JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
49889
View
218
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily       Show all posts   Read mode

Post time 1-6-2018 03:59 PM | Show all posts
kesimpulannya, kalo pompuan cantik mcm mana skalipun, hot gohjes bagai, TAPI kalau takde kerja, takde career, takde education, harap duit laki je mmg lelaki buat mcm kain buruk jah

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2018 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-6-2018 03:59 PM
kesimpulannya, kalo pompuan cantik mcm mana skalipun, hot gohjes bagai, TAPI kalau takde kerja, takd ...

somehow i agree with u..bkn bkn ex laki dia dgn efza ke?ada tgk pic laki nya n efza support teksi waktu berkempen ari tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2018 12:54 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-6-2018 03:59 PM
kesimpulannya, kalo pompuan cantik mcm mana skalipun, hot gohjes bagai, TAPI kalau takde kerja, takd ...

this is very true babe ---
Pompuan skrg jgn asik nak melawa perabuh duit laki
jadi la someone yg disenangi, lagi2 golongan kerabat
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2018 02:02 PM | Show all posts

terkejut tgk perempuan srg lagi tu.. kepala dia macam tampal je kat badan tu..scary..

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2018 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Birthday datin E. Impress gak dia ckp dia spend her birthday with brown wolf. Xda nk throw party beria. Ka belum lg? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
x lama lagi nak raya..thn ni tinE beraya d mana?tiap thn beraya d bali..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2018 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 9-6-2018 01:04 AM
cmf_premierleag replied at 1-6-2018 03:59 PM
kesimpulannya, kalo pompuan cantik mcm mana skalipun, hot gohjes bagai, TAPI kalau takde kerja, takd ...


Agree. Org tengok through seseorang. Bukan tengok surface je. Kerak hitam skin color discrimination is repulsive. Nak kutuk ciptaan tuhan.

Thats why or melayu bodoh ni sanggup tepek merkuri atas kulit. Pastu label geli org lain hitam berkerak. The white supremacy ideology. Selamba critisizing god's creation..

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2018 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Maybe ppuan India ni menyenangkan maksudnya cerdik nak communicate pun senang.tak bimbo.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin E dah kembali smashing. Harap2 lmbt lg la dia balik msia. #batakdatine hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin E dah kembali smashing. Harap2 lmbt lg la dia balik msia. #batakdatine hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Testing...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kiranya byk jugalah pampasan dia dapat ya after divorce. jet setting manjang dan nampak sheols attend function mcm dulu.  hidup die mcm lost jer waktu kt Malaysia. rasanya mmg life die bersama anak2 dan kawan2 kt europe sana.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2018 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
I follow thechiefinheels, then I kena block dgn  lps i komen ig datin E. Adakah dia dok buat analisis?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2018 07:49 PM | Show all posts
elana tu bukan anak datin e eh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat sammy sexy mcm tu.baik pakai bikini terus tetek tersembul pun mcm dah melayut
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2018 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp x boleh tekan next.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 08:16 AM | Show all posts
i nampak Datin E ni mmg sayang betul kan anak-anak dia. Then dia pun mcm lost bila anak2 dia takde ngan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 03:56 PM | Show all posts

alamak..aci ni dh private kan ig..takleh stalk
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 26-6-2018 03:56 PM
alamak..aci ni dh private kan ig..takleh stalk

Iols tgk ig sammy
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah...tin e masih lagi belanja buah buahan buat peminat2 nya w/pun udah bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Page brp fah skrg
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 04:27 PM | Show all posts
bookehkahkoh replied at 21-6-2018 07:49 PM
elana tu bukan anak datin e eh?

bukan..dgn anak wife yang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 05:51 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-6-2018 03:59 PM
kesimpulannya, kalo pompuan cantik mcm mana skalipun, hot gohjes bagai, TAPI kalau takde kerja, takd ...

betui kaka...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 05:55 PM | Show all posts

yg ni ker scandal ty?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 11:14 AM | Show all posts
dah sendu benang datin E ni
lepas she bercerai
kalau dulu penuh dengan hot pictures buat cuci mata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044959s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list