Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6433
View
231
Reply

Korang ada kumpul koleksi tak?

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:49 AM | Show all posts
chanteksekali replied at 3-8-2018 05:45 AM
Kumpul indoor plants. Seiringan faktor penuaan dan selaras pangkat surirumah  #urbanjungle

waaa... susah tak nak menten indoor plants? apa ye contoh2 pokok yang sesuai ditanam indoor?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 12:15 PM | Show all posts
fridge magnet, novel, handbags, tupperware
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 10:49 AM
waaa... susah tak nak menten indoor plants? apa ye contoh2 pokok yang sesuai ditanam indoor? {:mlw ...

Tak susah uols tp kena betul pilihan tumbuhan tu some r these. Monstera tu lawaaa gila yg daun terpotomg tu. Then lidah jin/lidah mertua tu the easiest. Yg 1 lg tu i baru bl last wk. Haha gila mengumpul tumbuhan. Itupun tak byk kalau nak kira ada rumah tu indoor dia mmg totally #urbanjungle i loveeee it! Kalau kat instagram blh checkout #urbanjungle #indoorplants #monstera
20180728_155003.jpg
20180728_154059.jpg
20180728_161301.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 01:59 PM | Show all posts
anak iolss suke truck bomba..segala mak nenek fire truck die nk bli..dr yg kecik smpai besa smue ade..yg kontrol..yg manual..siap pau laki den kelengkapan bomba lg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 03:27 PM | Show all posts
lindarafee replied at 3-8-2018 12:15 PM
fridge magnet, novel, handbags, tupperware

handbags tu adakah selalu tukar2 utk p keje/jalan? so simpan sahaja... sebab ada my friend yang memang tak pakai some of handbags dia, beli utk dia jamu mata dia...

haa... tupperware ni pun satu... bila keluar je kaler pink or purple, mula laa fox berkeinginan nak menambah... sampai terpaksa sorok from me mum sebab dah kena marah takde space katanya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 03:33 PM | Show all posts
chanteksekali replied at 3-8-2018 01:28 PM
Tak susah uols tp kena betul pilihan tumbuhan tu some r these. Monstera tu lawaaa gila yg daun ter ...

pokok kat gambar no. 1 dan 3 tu boleh lagi la nak boh dalam rumah... tapi pokok no. 2 tu tak macam besar ngat ke?

fox ni tak sanggup sebab ada sedikit penggeli... terimejin macamana kalau serangga yang ada dalam soil tu keluar dari pasu... i don't wike cweepy cwalies... huuu... my mum pun salu suruh letak ada this one plant kat dalam bilik... but i never get around to do it atas sebab yg td tu...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 03:34 PM | Show all posts
grizz replied at 3-8-2018 01:59 PM
anak iolss suke truck bomba..segala mak nenek fire truck die nk bli..dr yg kecik smpai besa smue ade ...

woww... soooo cuteeee...

mesti comel je dia pakai kelengkapan bomba dia tu... share la gambar dia kalau ada and if you don't mind...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Koleksi tshirt luar negara, komik Shin Chan, fridge magnet.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 06:03 PM | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 03:34 PM
woww... soooo cuteeee...

mesti comel je dia pakai kelengkapan bomba dia tu... share la gambar d ...

nati i tgkap gambo yek..dh la domok..kesian kt baju tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 07:57 PM | Show all posts
masa kanak2 dulu collect barang2 garfield

peminat garfield tegar

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I mampu kumpul lemak jerr
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
chanteksekali replied at 3-8-2018 01:28 PM
Tak susah uols tp kena betul pilihan tumbuhan tu some r these. Monstera tu lawaaa gila yg daun ter ...

Pokok2 penapis udara
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 10:43 AM
wow... how long have you been in contact with them? mesti best kan jumpa kengkawan lama balik.. {: ...

Dah lama dah. Sejak zaman sekolah menengah. Bila dah kerja, ada sorang tu cari iols kt fb. Rasa terharu pulak. Tapi skrg dia deactive fb. Rasa sedih.
Sorang lagi iols yg add fb dia. Dah lama iols terlupakan penpals ni. Ada fb contact semula.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2018 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Handbags!Rewards juga utk diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 3-8-2018 05:58 PM
Koleksi tshirt luar negara, komik Shin Chan, fridge magnet.

Cool... So do you wear the tshirts or simply simpan utk kenangan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
grizz replied at 3-8-2018 06:03 PM
nati i tgkap gambo yek..dh la domok..kesian kt baju tu..

Awww... Look forward to seeing it...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 3-8-2018 07:57 PM
masa kanak2 dulu collect barang2 garfield

peminat garfield tegar

Masih tersimpan rapi tak?
Klu kartun, fox collect poohbear nye stuffs. The biggest poohbear i have is half my size,
I love calvin and Hobbes and i used to collect tshirt calvin and Hobbes ni, and also buku dia though collection tu tak complete.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 3-8-2018 07:58 PM
I mampu kumpul lemak jerr

wokey apa... Fox pun biasa menternak lemak ni... Nak2 lg bila cuti blik kpg... Memang menternak dgn jayanya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-8-2018 08:31 PM
Dah lama dah. Sejak zaman sekolah menengah. Bila dah kerja, ada sorang tu cari iols kt fb. Rasa te ...

Mesti seronok catching up dgn depa... I'd keep in touch if i could find my penpals balik...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2018 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 3-8-2018 09:15 PM
Handbags!Rewards juga utk diri sendiri.

That's great... Penat2 bekerja mesti la kena pamper diri sendiri kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list