forumer yang baru pergi langkawi update la kat sini... I nak baca info2 baru...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 07:56 PM | Show all posts
kami sekeluarga akan ke langkawi bulan 12 ni.  dok kat Adya hotel. ada yg pernah esperience dok kat situ boleh share info on Adya Hotel.   Sewa kereta kat shamsibah ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 09:25 PM | Show all posts
heli utk keliling langkawi tu berapa ea?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 06:38 PM | Show all posts
Romicopa replied at 8-9-2018 07:56 PM
kami sekeluarga akan ke langkawi bulan 12 ni.  dok kat Adya hotel. ada yg pernah esperience dok kat  ...

I dah 2 kali duk adya hotel sejak berfamily...tiap2 tahun pegi stay situ je.. sbb muslim hotel...breakfast best..especially roti croissant...mmg cpt abis..ramai dr timur tengah checkin situ...hotel kt tgh2 pekan..senang nk shopping ke kt pekan kuah..

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:33 PM | Show all posts
Dah beli tiket ke LGK for LIMA'19. Hotel banyak yang penuuuuhhh frust nya!
Konon trip LGK kali ni nak try hotel yg best sikit.. keciwa betul byk yg full. St Regis yg mampu tengok pun full!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hye weekend ni sy ke langkawi stay kat tg rhu, sewa iriz dengan forumer zarina....hope cuaca cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nfaaa replied at 13-9-2018 04:33 PM
Dah beli tiket ke LGK for LIMA'19. Hotel banyak yang penuuuuhhh frust nya!
Konon trip LGK kali ni n ...

Lima December kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 02:28 PM | Show all posts

LIMA'19 nnt 26-30 March 2019.
Tg Rhu best kan. tapi jauh sket dr town. takut kalau keluar malam2..nak balik tu jalan gelap. ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cintasakti replied at 13-9-2018 06:13 PM
Hye weekend ni sy ke langkawi stay kat tg rhu, sewa iriz dengan forumer zarina....hope cuaca cantik. ...

Nanti citer pasal langkawi ye uols... dah lama tak pergi langkawi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nfaaa replied at 14-9-2018 02:28 PM
LIMA'19 nnt 26-30 March 2019.
Tg Rhu best kan. tapi jauh sket dr town. takut kalau keluar malam2 ...

Segelap gelap mlm....takut lg gelap hati
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Choc-chip replied at 14-9-2018 08:08 PM
Nanti citer pasal langkawi ye uols... dah lama tak pergi langkawi...

Insyaallah....sy update....btw x de yg joint ke weekend ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cintasakti replied at 15-9-2018 12:14 PM
Insyaallah....sy update....btw x de yg joint ke weekend ni

Tq uols... I lambat lagi pergi Langkawi... tunggu update...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hye...semua berjalan lancar Di Langkawi... walaupun hujan rezeki ada night cable car...Dan view cantik....
Cable car rm40 basic combo 3d art dinosaur 6d Dan skytrek 3D...berbaloi la...budak2 2 hgga12 then rm30
Cuaca X menentu....bergantung pada rezeki Kita la....so far Dr Tiba semua smooth iris yg ambil dgn zarina pun ok.... stay Di dream garden tg Rhu...bilik besar....sgt selesa...stay sini kena sewa Kereta la.... Book dgn Agoda dpt Jimat byk...makan tgh Hari best Dan murah dkt3 area tg Rhu.... dinner Di anjung tirai makan sedap...HARGA DIA Sederhana...nak kata murah X juga...Mahal sgt X juga....Sederhana la......magarove esok contact tg Rhu mangrove Di page 1.... So far recommend Dr forum Cari sgt membantu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Coz of so tired by sy update senonoh sikit...tak larat nak type dah....letih sgt2 dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list