Kelab Peminat & Haters Selebriti Tempatan
ADVERTISEMENT

sr10 Lv.8 2441#

Honour | Credits 2045   
Walaupun dah agak ketinggalan,  sapo ada ss conve tu dm la kita ya.  Sian kita x dapat buat penilaian yg sewajarnya kekekeeke

ADVERTISEMENT


nurhuda Lv.3 2442#

Senior | Credits 546   
Paling xblh terima bini budiey pun tumpang sekaki hentam fa n wife

ejrazak Lv.8 2443#

Honour | Credits 2328   
Quote: Cicisweets replied at 7-7-2018 09:31 AM
Wow Ada kenduri ke eee jahat nya fan fattzura Jenis tikam tikam adu domba,rasa la dulu buat Kat lo ...

X jadi hal la CiCi ooiii... Fakta harini ialah #fattahfazurapunya bukan jahlopa. Akhir kata, sila hadam n afdal sgt la move on ya

NuriSwiss Lv.5 2444#

Minder | Credits 973   
Sekiranya sesiapa yang nak tahu mengenai pembubaran FA TEAM  sila ke ig Bobo Fahad berita harian , artikel mengenainya terdapat di situ, ada temu ramah oleh Bobo dengan Fazura dan Fattah mengenai pembubaran FA TEAM.
Follow Us

melnanzz Lv.12 2445#

Defender | Credits 14191   
Quote: NuriSwiss replied at 8-7-2018 12:56 AM
Sekiranya sesiapa yang nak tahu mengenai pembubaran FA TEAM  sila ke ig Bobo Fahad berita harian , a ...

repost from @bobofahad

Komen Fattah tatkala ditanya mengenai pembubaran kelab peminatnya baru2 ini cukup positif dan realistik.
Kata Bintang Popular ini, dia tiada kuasa utk menghalang perkara itu dari berlaku. Malah dia juga tiada hak utk memaksa sesiapa sahaja untuk meminatinya.
Namun di sebalik insiden itu, Fattah bersyukur kerana masih ada penyokong senyap yang teguh berdiri di belakangnya serta isterinya yang tercinta.
Walaupun jodoh mereka tidak lama iaitu hanya bertahan selama lima tahun namun aktor kacak ini tetap menghargai sokongan yang diberikan selama ini serta mendoakan kesejahteraan untuk senua.
Ikuti laporan penuh dalan ruangan HIP di #bhahad ❤️😊 #myarticle #beritaharian #bh #fattzura #hip #hiburan #bintangpalingpopular




Attachment: You need to Login for download or view attachments. No account yet? Register

melnanzz Lv.12 2446#

Defender | Credits 14191   



Attachment: You need to Login for download or view attachments. No account yet? Register

melnanzz Lv.12 2447#

Defender | Credits 14191   






Attachment: You need to Login for download or view attachments. No account yet? Register

ADVERTISEMENT


aqua_marine Lv.8 2448#

Honour | Credits 2411   
Quote: melnanzz replied at 8-7-2018 02:23 AM

Maaf tanya..
Ai keliru dgn statement Faz.
Faz maksudkan FAteam atau AK26J?
Attitude yg digambarkan oleh Faz seakan2 menyamai AK26J tapi artikel adalah mengenai FATeam.
Setahu sy yg bermasalah adalah AK26J sehingga mempengaruhi official fabclub Faz & Fath..

Haa sudah..

aqua_marine Lv.8 2449#

Honour | Credits 2411   
Quote: melnanzz replied at 8-7-2018 02:23 AM

Maaf tanya..
Ai keliru dgn statement Faz.
Faz maksudkan FAteam atau AK26J?
Attitude yg digambarkan oleh Faz seakan2 menyamai AK26J tapi artikel adalah mengenai FATeam.
Setahu sy yg bermasalah adalah AK26J sehingga mempengaruhi official fabclub Faz & Fath..

Haa sudah..

melnanzz Lv.12 2450#

Defender | Credits 14191   
Edited by melnanzz at 8-7-2018 03:55 AM

Artikel bobofahad tu adalah berkenaan dengan The FA Team (FAT), iaitu kelab rasmi Fattah Amin. Kalau kita imbas kembali kenyataan FAT yang saya sempat tepek di post #2 (sebelum FAT diactivate akaun mereka), FAT telah menyuarakan kekecewaan mereka yang berbunyi:

Quote: Tidak adakah pengorbanan kami walau sebesar zarah yang layak dihargai? Sehingga ada yang menggangap #TheFATeam tidak positif, lebih kepada "pemenat" bukan peminat, tidak setia, menetapkan pelbagai syarat itu dan ini.

Saya speku perbualan kelab tidak rasmi Fattah Amin Special Force (FASF) yang telah dirakam dan ditular kepada umum, sedikit sebanyak membincangkan masalah yang berkaitan.

Dalam artikel Fazura kepada Bobofahad pagi ini, Fazura telah menjelaskan keadaan sebenar dari perspektif dirinya sendiri selaku isteri kepada Fattah, yang menyatakan bahawa pertuduhan tersebut adalah tidak betul, dan ianya adalah fitnah keatas dirinya.

