JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60623
View
244
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2018 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
baju gi syariah court mcm nak attend islamic fashion festival. hail acik E!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 14-5-2018 06:19 PM
Lagi tak lawa dr sheols ke? Bff sheol? Sape eh tak amik tau perkembangan dia

Dipandangan mata hakak,xlawa
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-5-2018 06:34 PM
Dipandangan mata hakak,xlawa

Macam mana ex laki dia boleh nak kalau lagi tak lawa? Lower maintainance ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 14-5-2018 06:53 PM
Macam mana ex laki dia boleh nak kalau lagi tak lawa? Lower maintainance ke

Pompuan tu kaya-raya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe boleh nama kan  benang ni datin Ezurin  Khyra vol 2 ke? Sbb benang lama dah max comment. N dah takde tempat dah nak discuss pasal Tin E
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:00 PM | Show all posts
armin replied at 14-5-2018 06:19 PM
Lagi tak lawa dr sheols ke? Bff sheol? Sape eh tak amik tau perkembangan dia

bukan ke acik india tu. try hard sangat pose nk imitate mcm tin e.
bukan kawan h gigi mancung tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 14-5-2018 04:26 PM
Ada kat ig haflin.. tekaler yg mana satu
Hint.. mulut gigi jongang..

Kuching girl tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:07 PM | Show all posts
I don't think er ex kawen lain.. klo scandal, yes.. ngn india... tinE penah upload kt igs dia...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by QueenIsolde at 14-5-2018 08:12 PM
noraidil_06 replied at 14-5-2018 06:34 PM
Dipandangan mata hakak,xlawa


Gmba yg pelin pakai bju/saree hijau n pompuan tu pkai all white tu ke kaka? Ada iras tin e sket2. Sbb tin e pun gigi dia ala2 nk ke dpan jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 14-5-2018 04:26 PM
Ada kat ig haflin.. tekaler yg mana satu
Hint.. mulut gigi jongang..

Rasa nya bukan dgn Efza, sbb if baca benang tin E mcm confirm je TY dgn yg Indian lady yg dulu2 org gossip kan tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dramanya tinE
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju dia mmg pelik2... kalau org marhean mcm kita pakai macam tu mau org kata buang tebiat
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cemanala ty boleh sangkut dgn pempuan berkerak bini orang tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin e ni ada rupa bagai org kata full packagelah kan... bab ilmu2 tu i malas nak sentuhlah kan.. tp dr mata yg memandang kira perfectlah.. still kena ceraikan... huhuhuh...

Moga jumpa yg lebih baik tuk pasangan diantara mereka
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya especially the youngest one. Nampal close sangat dengan mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-5-2018 06:54 PM
Pompuan tu kaya-raya

Oh. Tin E asal family kaya jgk ke? Curious pulak boleh ke sheols maintain lifestyle mcm ni lagi lepas cerai
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin ni yg sexy sgt2 tu
Ke...n suka tyg buah2an.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabah la tin E, pasni cuti2 malaysia jer lar
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnya korang kesian kat dia
dia kena stay msia sbb court case dia
agaknya nak tuntut apa yg boleh dituntut la kot
dah habis court case
dia pi la london semula
drama je lebih dia ni hehee
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa kah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044513s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list