Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
3893
View
64
Reply

SUKAN TERBAIK DI SEKOLAH UNTUK ANAK2 JOIN

[Copy link]

Author: zaziot       Show all posts   Read mode

Post time 12-8-2018 08:56 PM | Show all posts
CariMUN replied at 10-8-2018 11:16 AM
Minum air je lepas gym?? Takyah makan apa-apa ? Lepas gym kan mesti lapar , tak sihat tau kalau ta ...

X mungkin hanya minum air je lepas gym, tentu perlu makan sedikit makanan tapi yg x ada lemak punya lah mcm salad atau daging ayam dada, air tu sebagai sampingan je dan x boleh bergantung padanya semata2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2018 08:58 PM | Show all posts
May0017 replied at 10-8-2018 03:57 PM
I see. Kena sentiase bersenam ke?
Bersenam ada apa-apa kebaikan tak? Satu minggu senam satu kali  ...

Bersenam tu mmg ada byk kebaikan utk kesihatan badan kita, terlalu byk sehingga susah nak dihuraikan satu demi satu
Kalau boleh bersenam lah sekurang2 tiga kali seminggu, biasanya org akan pergi berjoging kalau x mau bayar duit utk gym.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2018 09:11 PM | Show all posts
sotuna replied at 12-8-2018 08:53 PM
Percayalah kata2 ku dan forumers yg lain, yg cuckoo tu mmg x boleh dipakai punya, tentu menyesal k ...

Haha aku sendiri x pernah bagi perhatian kpd produk2 dr Korea, kerana x mampu nak beli tengok harganya hati sejuk dah, hanya mampu utk beli filter air yg murah2 je yg harga dlm bbrp ratus ringgit.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 08:37 AM | Show all posts
heartbeating replied at 9-8-2018 10:10 PM
Eh betul ke? Coway tu brand besar hanya charge 50% penalty kalau xcukup 3 tahun... Tapi boleh faha ...

Kalau mrk ada keyakinan dgn jenama mrk sendiri mrk x perlu takut customer2 akan cancel kontrak dgn mrk selepas beli, kan? Yg coway tu hanya cas 50% sbb mmg kurang customer yg mau cancel lepas beli produk mrk, semua pun guna dgn bagus2, tapi sebaliknya bagi cuckoo, byk yg mau cancel, jadi kalau x cas 100% rugilah syarikat mrk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 09:44 AM | Show all posts
sotuna replied at 13-8-2018 08:37 AM
Kalau mrk ada keyakinan dgn jenama mrk sendiri mrk x perlu takut customer2 akan cancel kontrak dgn ...

Sbb Cuckoo tau x dapat compete dgn Coway, so mereke set rule ni... xsuka xblh pulang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 04:44 PM | Show all posts
itulah macam ramai lagi pilih si coway ni

utk tak ot sukan patut join try belajar main hoki................
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066684s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list