JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8946
View
331
Reply

Perit kena tinggal

[Copy link]

Author: hafees89    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 07:57 PM | Show all posts

lagu apa ni? tak boleh buka...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:58 PM | Show all posts
Felycya replied at 29-6-2018 02:18 PM
I baru dapat lagu ni dari Dia.

Terus fikir 100 kali nak tinggal dia ke tidak ??.

sounds menarik...u fikir nak ke taknak tinggalkan dia..then u stay,tp pura2? care to share?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:09 PM | Show all posts
hafees89 replied at 29-6-2018 03:01 PM
Dia pernah susah dulu dengan saya dekat 4 tahun..

Tapi bila part nak halalkan dia..

maaf tanya, sebelum ni kamu bersekedudukan dengan dia ke? mungkin dia belum ready nak kahwin just wanna have fun semata2 tu yg dia berubah sekelip mata, i guess them both have an intimated so that dia berpaling arah kepada lelaki tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:09 PM | Show all posts
Felycya replied at 29-6-2018 02:33 PM
Ya TT..
Rasa rindu ni kalau datang memang bagai nak pecah dada ni..
Air mata tak usah cakap lah  ...

ok....noted your story
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Travelo replied at 8-2-2019 07:57 PM
lagu apa ni? tak boleh buka...

Dah hampir setahun baru hang reply. ..akak pun dah lupa lagu apa dik. ....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 7-2-2019 12:53 PM
alamak....ramai je org wujud mcm ni..bertabahla...hihihih

Itulah, baru bukak mata sikit friend i tu, rupanya ada species laki yg mcm ni
My friend tu naif sikit; jenis yg baik sopan lemah lembut  bersangka baik kt semua org etc
Update: Alhamdulillah she has moved on from this already-married hypocrite loser but sadly wounded and traumatized - dont trust guys anymore
#prayingforherhappiness
#timehealwounds
#ladiesbecarefuloutthere
#someguys$&@#



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 7-2-2019 04:09 PM
so..tt punya citer ni betul ke khayalan je ni..
alamakkkk...

Wallahualam, mungkin ada betul part dia kena dump dgn ex-gf, sedih bagai nk rak, dia xleh move on lah blah blah etc etc
Just to say that he was not honest with my friend wktu diorg first start berkenalan, my friend got the impression yg dia still single and available; not once dia mention yg dia dh bertunang or dh ada calon etc etc..
Kt profile website BaitulJannah dia pun sama; xde cakap dh bertunang, or interested in poligami ke hape...(kalau ye, mmg sah2lah my friend tu xkan kirim salam kt website tu..)
Again, hypocrite loser...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.038118s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list