JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60622
View
244
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2018 03:55 PM | Show all posts
hauknya baju..ni kalu kt europe ni sah2 org ingat ko gypsi kepam kaki copet dalam tren
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:56 PM | Show all posts
cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:00 PM | Show all posts
Bonda_Aniey replied at 14-5-2018 03:00 PM
Siannya u.. setahun tak jumpa anak dah... kuatnya awak.... moga segala urusan awak berkait ngan an ...

alhamdulillah.. sekarang dah dapat jumpa

anak dilarikan disember 2016, naik court turun court 2017, 2018 dapat result , ex dapat jaga anak... dapat hak lawatan 2x sebulan

nyaris nak giler
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Perkara ini telah dibincangkan di existing benang tinE nih..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:04 PM | Show all posts
umbut replied at 14-5-2018 12:24 PM
Dah lama lah... laki kahwin lain..

lakinya kawen dengan siapa sis?

untuk tak OT, moga Datin E bertabah. dah laa nak puasa n then raya. mesti lagik sedih kannn
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:07 PM | Show all posts
Gambar laki plsss
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:10 PM | Show all posts
sesia menyeksi kemain ikut taste laki, akhirnya laki carik lain jua
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:15 PM | Show all posts
PEPPERMAN replied at 14-5-2018 03:10 PM
harap dia akan tekal untuk berkongsikan dada nya dengan khalayak, mana tau tu boleh bawak kebahagiaa ...

ya betul tu
harap Tin E bleh la buat calendar utk rakyat semua..ala mcm calendar yg tin E buatkan utk hasben dulu2
pastu komfem ramai yg akan beli calendar tu
utk kalendar kapir - konsep dressing, buka bukaan
utk kalendar maal hijrah - konsepnya syariah compliant
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Uhh... perempuan yg cantik and hot mcm ni pun lelaki cari lain... inikan pula gegadis biasa... scary..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:22 PM | Show all posts
kesiannya... mcm ni punya hot pun laki cari yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahglam replied at 14-5-2018 04:04 PM
lakinya kawen dengan siapa sis?

untuk tak OT, moga Datin E bertabah. dah laa nak puasa n then r ...

Ada kat ig haflin.. tekaler yg mana satu
Hint.. mulut gigi jongang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ladyflower replied at 14-5-2018 02:22 PM
camna agaknya masa dia gi shopping nak cari pakaian yang sesuai dengan dia untuk gi cerai?!
tengok  ...

mesti la custom made... masa awal2 kes nak divorce dulu rizalman ada up gmbr sapu tangan berkerawang2 bagai.. utk datin E ni la.. kalau sapu tgn pun dah camtu.. apa lagi abaya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:51 PM | Show all posts
agaknya bukan tak leh jumpa.. tapi mesti Datin E demand untuk dok London gak mcm anak2 dia... sppending nak lavish mcm dulu. Tu kot bekas laki malas layan... belum lagi entourage berduyun
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes saman orang ketiga dalam hubungan kot....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
die ni mcm xsuka duduk Malaysia je.. Maggie tu dah mcm tkde kehidupan sendiri asyik mengekor si E ni jer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:39 PM | Show all posts
ihtisyam1 replied at 14-5-2018 04:00 PM
alhamdulillah.. sekarang dah dapat jumpa

anak dilarikan disember 2016, naik court turun court 2 ...

Alhamdullillah moga semuanya baik2 sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 14-5-2018 02:57 PM
sedihla tak dapat jumpa anak.... ai faham perasaan dia, ai setahun anak dilarikan

bertabah ye ezu ...

Anak dh dpt ke blm? Sian nye u.anak brape thn tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 14-5-2018 04:26 PM
Ada kat ig haflin.. tekaler yg mana satu
Hint.. mulut gigi jongang..

Kwn haflin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak ke pampasan sheols dpt? Duit bulan2 macam mana? Aku pulak yg menyibuk haha. Tolong risau la sbb sheols mcm high maintaince jah. Mcm mana nak maintain lavish lifestyle lepas ni ya?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 14-5-2018 04:26 PM
Ada kat ig haflin.. tekaler yg mana satu
Hint.. mulut gigi jongang..

Lagi tak lawa dr sheols ke? Bff sheol? Sape eh tak amik tau perkembangan dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047427s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list