JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
51305
View
229
Reply

Datin EzurinKyra bercerai dah?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk iG TinE g court hari ni dgn geng baik dia, ada saper2 tau info? Dia tulis the truth will prevail..sesak nafas plak dgr..mesti pasal skandal..anyway she kena beaten up by TY ker? IG dia tutup komen..klu x tutup I pun nak jugak bz body kepochi g DM dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:47 PM | Show all posts
miss_confused replied at 3-2-2019 07:24 AM
i saw haflin's ig.. ade pic haflin kat naga sutra villa. tp x nmpk pic efza kat situ. dlm ig eina az ...

ada je , cuba uolls selak2 skit ..
ada gamabr efza trying sexy hard .. pakai bikini tupis  tp  ala2 kaber ngan selendang

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 11-2-2019 04:47 PM
ada je , cuba uolls selak2 skit ..
ada gamabr efza trying sexy hard .. pakai bikini tupis  tp  a ...

Tgk kt mana??
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahanamkan pencaras ittew kuin E.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:28 PM | Show all posts
MsAzr replied at 10-8-2018 11:49 AM
family dia biasa2 je...dulu dulu macam girls next door, pastu dia model iklan vidal sasoon, berlak ...

aku ingat lagi drama dia jadi tomboy... dengan faizal husin kl x silap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:52 PM | Show all posts
outcast replied at 11-2-2019 04:47 PM
ada je , cuba uolls selak2 skit ..
ada gamabr efza trying sexy hard .. pakai bikini tupis  tp  a ...

buruk okeh gambar dia dlm bikini.. nak sexy macam Tin E, tapi tetek londeh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:12 PM | Show all posts
brown_pupil replied at 12-2-2019 01:52 PM
buruk okeh gambar dia dlm bikini.. nak sexy macam Tin E, tapi tetek londeh..

ermm.... body wise menang kt Tin E ..
sheols ada aura  while efza...erk none
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:44 PM | Show all posts
None68 replied at 11-2-2019 03:20 PM
Tgk iG TinE g court hari ni dgn geng baik dia, ada saper2 tau info? Dia tulis the truth will prevail ...

kalo ade skandal curang ape mahkamah buat?
denda ke ape?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 12-2-2019 02:44 PM
kalo ade skandal curang ape mahkamah buat?
denda ke ape?

Xtau..adalah benda yg diaorang fight kot..tu yg timbul sesi londeh melondeh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts

Nah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
thehakims1 replied at 12-2-2019 06:49 PM
Nah

Haflin ngan saper tu? Ni kat Villa TY tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 29-9-2018 11:34 PM
so ty jadi ke kawen dgn skandal hindu heols?? lupa aritu baca kat mana tah

Perempuan tu kan dah ada suami kan....betul ke scandal dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
myrandapv replied at 9-2-2019 10:15 AM
Hari tu dkt ig ena azman ke ig haplin eh.. Lpe dh. Pic ezra (btl ke ejaan nama) yg kate nye ada sken ...

Efza tu sedari dulu mmg seksi gitu nok..cumanya dia takde ig je nk tnjuk..socialite gitew
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu sosialit ni mmg kena pakai mcm gitu ek? So sial! Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak oiii dah macam pony aku tengok muka efza ni.
Laki macam ty tu apa nak diexpect, 17 tahun kawen tinggal gitu je datin e tu ha. Body cun, anak terjaga pun carik lain, itupun carik yang macam pony.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:36 PM | Show all posts
mohon ada co yg berani approach datin jadi duta/model ..fashion style yg padan dgn dia lah.
40+++ datin e kategori cantik
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 14-2-2019 12:36 PM
mohon ada co yg berani approach datin jadi duta/model ..fashion style yg padan dgn dia lah.
40+++ d ...

Jgn yg ini yg berani approach sudahhhh..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts

Looking chic queen E!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:06 AM | Show all posts

pergh
pakai tudung baju labuh pon dia bergaya stylo hokkeeyy

memng stylish dia ni

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 11-2-2019 04:47 PM
ada je , cuba uolls selak2 skit ..
ada gamabr efza trying sexy hard .. pakai bikini tupis  tp  a ...

Muka dia macam weird tapi try hard
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 12-2-2019 02:12 PM
ermm.... body wise menang kt Tin E ..
sheols ada aura  while efza...erk none

Geng. Haplim semis try hard kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 13-2-2019 05:10 PM
Klu sosialit ni mmg kena pakai mcm gitu ek? So sial! Hahaha..

Dengan rantai kerbau Dan topi kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
perumash replied at 16-2-2019 10:14 AM
Muka dia macam weird tapi try hard

Rasa sbb gigi dia kot..
Ngan gum dia.. So dia kaver ngan tutup mulut..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
perumash replied at 16-2-2019 10:16 AM
Geng. Haplim semis try hard kot

Sangat
French wannabe. Hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043334s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list