JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
51302
View
229
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2018 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 14-5-2018 04:26 PM
Ada kat ig haflin.. tekaler yg mana satu
Hint.. mulut gigi jongang..

Rasa nya bukan dgn Efza, sbb if baca benang tin E mcm confirm je TY dgn yg Indian lady yg dulu2 org gossip kan tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dramanya tinE
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju dia mmg pelik2... kalau org marhean mcm kita pakai macam tu mau org kata buang tebiat
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cemanala ty boleh sangkut dgn pempuan berkerak bini orang tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin e ni ada rupa bagai org kata full packagelah kan... bab ilmu2 tu i malas nak sentuhlah kan.. tp dr mata yg memandang kira perfectlah.. still kena ceraikan... huhuhuh...

Moga jumpa yg lebih baik tuk pasangan diantara mereka
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya especially the youngest one. Nampal close sangat dengan mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-5-2018 06:54 PM
Pompuan tu kaya-raya

Oh. Tin E asal family kaya jgk ke? Curious pulak boleh ke sheols maintain lifestyle mcm ni lagi lepas cerai
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin ni yg sexy sgt2 tu
Ke...n suka tyg buah2an.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabah la tin E, pasni cuti2 malaysia jer lar
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnya korang kesian kat dia
dia kena stay msia sbb court case dia
agaknya nak tuntut apa yg boleh dituntut la kot
dah habis court case
dia pi la london semula
drama je lebih dia ni hehee
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa kah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 14-5-2018 09:16 PM
Siapa kah?

Tunnuk skit scandel TY tu..yindia tu mesti vogue
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Uniknyaaaa jubah dia.ape dia pkai semua nampak cantik je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:05 PM | Show all posts
buangmasa replied at 14-5-2018 04:51 PM
agaknya bukan tak leh jumpa.. tapi mesti Datin E demand untuk dok London gak mcm anak2 dia... sppend ...

kenapa akak syak sheols dah tak dapat accomodation free kat london, kalau nak datang visit anak konsep nya pepandai lah bayar hotel sendiri gitu.
sheols cuti2 ASEAN pun macam banyak di spedo kenkawan jah.
cikcur sarawak of course la maggie yang spedo.
cikcur brunei of course samantha kan??
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddlyna at 14-5-2018 10:13 PM
qqmikael replied at 14-5-2018 09:31 PM
Tunnuk skit scandel TY tu..yindia tu mesti vogue


Tak vogue pun.. berkerak.. cari ig 'thechiefin....'
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 14-5-2018 02:57 PM
sedihla tak dapat jumpa anak.... ai faham perasaan dia, ai setahun anak dilarikan

bertabah ye ezu ...

Tabahnya you .semoga dipermudahkan sis
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 14-5-2018 05:41 PM
Kwn haflin ke?

BFF.. tak cantik tapi kaya tak silap..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin E ni yg seksa nk mampusss tu ke??
yg buat kalender bikini bg kt laki tu yee..yg bovdy cun walo beranak 6 katanya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
koko2 replied at 14-5-2018 10:16 PM
Datin E ni yg seksa nk mampusss tu ke??
yg buat kalender bikini bg kt laki tu yee..yg bovdy cun wal ...

Ye.yg terkangkang sana terkangkang sini mcm ppuan tak ada maruah.Lastly kena cerai.Maybe laki dah bosan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:58 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 14-5-2018 08:47 PM
Cepatnya korang kesian kat dia
dia kena stay msia sbb court case dia
agaknya nak tuntut apa yg bo ...



.. tapi .. court case dia bukan kerap sangat pun ... boleh jer dia ulang alik dari london sana .... tapi nak kesian apa kat dia .. sah sah dia hidup mewah jugak .... kita jugak yg kena hempas pulas banting tulang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dia menyeksi sebab laki dia suka macam tu? Now dah cerai moga sheolls dapat cari diri dia yang sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 14-5-2018 10:05 PM
kenapa akak syak sheols dah tak dapat accomodation free kat london, kalau nak datang visit anak ko ...

Kalo dia cikcur kat kelantan, sis changa bleh tolong spedo kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni siapa?? Sorry lah i betul2 tak kenal...... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni siapa?? Sorry lah i betul2 tak kenal...... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nak spedo, kesian mende... dia xdapat nak beli louboutin jah.. acc bank lagi byk dari gaji tahunan uolls.. so toksah nak kesian nye kesian nye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041694s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list