JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60624
View
244
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily       Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2018 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 14-5-2018 09:16 PM
Siapa kah?

Tunnuk skit scandel TY tu..yindia tu mesti vogue
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Uniknyaaaa jubah dia.ape dia pkai semua nampak cantik je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:05 PM | Show all posts
buangmasa replied at 14-5-2018 04:51 PM
agaknya bukan tak leh jumpa.. tapi mesti Datin E demand untuk dok London gak mcm anak2 dia... sppend ...

kenapa akak syak sheols dah tak dapat accomodation free kat london, kalau nak datang visit anak konsep nya pepandai lah bayar hotel sendiri gitu.
sheols cuti2 ASEAN pun macam banyak di spedo kenkawan jah.
cikcur sarawak of course la maggie yang spedo.
cikcur brunei of course samantha kan??
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddlyna at 14-5-2018 10:13 PM
qqmikael replied at 14-5-2018 09:31 PM
Tunnuk skit scandel TY tu..yindia tu mesti vogue


Tak vogue pun.. berkerak.. cari ig 'thechiefin....'
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 14-5-2018 02:57 PM
sedihla tak dapat jumpa anak.... ai faham perasaan dia, ai setahun anak dilarikan

bertabah ye ezu ...

Tabahnya you .semoga dipermudahkan sis
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 14-5-2018 05:41 PM
Kwn haflin ke?

BFF.. tak cantik tapi kaya tak silap..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin E ni yg seksa nk mampusss tu ke??
yg buat kalender bikini bg kt laki tu yee..yg bovdy cun walo beranak 6 katanya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
koko2 replied at 14-5-2018 10:16 PM
Datin E ni yg seksa nk mampusss tu ke??
yg buat kalender bikini bg kt laki tu yee..yg bovdy cun wal ...

Ye.yg terkangkang sana terkangkang sini mcm ppuan tak ada maruah.Lastly kena cerai.Maybe laki dah bosan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:58 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 14-5-2018 08:47 PM
Cepatnya korang kesian kat dia
dia kena stay msia sbb court case dia
agaknya nak tuntut apa yg bo ...



.. tapi .. court case dia bukan kerap sangat pun ... boleh jer dia ulang alik dari london sana .... tapi nak kesian apa kat dia .. sah sah dia hidup mewah jugak .... kita jugak yg kena hempas pulas banting tulang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dia menyeksi sebab laki dia suka macam tu? Now dah cerai moga sheolls dapat cari diri dia yang sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 14-5-2018 10:05 PM
kenapa akak syak sheols dah tak dapat accomodation free kat london, kalau nak datang visit anak ko ...

Kalo dia cikcur kat kelantan, sis changa bleh tolong spedo kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni siapa?? Sorry lah i betul2 tak kenal...... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni siapa?? Sorry lah i betul2 tak kenal...... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nak spedo, kesian mende... dia xdapat nak beli louboutin jah.. acc bank lagi byk dari gaji tahunan uolls.. so toksah nak kesian nye kesian nye..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak x kenal la dia ni sapa,
Tp kt ig tulis royalty. Royal manakah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:18 AM | Show all posts

motif x kenal MILF nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 14-5-2018 11:27 PM
Bukan ke dia menyeksi sebab laki dia suka macam tu? Now dah cerai moga sheolls dapat cari diri dia y ...

I dah unfollow her actually..last tengok cuti2 asia dan negara pon suka tunjuk skin, pose pic terkangkang. Tengok video pon rasa cringe sangat. Kalau dah cerai nanti dah bukan datin or princess lagi bole move on yah. Cari tycoon pula supaya lifestyle before this dapat dikecapi semula..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Why still pakai diri sendiri princess?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 14-5-2018 08:36 PM
Oh. Tin E asal family kaya jgk ke? Curious pulak boleh ke sheols maintain lifestyle mcm ni lagi le ...

Betul tu.. nk tahu gak kaya family gak ke tin E ni? Lps tu macam tak pernah tunjuk pun gambar2 family dia.. mak ayah adik beradik.. ke yatim piatu dia nih hihii
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:37 AM | Show all posts
Sesia bukak segala tunjuk lurah dgn aset

Lst2 laki cari lain jugak

p/s google nama dia semua gambar baju dia koyal tang tengah ye? fashion is it?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046129s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list