JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60626
View
244
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily       Show all posts   Read mode

Post time 13-7-2018 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tin e ada malaysia sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa tgk instastory anak datin E buat ask me tu. Comel jugak
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2018 01:57 PM | Show all posts
Sunyi nye tkd cerite baru ke...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2018 05:52 PM | Show all posts
MsKoreanfanatic replied at 24-7-2018 01:57 PM
Sunyi nye tkd cerite baru ke...

last time akak check ig sheols.... sheols tengah cikcur kat KL kan?
ala2 bawa balik anak bongsu chur di malaysia, katanya dah dekat setahun kot sheols tak balik malaysia.
hari tu masak nasi beriani bagai untuk anak bongsu katanya.

rumah sheols di KL macam besar juga, ada swimming pool bagai.
akak syak area damansara height kot rumah heshe or area2 banyak pokok hutan la
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 11:16 AM | Show all posts
Changa replied at 30-7-2018 05:52 PM
last time akak check ig sheols.... sheols tengah cikcur kat KL kan?
ala2 bawa balik anak bongsu c ...

bukit tunku
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 01:36 PM | Show all posts

hari tu kat ig live dia tulis bukit damansara/damansara heights.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:49 AM | Show all posts
Edited by MsAzr at 10-8-2018 12:06 PM
Aciukim replied at 15-5-2018 05:44 AM
Betul tu.. nk tahu gak kaya family gak ke tin E ni? Lps tu macam tak pernah tunjuk pun gambar2 fam ...

family dia biasa2 je...dulu dulu macam girls next door, pastu dia model iklan vidal sasoon, berlakon drama...tup tup dengar dia kawen royalti... dulu body sekeping jah dulu, sebelum boobs dia mengembung lagi dan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 10-8-2018 11:49 AM
family dia biasa2 je...dulu dulu macam girls next door, pastu dia model iklan vidal sasoon, berlak ...

I tot die golongan tengku tengku
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 30-7-2018 09:52 AM
last time akak check ig sheols.... sheols tengah cikcur kat KL kan?
ala2 bawa balik anak bongsu c ...

Sheolls sekarang mcm selalu cikcur kat srwk.. kat mn entah tu.. cantik tul view dia..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2018 02:38 PM | Show all posts

I'm pretty sure Damansara heights
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2018 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-6-2018 04:55 PM
alhamdulillah...tin e masih lagi belanja buah buahan buat peminat2 nya w/pun udah bercerai

Manggo kau hadooo
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2018 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya, bertabahlah tin E, tapi anak2 dia dah besar kan mesti ada phone sendiri semua boleh ke bervideo call

btw eza tu org sarawak ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
so ty jadi ke kawen dgn skandal hindu heols?? lupa aritu baca kat mana tah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 02:56 PM | Show all posts
jijik pula dengan gamba gamba hampir bogel si  ezurin.murahnya harga diri kao
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 06:13 PM | Show all posts
Tin E x buat pameran "buah-buahan segar' dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 30-7-2018 05:52 PM
last time akak check ig sheols.... sheols tengah cikcur kat KL kan?
ala2 bawa balik anak bongsu c ...

Bukit tunku sister
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 12:13 AM | Show all posts

rumah bkt tunku dia dapat kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 12:14 AM | Show all posts
munchkin replied at 1-8-2018 01:36 PM
hari tu kat ig live dia tulis bukit damansara/damansara heights.

itu rumah dia juga kot.. anak tiri dia duduk rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Eza tu bff Si haflin nazri teksi kan??  X lawa pun.  Tin E class lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 10:08 PM | Show all posts
Changa replied at 2-7-2018 03:30 PM
ada a few times akak tengok sheols post masak untuk anak sulung sheols.
sheols masak sendiri kah? ...

maid dia sulis dah balik kg rasanya... lepas cerai kena budget kot.. hidup sendiri.. maggie pun dah x mendempel after a few month kat sana...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047181s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list