CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 37751|Reply: 291

GAMBAR ARTIS DAN ORANG SENI MENGUNDI SEMPENA #PRU14

  [Copy link]
Post time 9-5-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by pitera at 9-5-2018 08:16 PM

Gambar artis yang bersama menjalankan tanggungjawab mengundi demi kesejahteraan bersama di masa depan.

Kongsikan!











Aiseh dah habis upload limit sobs. Jom kongsikan bersama. Nak tau jugak artis yang ramai orang idolakan ni sebenarnya bertanggungjawab ke tak pada negara.

Disclaimer: thread ini dibina khas untuk share gambar artis yang keluar mengundi, tak kesah la parti mana yang dorang sokong atau promote pun. In the end, undi tetap rahsia kan. Tak perlu kita warga forumer hentam masing-masing ya, chill chill jigga jigga sudah.

Ini juga bukan thread untuk kita bincangkan tentang fahaman politik masing-masing. Yang tu boleh masuk thread sebelah.

Moga dari thread ini kita boleh fikir sendiri, ada artis yang selalunya aktif di social media, tapi memilih untuk berdiam diri pada hari ini. Fikir-fikirkan.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2018 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertunggu tunggu ni mana gambar hairul azreen dan hanis zalikha? Mana? Mana?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
angel.dust replied at 9-5-2018 02:56 PM
Tertunggu tunggu ni mana gambar hairul azreen dan hanis zalikha? Mana? Mana?

Dah limited comment dah kat ig derang. Takut orang tanya lettew
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Polos je muka masing2 tanpa mekap mak lampir.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 9-5-2018 03:15 PM
Dah limited comment dah kat ig derang. Takut orang tanya lettew

Apa beza limited comment & off comment?sama ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols yg bukan retis pun done mengundi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-5-2018 03:23 PM | Show all posts
td iols queue dgn ruhainies tepung gomak
gigih main rambut mengerbang pusing sana sini tapi hazab orang buat tak tau jekkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:27 PM | Show all posts
gambar akak azwana gajah mengundi takde ke?

atuk benard chandran tu mengundi with style
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-5-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 9-5-2018 03:18 PM
Apa beza limited comment & off comment?sama ka?

Off comment tu takde sape boleh comment, limited tu cam tadi i try nak comment tak dapat sbb dia tulis limited. Maybe certain people yg dia follow je kot boleh comment
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat putri sarah punya ink smp 2/3 jari di celup?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-5-2018 03:27 PM
gambar akak azwana gajah mengundi takde ke?

atuk benard chandran tu mengundi with style

Ada la..dia siap komplen peri undi salah tag
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:37 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-5-2018 03:27 PM
gambar akak azwana gajah mengundi takde ke?

atuk benard chandran tu mengundi with style

Pagi2 Diva AA dah dtg mengundi hokayy
  

  

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 9-5-2018 03:33 PM
Awat putri sarah punya ink smp 2/3 jari di celup?

Tu la pasal. Nasib baik meols punya 1 ruas jari je. Eh ruas ke ha orang panggil?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
angel.dust replied at 9-5-2018 02:56 PM
Tertunggu tunggu ni mana gambar hairul azreen dan hanis zalikha? Mana? Mana?

Knp dgn diorang?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2018 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
scarletz replied at 9-5-2018 03:23 PM
td iols queue dgn ruhainies tepung gomak
gigih main rambut mengerbang pusing sana sini tapi hazab o ...

Iolls nampak gak kt ig. Serius tepung gomak cringe gilos. Nak tepek gambar habis quota pulak
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
scarletz replied at 9-5-2018 03:23 PM
td iols queue dgn ruhainies tepung gomak
gigih main rambut mengerbang pusing sana sini tapi hazab o ...

Retis cam sheol memang rakyat buat dunno je bila jumpa kat luar. Lain la level Siti Norhaliza ka, Rosyam Nor ka. Baru masing2 jakun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2018 04:07 PM | Show all posts
angel.dust replied at 9-5-2018 02:56 PM
Tertunggu tunggu ni mana gambar hairul azreen dan hanis zalikha? Mana? Mana?

hahah daftar pun tak...nak undi apa nye...
si HA kalau bab konon jd anggota unit beruniform kemain semangat demi negara sgt...


Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
angel.dust replied at 9-5-2018 02:56 PM
Tertunggu tunggu ni mana gambar hairul azreen dan hanis zalikha? Mana? Mana?

Keknis dh balik dr korea ker?? Sheols x mengundi ke??
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 9-5-2018 03:50 PM
Knp dgn diorang?

Td igs diorg airport.. keknis baru balik kot. So xtau la dan mengundi ke idok..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 9-5-2018 04:11 PM
Keknis dh balik dr korea ker?? Sheols x mengundi ke??

daftar pon idak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.446562 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list