Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6453
View
231
Reply

Korang ada kumpul koleksi tak?

[Copy link]

Author: Foxey       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-8-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 5-8-2018 06:04 PM
sneakers?boleh tahan la.

saya prefer adidas and nike.boots Fred Perry, Redwing and Doc Mart.e ...

I must say collection you must be huge... And cool stuffs too...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2018 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 5-8-2018 06:07 PM
btw, dulu jadi rider saya addict kumpul helmet.zaman dah berlalu, bike pon dah jual, saya pon jual c ...

I think you have more collections than me
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 5-8-2018 09:26 PM
I must say collection you must be huge... And cool stuffs too...

takde la huge mana.biasa2 je foxey.

dosa pon saya kumpul jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 5-8-2018 09:27 PM
I think you have more collections than me

kumpul helmet jugak ke?rider ke dulu?machine apa?

wahhhhh~
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 06:55 AM | Show all posts
dulu i suka beli dvd dekat wowhd... skrg ada netflix, iflix etc

dulu i suka beli n kumpul cd kpop.. beli dekat yesasia. skrg dh xminat kpop.. groups yg i suka dh berpecah..

romance novels.. dah lama tak baca

bila travel.. tshirts and fridge magnets. tshirts i byk.. nk pakai kat luar lengan pendek.. nk pakai kat rumah.. i lg suka sleeveless atau tshirt nipis uniqlo tu.. so tshirts ni buat penuhkan almari je.. nk bagi org sayang pula hehe

i kumpul roses n tudung satu brand ni.. tapi skrg dh slow down.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:58 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 5-8-2018 06:04 PM
sneakers?boleh tahan la.

saya prefer adidas and nike.boots Fred Perry, Redwing and Doc Mart.e ...

jenama yg


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:59 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 5-8-2018 10:38 PM
takde la huge mana.biasa2 je foxey.

dosa pon saya kumpul jugak.

dosa tu semua org pun kumpul cik...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 10:05 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 5-8-2018 10:39 PM
kumpul helmet jugak ke?rider ke dulu?machine apa?

wahhhhh~

nope... i tak kumpul helmet. helmets yang i pakai dulu pun mostly jenis separuh. nak kata rider, not really. Used to ride masa U. motor biasa je, ninja. after accident, my grandma forbids me from riding. well, before accident pun dia dah tak suka i ride...

what about you?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 10:09 AM | Show all posts
mystica replied at 6-8-2018 06:55 AM
dulu i suka beli dvd dekat wowhd... skrg ada netflix, iflix etc

dulu i suka beli n kumpul cd kpop ...

group kpop yang berpecah tu group apa?

i used to collect dvds too... now cuma beli citer yg i suka sgt2.

tshirt tu boleh buat baju tidur... i do that too especially kalau gambar dia tak sesuai utk dipakai berjalan di luar (e.g. ada satu i beli kat Amsterdam, kartun pokok weed. i beli sebab comel, bukan sebab sokong penggunaan weed tu, )

what kind of roses? mesti berbagai colour you kumpul ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 10:11 AM | Show all posts
dulu punyalah banak aku kumpul heel, skrg dah tak , hobi baru beli jaket hiking ....  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 10:15 AM | Show all posts
lyza2474 replied at 6-8-2018 10:11 AM
dulu punyalah banak aku kumpul heel, skrg dah tak , hobi baru beli jaket hiking ....

suka hiking ke?

aktiviti yang bagus ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 10:22 AM | Show all posts
Foxey replied at 6-8-2018 10:15 AM
suka hiking ke?

aktiviti yang bagus ni

yes, tersangatlah bagus  back to nature ni...

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 10:38 AM | Show all posts
Foxey replied at 4-8-2018 09:04 PM
Waa... Dah baper lama kumpul ni?

Bari je start 5 tahun lepas. Masa kecik xde duit nak beli toys
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 12:25 PM | Show all posts
I suka collect handbags. I collect juga Hot Wheels (but certain models je).
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 12:43 PM | Show all posts
lyza2474 replied at 6-8-2018 10:22 AM
yes, tersangatlah bagus  back to nature ni...

bagus untuk kesihatan juga... sekali-sekala menghirup udara segar berbanding dengan udara bandar ni ha...

selalu ke pegi hiking? dah panjat gunung mana?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 12:44 PM | Show all posts
coops21 replied at 6-8-2018 10:38 AM
Bari je start 5 tahun lepas. Masa kecik xde duit nak beli toys

weh, 5 tahun dah lama gak tu... mesti banyak ni... tahniah kerana berjaya merealisasikan koleksi yang ada...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 12:46 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 6-8-2018 12:25 PM
I suka collect handbags. I collect juga Hot Wheels (but certain models je).

so far, baper banyak dah handbags dalam koleksi you?

aahh... hot wheels... i used to buy them for my brother... ntah mana p dia punya koleksi tu...

vanillaninja collect model apa?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 01:20 PM | Show all posts
Foxey replied at 6-8-2018 04:46 AM
so far, baper banyak dah handbags dalam koleksi you?

aahh... hot wheels... i used to buy them f ...

13, I rotate pakai ikut mood and needs.

For HW, I cuma collect Morris Mini and T1 Panel Bus models

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 01:32 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 6-8-2018 01:20 PM
13, I rotate pakai ikut mood and needs.

For HW, I cuma collect Morris Mini and T1 Panel Bus mod ...

wow... banyak tu... and rajin nye you tukar2 handbag...

fox ni jenis pakai satu bag je sampai la lunyai, baru la tukar baru....

sebabnya malas nak tukar2 bag nnt ada je benda terlupa... my sis suruh buh dalam organiser, jadi bila tukar beg, brg2 dah dalam organiser... still masih ada yang terlupa... so i gave up...


Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 01:43 PM | Show all posts
Foxey replied at 6-8-2018 12:43 PM
bagus untuk kesihatan juga... sekali-sekala menghirup udara segar berbanding dengan udara bandar n ...

Selalulah jugak..skrg ni cuti setahun - pregnant..


banyak naik Gunung yg boleh daypack , sbb kerja cuti tak banyak..

rinjani, semeru, raung, kinabali  tu dah naik. patutnya nexy year naik kerinchi.. tapi kena postpone lah


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075265s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list