JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60625
View
244
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 06:38 AM | Show all posts
Dah cerai so dia still DATIN ke? PRINCESS?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:40 AM | Show all posts
monsterwife replied at 14-5-2018 10:29 PM
Ye.yg terkangkang sana terkangkang sini mcm ppuan tak ada maruah.Lastly kena cerai.Maybe laki dah  ...

Dah memanjang kangkang je.. dalam bilik terkangkang,kat luar terkangkang.. mau tak bosan

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Aciukim replied at 15-5-2018 05:44 AM
Betul tu.. nk tahu gak kaya family gak ke tin E ni? Lps tu macam tak pernah tunjuk pun gambar2 fam ...

Ada.. hari ibu ada caption.. mak pun vogue
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 15-5-2018 06:40 AM
Dah memanjang kangkang je.. dalam bilik terkangkang,kat luar terkangkang.. mau tak bosan

Hahaha... asyik terkangkang, ternganga jek.. now cari yg kepit pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 08:48 AM | Show all posts
go court kes penjagaan anak2 kot.
sbb tgk ade jek dia i obersee jumpe anak2. tapi jarang sgt. oke lagi lah compared dgn AMH tu langsung x leh jumpa kan.

mcm kes J gak kot?tapi yg ke radical sgt gi baling batu kat gate tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:59 AM | Show all posts
bende yang show off ni orang cepat bosan....

dah takde rahsia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:07 AM | Show all posts
Tin E bukan tak dapat jumpa anak-anak dia. The kids kan semua study kat UK. Maknya dah takde banker/laki nak sponsor turun naik kapalterbang. Too bad. Ni la pasal patut pompuan ada income sendiri. Tak hadap duit jantan jah. Stakat hidup atas ihsan orang, when things happen, sendiri kecundang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:15 AM | Show all posts
Changa replied at 14-5-2018 10:05 PM
kenapa akak syak sheols dah tak dapat accomodation free kat london, kalau nak datang visit anak ko ...

Sah-sah le tu.. kengkawan dia pun sampai bila nak spedo.. kesian minah ni, she better start building herself back. Sesudah la tunjuk lurah tu, kasi la nampak berjenis sikit. Walau tinggi mana bank akaun tu, kalau dikikis tiap2 hari, maka habis la jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 14-5-2018 10:58 PM
.. tapi .. court case dia bukan kerap sangat pun ... boleh jer dia ulang alik dari london sana ...

Dia ckp 3 bln kat sini sebab court case
skrg ni dah boleh get together ngan anak2
katanya
*selamat menyambut puasa Lid. Byk ke shopping kat US?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:27 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-5-2018 02:19 PM
jgn ckp dia gi mahkamah pakai gitu...adui..

tapi gamba ni mmg mcm kat Mahkamah Syariah Sendayan nun
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:31 PM | Show all posts
vogue naw gi mahkamah syariah gitu... memang out la retis2 yang berjubah hitam berspek besar..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:32 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-5-2018 08:00 PM
bukan ke acik india tu. try hard sangat pose nk imitate mcm tin e.
bukan kawan h gigi mancung tu. ...

kan u..yg indian lady sbb tin e pnh post kat igs dia....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:01 PM | Show all posts
party ttp party..... cayalahhhhhhhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:50 PM | Show all posts
punya la separuh bogel sbb tkut laki cari lain

ingatkan till jannah ..rupa2nya

tp lakinya klau tgk muka pun tau stok2 buaya

sheol ni bsyukur la di beri peluang ke2, bole la start tutup apa yg patut

kulit yg tegang pun dh kendur..smpai bila nk mendongkat langit,
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
thn ni E nak beraya ke mana ye?aku follow every yr since aku kenal E dia akan sambut raya d banglo mewah ex shuben dia d Bali..awal pagi eaya post baju ala2 raya then tghri dia n anak2 akan tukar bikini..kadang2 i hv no mercy dgn wanita bimbo mcm ni yg berharap wang lelaki je..cubala masa d limpahi duit tu kau ada biz sendiri xla mengharap wang ehsan ex shuben je skrg ni..nampak sangat dah cuti2 msia..ex shuben dia memang org kuat nazri teksi ya.ada tgk pelin post ex shuben dia support teksi berkempen.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 05:04 PM | Show all posts
kesiannn...beginilah nasib wife2 VVIP...its either ko dimadukan or ditinggalkan camtu jer...
sure si E ni a bit lost...dah lah x keje....harapkan laki jer spedo...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah2 panas garing malaysia ni kau pakai cmni? Tak mengelupur ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 14-5-2018 10:12 PM
Tak vogue pun.. berkerak.. cari ig 'thechiefin....'

Haah uols...mmg berkerakk...apa yang lawa nya...heran taste TY ni..i tengok pun tak ghairah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
qqmikael replied at 15-5-2018 06:37 PM
Haah uols...mmg berkerakk...apa yang lawa nya...heran taste TY ni..i tengok pun tak ghairah

Konsepnya biar panas asal bergaya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 14-5-2018 08:10 PM
Rasa nya bukan dgn Efza, sbb if baca benang tin E mcm confirm je TY dgn yg Indian lady yg dulu2 or ...

Dgn efza ni rasanya dah lama kapel.. indian lady ni gf no 2? 3?4?  
Nak buek camno.. laki mata keranjang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042029s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list