Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14341
View
139
Reply

ALL ABOUT PULAU LANGKAWI PART 7

[Copy link]

Author: LelaRentaka7       Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2019 08:27 AM | Show all posts
aizeck replied at 8-4-2019 01:23 AM
dah pergi lgk ke...ada la kedai cake area2 beras terbakar..kat depan kompleks HIG pun ada..

dh ... setel mkn kt santai cafe tu ok gak laa.... wpun xde cake hahahahha btw thanks for e info !!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 08:29 AM | Show all posts
aizeck replied at 8-4-2019 01:21 AM
bayview ok. tapi dekat bandar la..holiday villa mmg ada pantai...cuma rate sekarang tatau mahal ke ...

bayview tu mmg xleh view pantai langsung ke.holiday villa rate xmhl sgt tp bace review x brp memberansangkan

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 09:43 AM | Show all posts
damiqula replied at 9-4-2019 08:29 AM
bayview tu mmg xleh view pantai langsung ke.holiday villa rate xmhl sgt tp bace review x brp membe ...

tak. bayview kat kuah. tgh bandar. bayview dekat dgn pasar malam.
ada hotel dekat tepi laut (kuah) tapi kita lupa hotel nya. rasa2 3/4 star


Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 09:48 AM | Show all posts
Hana replied at 9-4-2019 09:43 AM
tak. bayview kat kuah. tgh bandar. bayview dekat dgn pasar malam.
ada hotel dekat tepi laut (kuah ...

hana ade nk rekemen hotel kt langkawi ke?kite suke berjaya tp holiday kali ni kene cut bajet.
tp nak yg ade bath tub.anak2 lagi suke bath tub dr pool.


Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 10:23 AM | Show all posts
damiqula replied at 9-4-2019 09:48 AM
hana ade nk rekemen hotel kt langkawi ke?kite suke berjaya tp holiday kali ni kene cut bajet.
tp  ...

hehehehe..takut lak nak rekemen kat dami. sbb kita duk asenia aje masa kat langkawi. itu aje harga mampu milik. kui3.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 08:20 AM | Show all posts
Hana replied at 9-4-2019 10:23 AM
hehehehe..takut lak nak rekemen kat dami. sbb kita duk asenia aje masa kat langkawi. itu aje harga ...

aseania ade bath tub x?xkisah pun hotel biase2 je tp nk bath tub
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 10:26 AM | Show all posts
selama iols hidup ni .
memang tak pernah kena kacau hantu kalau tidur di mn2 hotel..

tapi kena di aseania langkawi ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Alex8fire replied at 20-7-2018 02:18 PM
Keta sewa ambik kt airport je.. Saya dpt ambik axia selasa tgahari sampai jumaat japgi.. Kira 4har ...

Ada contact x
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Resort world labgkawi . Nama dulu awana porto malai okey x. Tgk mcm cantik n class.. Rega okey lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 7-2-2019 11:14 AM
Kami amik motor.. Lagi compatible.
Senang park + sweet.
Sehari dlm rm20 je.

hai nak tnya.. dekat mana u dpt sewa moto tu? or ada contct dia tk? i rasa nk sewa moto je sbb guna pun tak sampai sehari.. kalau naik teksi/grab mcm tak bebas pula nk pergi mana-mana
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
zacEfron replied at 12-4-2019 10:26 AM
selama iols hidup ni .
memang tak pernah kena kacau hantu kalau tidur di mn2 hotel..


Kahkah kena juga ke? Ada family members I kena kat Aseania ni juga, kat hujung tangga blok mana entah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
damiqula replied at 9-4-2019 09:48 AM
hana ade nk rekemen hotel kt langkawi ke?kite suke berjaya tp holiday kali ni kene cut bajet.
tp  ...

Try Ombak Villa. Rate murah sikit dari Berjaya/Andaman tapi ada bath tub and pool cantik. Cuma lokasi bukan kat tempat happening lah. Ni tempat favorite Tun M stay kalau gi Langkawi
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 10:35 AM | Show all posts
Bantalkuning replied at 12-4-2019 07:24 PM
hai nak tnya.. dekat mana u dpt sewa moto tu? or ada contct dia tk? i rasa nk sewa moto je sbb gun ...

depan Nu Melati Resort.

ada kiosk kecik beracon tepi jalan tu.
mmg murah
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 06:10 PM | Show all posts
zacEfron replied at 12-4-2019 10:26 AM
selama iols hidup ni .
memang tak pernah kena kacau hantu kalau tidur di mn2 hotel..

cer citer kena camner...bilik dia masih suram2 lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 06:14 PM | Show all posts
hotel belakang kompleks HIG dah bukak semula..tak ingat nama apa...lama betul hotel tu tutup...hrp2 x de entiti ler
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:29 AM | Show all posts
sara_thrash replied at 11-1-2019 10:34 AM
apa ye resort yg bukak je pintu nampak pantai? nak yg betul2 mengadap pantai

malibest pantai cenang

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:21 AM | Show all posts
Edited by qasih at 28-5-2019 12:22 AM

Nak tanya kawan2 sini pasai Hotel Frangipani.
... pantai laut nya bersih jernih tak?. Villa nya yang depan2 pantai tu, betul2 depan pantai atau masih kena jalan sikit untuk ke pantai?. Ada cerita suram seram di kat hotel tu tak?. kita nak pergi satu famili ni bulan September nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 04:01 PM | Show all posts
qasih replied at 28-5-2019 12:21 AM
Nak tanya kawan2 sini pasai Hotel Frangipani.
... pantai laut nya bersih jernih tak?. Villa nya yan ...



pantai and laut bersih je..nak kata jernih sgt tu tidak la...villa dia dekat je dengan pantai..tapi bilik rundown sikit ..n persekitaran pun mcm kurang maintain..masa duduk kat situ xde plak cerita2 seram etc
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 05:19 PM | Show all posts
owencute replied at 29-5-2019 04:01 PM
pantai and laut bersih je..nak kata jernih sgt tu tidak la...villa dia dekat je dengan pantai. ...

Terimakasih Owencute
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:40 AM | Show all posts
zacEfron replied at 12-4-2019 10:26 AM
selama iols hidup ni .
memang tak pernah kena kacau hantu kalau tidur di mn2 hotel..

hahah.. hantu tu buat apa dgn u? main cak2 ke? hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078382s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list