JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
51304
View
229
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily       Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 14-5-2018 08:10 PM
Rasa nya bukan dgn Efza, sbb if baca benang tin E mcm confirm je TY dgn yg Indian lady yg dulu2 or ...

Dgn efza ni rasanya dah lama kapel.. indian lady ni gf no 2? 3?4?  
Nak buek camno.. laki mata keranjang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 14-5-2018 08:47 PM
Cepatnya korang kesian kat dia
dia kena stay msia sbb court case dia
agaknya nak tuntut apa yg bo ...

Yee... sokong!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:51 PM | Show all posts
Cantik..sexy..alter sana alter sini hujung2 kena tinggal.  Sian...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:52 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 15-5-2018 10:39 AM
Dia ckp 3 bln kat sini sebab court case
skrg ni dah boleh get together ngan anak2
katanya



.... ooo ... i tak rajin baca postdia .. tapi suka tengok gambar2 dia ...

alaaa ... i shopping coach jer utk jual .. adalah dalam 30-40 ketol kot ..... then jeans , shirt and kasut for my son and hubby ... pergi 4-5 kedai jer kat outlet tu ....

hujung tahun ni anak i balik .... my friend kat us offer dia kerja (internship) 1-2 tahun  kat sana .. dia takmo lah pulak .. dia  kata dah jemu kat us .. tak sabar nak balik malaysia ...  huhuu

u bilanakpi visit anak u? dia balik ke raya ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
qqmikael replied at 14-5-2018 09:31 PM
Tunnuk skit scandel TY tu..yindia tu mesti vogue

Scandal? Ty? Yindia? Apa kah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
qqmikael replied at 15-5-2018 06:37 PM
Haah uols...mmg berkerakk...apa yang lawa nya...heran taste TY ni..i tengok pun tak ghairah

Terus turn off kekdahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
I perasan something bila tengok her IG. 1. posing mendongak mulut ternganga. 2. Kalau di katil gigit2 bibir atau jari  3. Kangkang Luas kepala disenget tunjuk gigi tapi tak senyum.
Kalau dia buat nampak posh...kalau I buat sure laki I cakap I giler buang tabiat
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 03:56 PM | Show all posts
awekjepun replied at 14-5-2018 12:53 PM
SBlum cerai pun mmg laki dia ada skandal kan..

siapa skandal husband dia?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 04:07 PM | Show all posts
siapa yang tak kenal Ekhyra ni sape is soooo 2000 n late
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 07:52 AM | Show all posts

dulu orang lain..dua tiga minggu ni mcm dah orang lain..indian
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Berpuasa E
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 03:42 PM | Show all posts
masih lg ke dgn pompuan kuching tu? mmg tak lawa tp mesti dia ada something yg hebat hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tin e xdpt jumpa anak2. Tp aku baca komen ada anak dia ckp nnt jumpa jumaat ni. Rasa tin e dah blk uk kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2018 01:58 PM | Show all posts
hot hot pun kena tiggal
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2018 08:56 PM | Show all posts
cantik pun kena cerai
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa nak kesian dekat dia?Entah2 duit berkepuk
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2018 10:09 AM | Show all posts

nak kena cerai x kira cantik ke x? kalau lelaki dah gila kat orang lain x adanya nak pandang dah. menangis air mata darah pun x guna. orang tua kata
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu terkangkang sana terkangkang sini.hidup pun tak mcm Muslim.sekarang tuhan dah tegur harap2 berubah lah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2018 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kaa orangnya ?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2018 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 26-5-2018 06:03 PM
Ni kaa orangnya ?

Ya dia la tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2018 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Datin E g London jmpa ank. Pas2 nmpk Maggie & Sam update ig berkepit without Datin E. Mula2 rsa nk nyumpah. Mentang2 kwn tu dh tiada seperti dulu, korg buang eh. Tgk2 ada reunion. Makcik leha lega nak... Agaknya Datin E refused to waste her precious time following them, and spent it with her kids instead.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2018 12:28 PM | Show all posts
yindia berkerak pun disapu habis
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2018 03:36 PM | Show all posts
abangadek replied at 27-5-2018 12:28 PM
yindia berkerak pun disapu habis

hot and spicy
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2018 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 26-5-2018 06:03 PM
Ni kaa orangnya ?

Tu la keling yg TY nak tu. Eee hadap pulak dia dgn keling cmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 02:01 PM | Show all posts
datin e ni ke yg tempah baju kt rizalman utk court case? siap buat handkerchief monogram huruf e

aku bc katne ntah. ada netizen speku yg tu utk emilia skali tu utk datin e plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043519s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list