Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39308
View
1922
Reply

~Borak Henfon v 47~ Borak santai bersama2

[Copy link]

Author: amiraira       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2018 10:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 09:58 AM
hi akumark

kami borak2 kosong je

Owhh ingtkan pasal gadget semata2...meols klu hndpone dah bertahun2 pakai alhamdulillah masih okay smpai skrang...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 11:55 AM | Show all posts
AkuMark replied at 2-4-2018 11:53 AM
Owhh ingtkan pasal gadget semata2...meols klu hndpone dah bertahun2 pakai alhamdulillah masih okay ...

x semestinya pasal gadget
tapi kalau nk share apa salanya
tepon apa yg digunakan sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 11:55 AM
x semestinya pasal gadget
tapi kalau nk share apa salanya
tepon apa yg digunakan sekarang

Samsung sis note 3...tahun 2015 ke 2014 beli...maseh ok lg...sy ingt mgkin handphone ni klu kita jg betol2 xcuai insyaAllah tahan lama...melainkan klu yg suke tukar2 hndphone tu lain plak cternya...

Mcm my abang2 sejak ada anak2 kecil mmg mudah rosak hndphone mereka...ikot situasi la sis..meols xbrape tau pasal gadget ni..ckp based on pengalaman jek...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 12:06 PM | Show all posts
AkuMark replied at 2-4-2018 12:03 PM
Samsung sis note 3...tahun 2015 ke 2014 beli...maseh ok lg...sy ingt mgkin handphone ni klu kita j ...

sama la kita, akk pn bukan pandai sgt pasal tepon ni
yg tahu guna je bila rosak beli baru



Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 12:06 PM
sama la kita, akk pn bukan pandai sgt pasal tepon ni
yg tahu guna je bila rosak beli baru


Haah mcm tu le sis...rosak beli baru...dl ada skali phone rosak screen touch xberfungsi nk msk handphone pon xleh...xpon time2 kecemasan boleh plak die jd tak betol nk merestart kan diri memanjang...and panas tetiba...dgn meols2 skali panas jd nya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 12:33 PM | Show all posts
AkuMark replied at 2-4-2018 12:14 PM
Haah mcm tu le sis...rosak beli baru...dl ada skali phone rosak screen touch xberfungsi nk msk han ...

sabar je la kan
tapi mcm tu la gadget ni
bukan boleh expect apa nk jadi
especially ipone
sensitif sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 02:20 PM | Show all posts
amiraira replied at 30-3-2018 11:51 AM
lepak2 bila free je

@oharyaty @NaylaArisha @ipes2 @ciksurie @Fantagiro79 @sfhzuraz @sunquick @spa ...

hi eberibodi.....

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 02:46 PM | Show all posts
sunquick replied at 2-4-2018 02:20 PM
hi eberibodi.....

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

hi sunnnnnn

tq dropping by
bz ek....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 03:10 PM | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 02:46 PM
hi sunnnnnn

tq dropping by

hihihih...

bz la juga...

keje byk le skang....huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 03:14 PM | Show all posts
sunquick replied at 2-4-2018 03:10 PM
hihihih...

bz la juga...

biasa la tu
ni kan awal thn
keje melambak sakan
cuma mira je x de keje skg ni sun
tunggu ujung tahun je
kalau umo panjang la
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 04:29 PM | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 09:44 AM
terima kasih matt
sapa lagi mira nk tagg kalau bukan matt
matt pn bila free lepak sini jugak ka ...

sama sama mira...
boleh saje bila free matt akan lepak2 disini....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 04:52 PM | Show all posts
mattzzx replied at 2-4-2018 04:29 PM
sama sama mira...
boleh saje bila free matt akan lepak2 disini....

mmg x de sapa dh pn nk lepak sini
org lama pn dh lama x de kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 05:01 PM | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 04:52 PM
mmg x de sapa dh pn nk lepak sini
org lama pn dh lama x de kan

tak apa lah...
tak ada yang lama, insyaallah yang baru akan berganti...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2018 06:22 PM | Show all posts
mattzzx replied at 2-4-2018 05:01 PM
tak apa lah...
tak ada yang lama, insyaallah yang baru akan berganti...

mana ada ramai minat borak kosong matt
yg ramai ada hencap sana sini ada la
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:51 AM | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 03:14 PM
biasa la tu
ni kan awal thn
keje melambak sakan

huhuhuhu...

keje kat pis sun skang makin rumit...
walaupun teknologi dah canggih...
keje pon dah banyak melibatkan online...
tapi rumitnya...aduhai....
senior2 plak ramai yg nak pencen...
sbb dah cukup waktunye...
kadang2 terlintas gak kat hati...
bestnye yg dah nak pencen tu...hehehehehe...


Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:52 AM | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 04:52 PM
mmg x de sapa dh pn nk lepak sini
org lama pn dh lama x de kan

dah makin sunyi kan mira...
tak macam dulu2...

kalo dulu...
cuti 2 hari je pon dah rindu nak masuk porum nak borak2 ngan member2 cari kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 12:17 PM | Show all posts
amiraira replied at 2-4-2018 06:22 PM
mana ada ramai minat borak kosong matt
yg ramai ada hencap sana sini ada la

yang nak hencap tu biarkan lah merekaa...
kita cari yang nak berborak kosong saje...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2018 09:47 AM | Show all posts
sunquick replied at 3-4-2018 09:51 AM
huhuhuhu...

keje kat pis sun skang makin rumit...

ala sun muda2 lagi wat apa nk pencen
lain la mcm mira ni
in sya Allah x de aral
tahun depan mira pencen la
yeahhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2018 09:48 AM | Show all posts
sunquick replied at 3-4-2018 09:52 AM
dah makin sunyi kan mira...
tak macam dulu2...

sunyi sesangat sun
mcm apa tah skg

tu la kalau hari minggu tu
x sabar nk keje isnin kan
pasal nk masuk porum
skg ni ikut dan je
masuk pasal kita ni mod
kalau x......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088466s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list