Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6346
View
231
Reply

Korang ada kumpul koleksi tak?

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2018 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada org suka kumpul setem, kumpul model kapal terbang, model kereta dsb.

Fox dulu masa kecik kumpul setem. Itu dulu lah.

When i start to travel for work, i start collecting shot glass. Most of it HRC nye shot glass.

Hmm... Buku boleh dikira gak kan? Sbb mmg fox ada byk buku sejak kecik, and till now masih membeli, smpai my mum marah sbb takde space nak simpan dah katanya.

So, korang pulak suka kumpul apa?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai sekarang kumpul setem. Tapi sekarang ni dlm setahun berapa kali je belek album setem

Suka tgk setem Malaysia dan negeri2 di Malaysia keluaran tahun 70/80an. Nampak retro gitu. Tapi kan sayang betul, sekarang ni dah takde setem negeri2 di Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kumpul fridge magnet
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Poskad pun kumpul juga

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-8-2018 12:15 AM
Kumpul fridge magnet

Yes, sampai tak cukup dah space kt fridge...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-8-2018 12:16 AM
Poskad pun kumpul juga

Ha ah laa... Fox pun ada kumpul gak ni especially kalau tak jumpa or tak sempat nk p HRC
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu fox suka kumpul bookmarks
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kumpul benda2 yg mampu dibeli je. Mcm poskad tu harga 50 sen - RM1.00.

Fox sempat bersahabat pena tak? Satu lagi kumpul surat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Penpals? Penah ada zaman sekolah dulu. Ada 3 ke 4 mcm tu, one from Bradford, one from Denmark, another from Norway and one more from Finland. Tp dah tak keep in touch.

Sharlene ada ramai sahabat pena ke? Dari mana?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kumpul gundam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 3-8-2018 12:38 AM
Kumpul gundam

Wow... Menarik nih... I used to collect aeroplane models...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 12:42 AM
Wow... Menarik nih... I used to collect aeroplane models...

X minat aeroplane.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 12:33 AM
Penpals? Penah ada zaman sekolah dulu. Ada 3 ke 4 mcm tu, one from Bradford, one from Denmark, anoth ...

3 org dari Slovenia. 2 org bertemu semula kt fb.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kumpul fridge magnet dan t-shirt I Love
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kumpul buku sidney sheldon dulu..semua title ada...tp dah tua2 ni..nak kumpul pahala jer ..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kumpul indoor plants. Seiringan faktor penuaan dan selaras pangkat surirumah #urbanjungle
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:43 AM | Show all posts

cool...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:43 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-8-2018 01:04 AM
3 org dari Slovenia. 2 org bertemu semula kt fb.

wow... how long have you been in contact with them? mesti best kan jumpa kengkawan lama balik..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:45 AM | Show all posts
int1705 replied at 3-8-2018 01:10 AM
kumpul fridge magnet dan t-shirt I Love

fridge magnet tu lekat kat mana? memang biasa kat fridge but ada orang yg siap buat satu papan khas for those magnets...

kat opis pun fox tgk ada yg lekat kt drawer peti besi tu haa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:48 AM | Show all posts
awaynepian replied at 3-8-2018 05:42 AM
kumpul buku sidney sheldon dulu..semua title ada...tp dah tua2 ni..nak kumpul pahala jer ..huhu

fox start baca a few books by sidney sheldon when i was in high school... buku my aunts...
betul tu, setuju kumpul pahala kena ongoing regardless of age... kita tak tahu bila-bila Tuhan nak jemput kita kembali kepadaNya...



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.433714s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list