Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2210
View
133
Reply

Tips untuk beginner

[Copy link]

Author: Laabawang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mama2b replied at 14-8-2018 09:45 PM
dah mat.. mama buat semua quiz2 tu.. siap tau oo.. jenis plato bagai..bagus jugak lah.. mcm2 info  ...

main kat bod tu kejap je naik level. sedar tak sedar nanti dah level 18
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mama2b replied at 14-8-2018 08:45 PM
Thanks fox!! Sgt2 berkesan

No worries... Glad to help... You are also welcome to join us borak2 merapu sini...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 09:58 PM
main kat bod tu kejap je naik level. sedar tak sedar nanti dah level 18

Wo...

I'd believe you... cos ni pun dah level 11 kan?

Mama2b sila menuntut ilmu dari guru matkpop ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 14-8-2018 11:38 PM
Wo...

I'd believe you...  cos ni pun dah level 11 kan?

merangkak i nak naik level 18 ituuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 11:41 PM
merangkak i nak naik level 18 ituuu

Nak kejar i ke?

Dari level 18 nak naik 19 lagii laa merangkak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 14-8-2018 11:44 PM
Nak kejar i ke?

Dari level 18 nak naik 19 lagii laa merangkak...

rasanya kalau u jawab semua meme tu cepat je naik level. asal u larat je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 11:52 PM
rasanya kalau u jawab semua meme tu cepat je naik level. asal u larat je

Err... I tak segigih tu kot?

Beratus woo nak jawab
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 14-8-2018 11:58 PM
Err... I tak segigih tu kot?

Beratus woo nak jawab

ada satu meme tu sampai 600 something soalan if im not mistaken hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 15-8-2018 12:01 AM
ada satu meme tu sampai 600 something soalan if im not mistaken hahaha

Boleh dibuatnya tu...

Perlu tahap kesabaran yang tinggi tu bang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 15-8-2018 12:04 AM
Boleh  dibuatnya tu...

Perlu tahap kesabaran yang tinggi tu bang...

berbaloi juga. beberapa hari je i dah dapat naik level 11 hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 15-8-2018 12:07 AM
berbaloi juga. beberapa hari je i dah dapat naik level 11 hahah

Tahniah...

Usaha gigih anda telah membuahkan hasil yang lumayan

Boleh menjadi teladan kepada ahli2 baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 12:38 AM | Show all posts
Tips untuk beginner=bersabar
u akan berjaya nanti klau u bersabar x kira dlm bidang ape, hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 15-8-2018 12:01 AM
ada satu meme tu sampai 600 something soalan if im not mistaken hahaha

Aah ade nampak yg 65 pun pk2 nk jawab rupanya ade yg sampai 600
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 15-8-2018 12:07 AM
berbaloi juga. beberapa hari je i dah dapat naik level 11 hahah

Mat jawab soklah 600 tu bape hari br habis?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mama2b replied at 15-8-2018 03:49 AM
Mat jawab soklah 600 tu bape hari br habis?

dalam 2, 3 jam juga mama. hehe kena betul2 free jawab yang 600 tu.

banyak sangat tapi berbaloi. 900 credits
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
eh? terima kasih mod @seribulan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2018 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunrise98 replied at 15-8-2018 12:38 AM
Tips untuk beginner=bersabar
u akan berjaya nanti klau u bersabar x kira dlm bidang ape, hehehe

Syabas... Anda tidak memerlukan lagi tips dari kami... kerana anda sudah pun mempunyai motivasi sendiri... (Macam soalan dalam exam tadi jer...)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hiii ! Selamat hari raya! Bod tu apa guys? Help ! Nak collect points laju laju please.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2018 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 09:58 PM
main kat bod tu kejap je naik level. sedar tak sedar nanti dah level 18

Matkpop, bod tu apa? Nak naik level jugak pls
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2018 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 14-8-2018 11:36 PM
No worries... Glad to help... You are also welcome to join us borak2 merapu sini...

Yes borak merapu dengan saya ! Nak join! Hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.053490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list