Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6434
View
231
Reply

Korang ada kumpul koleksi tak?

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-8-2018 10:27 PM | Show all posts
Kumpul fridge magnet utk tempat2 yg pernah pergi sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2018 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 10:45 AM
fridge magnet tu lekat kat mana? memang biasa kat fridge but ada orang yg siap buat satu papan kha ...

beli board kat Ikea
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2018 01:26 AM | Show all posts
Saya kumpul hot toys & barbie
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 09:51 PM
Cool... So do you wear the tshirts or simply simpan utk kenangan?

I wore those tshirts. At home, outside, just for casual.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2018 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau kumpul t shir dari luar dan dalam negara kira satu koleksi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2018 04:16 PM | Show all posts
Foxey replied at 3-8-2018 09:57 PM
Masih tersimpan rapi tak?
Klu kartun, fox collect poohbear nye stuffs. The biggest poohbear i ha ...

rasanya masih ada kt rumah my mom.
my cousins selalu belikan dulu, anything garfield...soft toys, mug, tshirt, keychains,

nanti nak gi cari kt rumah my mom




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2018 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cyberreina replied at 3-8-2018 10:27 PM
Kumpul fridge magnet utk tempat2 yg pernah pergi sahaja...

Mesti dah byk tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2018 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
int1705 replied at 4-8-2018 12:43 AM
beli board kat Ikea

Cool... Ni koleksi mesti a lot!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
coops21 replied at 4-8-2018 01:26 AM
Saya kumpul hot toys & barbie

Waa... Dah baper lama kumpul ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2018 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 4-8-2018 12:56 PM
I wore those tshirts. At home, outside, just for casual.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 4-8-2018 03:03 PM
kalau kumpul t shir dari luar dan dalam negara kira satu koleksi tak?

Well, boleh juga...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2018 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 4-8-2018 04:16 PM
rasanya masih ada kt rumah my mom.
my cousins selalu belikan dulu, anything garfield...soft toys, ...

Mesti tersimpan elok ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2018 09:22 PM | Show all posts

Boleh la sampai separuh pintu fridge ;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2018 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
cyberreina replied at 4-8-2018 09:22 PM
Boleh la sampai separuh pintu fridge ;)



Keep on collecting...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 02:19 PM | Show all posts
Foxey replied at 4-8-2018 09:08 PM
Mesti tersimpan elok ni.

yup

tersimpan elok thanks to mama

called her to verify

huhuhu

x sbr nk tnjk collection kt ank2 nnt

tq tt buat thread ni...br teringat koleksi sendiri...hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KILL_NANCY at 5-8-2018 03:52 PM

saya ada 3 album penuh dengan setem.memang gila kumpul setem dulu2.sampaikan ada yang nak beli setem saya dengan harga rm700 sekeping.setem bergerigi berbentuk segitiga dari nicaragua tahun 1874.saya tak jual..saya ada setem KLIA(edisi 50 sen dan seringgit) macam2 lagi la.

sampai satu masa, saya beli rumah sendiri, album2 setem tu saya tinggalkan kat rumah mak.mak dah bakar dua album.sebab mak suka bakar sampah, mak ingat tu sampah.tinggal satu album je.setem nicaragua tu pon dah jadi abu.terima kasih mak.

saya juga ada collection comic dr marvel, apo?,kerrang,the rolling stones, ujang, rottw,dc comic, pendekar laut, komik dari media seni kopral mat desa, pendekar laut dll tu pon mak dah buat umpan api.terima kasih mak.

sekarang saya gila kumpul sneakers and boots.kumpul jackets dan buku2.beli je buku tapi bacanya tidak.novel2 dr ramlee awang murshid ada 6 dalam simpanan saya.dua je saya baca yang lagi 4 wrapping plastic pon belum bukak.

sekarang addicted dengan haruki murakami.dah habis baca kafka, 1Q84, wind/pinball dan the windup bird chronicle.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 5-8-2018 02:19 PM
yup

tersimpan elok thanks to mama

Glad to know that

Sama2 missbelladania... Fox pun bila dah tgk replies you all, br tingat i have lots of collection rupanya... Cuma tak ingat je... Sbb start a new one, trlupa the old ones...

Cuma skrg makes me wonder, am i a hoarder now that i realised i have lots?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2018 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 5-8-2018 02:33 PM
saya ada 3 album penuh dengan setem.memang gila kumpul setem dulu2.sampaikan ada yang nak beli setem ...

Wow... Cool giler your stamp collection tu...

Syg pulak dah kena bakar... Tp nk wat camana.. i bet my mum also got rid some of my stuffs back at home without telling me...

Mcm my books, yg mmg melimpah ruah dah kt kpg and kt my house sini. Yg kt kpg lg dia geram sbb not only my books je, my dad's and my sis' nte sekali. Sbb tu dia tak suka me, my dad or sis p bookstores.

How long have you been collecting boots and sneakers? I only have two pairs of Uggs and a pair of leather boots. Sneakers a pair je. Unless you count Skechers as sneakers, then i have a few sbb comfy sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 5-8-2018 05:44 PM
Wow... Cool giler your stamp collection tu...

Syg pulak dah kena bakar... Tp nk wat c ...

sneakers?boleh tahan la.

saya prefer adidas and nike.boots Fred Perry, Redwing and Doc Mart.eh ada 4 pasang loafer dari tod's and crocs. ahaha.

and some jackets by CK, Fred Perry, Ralph Lauren.saya suka bomber type.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
btw, dulu jadi rider saya addict kumpul helmet.zaman dah berlalu, bike pon dah jual, saya pon jual collection saya pada serious buyer.cuma tinggal 3 biji helmet je dalam simpanan saya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080176s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list