Quote: Fazura nafi dakwaan konon sering campur tangan dalam urusan suami

Sambung Fazura lagi,
Quote: Suami saya adalah seorang yang sangat tegas dan bijak dalam membuat keputusan di dalam hidupnya.
Quote: Pada masa sama, tiada sebab untuk saya campur tangan atau mengawal hidupannya kerana sebagai seorang isteri, sayalah yang sepatutnya dengar cakap dia.
Quote: Fattah membuat keputusan yang bijak, itulah yang menbuatkan mereka kecewa dan lantas menyebarkan fitnah terhadap saya.

melnanzz Lv.12 2451#

Defender | Credits 14191   
Edited by melnanzz at 8-7-2018 01:12 PM

Saya harap isu ini telah pun selesai.

The FA Team telah memberi kenyataan rasmi pembubaran mereka.

Wakil dari Fattah Amin Special Force (FASF) juga telah memberikan penjelasan dari group mereka.

Forumers sekelian telahpun menyuarakan apa yang terbuku di dalam hati masing2.

Akhir sekali, Fazura dan Fattah sendiri telah mengeluarkan kenyataan rasmi menerusi wawancara bersama Bobofahad.

So isu ni dah settle.

Kata2 akhir atau penutup dari forumers sekelian dibenarkan. Please do not provoke atau bergaduh di sini lagi.

Saya menyeru semua Fattahrians dan Fazbulous bekerjasama untuk menyokong pasangan suami-isteri ini.

Saya akan tutup benang ini tak lama lagi.

Amonrey Lv.9 2452#

Adventurer | Credits 4438   
Bila baca artikel bh mmg nampak mcm faz tahu pasal overall ss tu kan..tp still xpaham kenapa jojo side org yg dok kutuk kakak dia..hurmmm takpela,semoga lepas ni banyak lg cerita indah2 kita dengar

nurhuda Lv.3 2453#

Senior | Credits 546   
Budiey kalo tak sibuk buat live kat event fattah. Semlm xdtg erk??

Ayieain Lv.9 2454#

Adventurer | Credits 4015   
Quote: melnanzz replied at 8-7-2018 02:31 AM

iolls Tak paham arr...kenapa bincang tentang fafaspecialforce Kat artikel fa team. ke mmg fa team pon sama hanat ngan fafaspecialforce? takut nanti org yg Tak Tau ttg ss tu ingat.... ahli fa team yg pengkhianat padahal fafaspecialforce yg real pengkhianat..

aqua_marine Lv.8 2455#

Honour | Credits 2411   
Quote: Ayieain replied at 8-7-2018 09:48 AM
iolls Tak paham arr...kenapa bincang tentang fafaspecialforce Kat artikel fa team. ke mmg fa team  ...

Itulah yg menjadi kegusaran.

But Mel dah jawab dlm komen dia selepas itu. Dan kat thread Faz pun ada explaination from @NuriSwiss which ai think is acceptable.

But still wonder if Faz knows dua puak ni sebenarnya berbeza atau ai yg salah paham..

ADVERTISEMENT


Mamisally Lv.9 2456#

Adventurer | Credits 4845   
Mami rasa stmt Faz lebih pada general answer ttg samada dia control FA, x tuju pd mana2 specific team..

Ajincome Lv.2 2457#

Junior | Credits 388   
Maybe pembubaran group yg rasmi je org luar tau. So bobo sentuh tu x menyeluruh. Point bobo utk group yg rasmi . Tapi faz n fattah iolls  rs mksdkan semua gorup fans skali kot. Klu bobo nak masukkan cite psl group 26 tu buat hal,  group rasmi fa team mlsh lain plak, 10pages paper pun x ckup.

kembarsiti Lv.8 2458#

Honour | Credits 2871   
Quote: appendix replied at 6-7-2018 08:23 PM
meols pun rasa mcm ni
dia mcm org keje makan gaji ada benda je kene submit boss suruh itu ini
th ...

Syampu maydan tu berkesan ke chuoll?  

love_warrior Lv.10 2459#

Survivor | Credits 6077   
Quote: Ajincome replied at 8-7-2018 11:13 AM
Maybe pembubaran group yg rasmi je org luar tau. So bobo sentuh tu x menyeluruh. Point bobo utk grou ...

Sbb ss depa pon dh berpages pages. And complicated betrayal backstabber

Mamisally Lv.9 2460#

Adventurer | Credits 4845   
Quote: melnanzz replied at 8-7-2018 02:31 AM

Thanks Mel for the article.. harap semua terlibat berlapang dada terima stmt ni .. jgnlah pula speku or ada perception yg mcm2..
Sbg peminat dr jauh mami rasa ada juga rasa 'drained out' and terkilan FA dgn fans yg selalu cepat terasa ni walau he tried to be fair.. hope org2 dlm FATeam n FA akan berbaik2 kembali in future walau x sbg official FC..
#justmyopinion
1 ..122123.. 126Next