Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39309
View
1922
Reply

~Borak Henfon v 47~ Borak santai bersama2

[Copy link]

Author: amiraira       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 12:28 PM | Show all posts
amiraira replied at 14-8-2019 10:08 AM
pasal ramai lam rumah ni kan
kalau kecik kena basuh 2-3 kali
banyak letr ...

betul tu..
kena beli besar, boleh hanya basuh sekali dalam kuantiti yang banyak...


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:40 PM | Show all posts
amiraira replied at 14-8-2019 10:07 AM
belum masak agi matt
lom ada plan nk masak apa
tgk la ujung minggu ni



tak masak jawapnya beli saje lah yaa...
janji boleh kenyang kan...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 09:36 AM | Show all posts
mattzzx replied at 14-8-2019 12:28 PM
betul tu..
kena beli besar, boleh hanya basuh sekali dalam kuantiti yang banyak...

mmg safe banyak pn matt
dulu washing mechine kecik sikit
mmg kena ulang basuh
tu yg decide amik yg besar sikit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 09:38 AM | Show all posts
mattzzx replied at 14-8-2019 12:40 PM
tak masak jawapnya beli saje lah yaa...
janji boleh kenyang kan...

tu la pasalkalau dh malas kan
sib baik roti ada je standby kat umah
x de la lapar sgt
mlm tadi pn x mkn nasi
ank teruna masakkn burger tuk mira
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:27 AM | Show all posts
amiraira replied at 15-8-2019 09:36 AM
mmg safe banyak pn matt
dulu washing mechine kecik sikit
mmg kena ulang basuh

bagus lah kalau safe banyak...
keluar modal sekali saje beli yang besar...
bulan2 belanja kecil lah..


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:28 AM | Show all posts
amiraira replied at 15-8-2019 09:38 AM
tu la pasalkalau dh malas kan
sib baik roti ada je standby kat umah
x de la lapar sgt




bukan malas tu cuma kurang rajin sedikit...
sambil2 tu jaga badan juga...
rajin anak teruna tolong masakan burger...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:52 AM | Show all posts
mattzzx replied at 15-8-2019 11:27 AM
bagus lah kalau safe banyak...
keluar modal sekali saje beli yang besar...
bulan2 belanja kecil  ...

mcm tu la matt
mira kalau leh safe
nk safe lagi kan
at least duit lebih boleh gi melancung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:53 AM | Show all posts
mattzzx replied at 15-8-2019 11:28 AM
bukan malas tu cuma kurang rajin sedikit...
sambil2 tu jaga badan juga...
rajin anak  ...

pasal dia x keje mlm tusaja nk jamu ibu dia kan
mira lagi berselera kalau ada yg masakkan
x kisah la masak apa pn
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 03:26 PM | Show all posts
amiraira replied at 16-8-2019 11:52 AM
mcm tu la matt
mira kalau leh safe
nk safe lagi kan

betul tu..
kalau dah safe, duit tu macam macam boleh buat...
nak melancung ke nak beli barang keee...


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 03:35 PM | Show all posts
amiraira replied at 16-8-2019 11:53 AM
pasal dia x keje mlm tusaja nk jamu ibu dia kan
mira lagi berselera kalau ada yg masakkan
x kisa ...

yeee...
janji ada tukang masak yang sediakan....menu tu no.2 kan....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2019 10:38 AM | Show all posts
mattzzx replied at 17-8-2019 03:26 PM
betul tu..
kalau dah safe, duit tu macam macam boleh buat...
nak melancung ke nak beli barang ke ...

melancung tu 1 kepastian
in sya Allah matt
apa lagi nk buat kan
pencen2 ni kena rehat kan diri
sambi melancung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2019 10:39 AM | Show all posts
mattzzx replied at 17-8-2019 03:35 PM
yeee...
janji ada tukang masak yang sediakan....menu tu no.2 kan....

yup betu sesangat
yg sekali sekala tu jadi sedap kan
pada hal bukan x leh buat sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list