Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6435
View
231
Reply

Korang ada kumpul koleksi tak?

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-8-2018 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa muda2 kumpul boyfren. Aci tak? Kidding!

Iols suke kumpul novel.baca belum tentu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-8-2018 07:10 PM
Masa muda2 kumpul boyfren. Aci tak? Kidding!

Iols suke kumpul novel.baca belum tentu

Aciiiii.... Mesti lawaaa sis nih

Itu normal, fox pun banyak kot lagi buku2 yang dibeli belum baca lagi sampai tiap kali beli, kena sound dengan me mum. ;
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 07:12 PM
Aciiiii.... Mesti lawaaa sis nih

Itu normal, fox pun banyak kot lagi buku2 yang di ...

Alaaa kena lawa ke br blh kumpul bf
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-8-2018 08:16 PM
Alaaa kena lawa ke br blh kumpul bf

Bkn mcm tu... Kalau boleh kumpul ramai bf, biasanya org yg mengumpul tu lawa.

Tapi boleh jd juga bf2 tu tertarik kepada personaliti juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 11-8-2018 08:58 PM
Bkn mcm tu... Kalau boleh kumpul ramai bf, biasanya org yg mengumpul tu lawa.

Tapi bo ...

The second one yes. Heheheeh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2018 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-8-2018 09:51 PM
The second one yes. Heheheeh

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 03:03 PM | Show all posts
kumpul hotwheels pastu anak main buat susun2..aci ke?


Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kumpul novel

suka kumpul dari sorang2 penulis, contoh novel ahadiat akashah, mesti nak beli semua buku dia, tapi tak semua dpt sebab time sek tak mampu nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kumpul kaset jgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 3-8-2018 07:57 PM
masa kanak2 dulu collect barang2 garfield

peminat garfield tegar

oh sama, time tu sanggup kumpul duit, pergi beli kat kotaraya, ada satu kedai jual brg garfield kat situ, lumba2 dgn kawan punya collection
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2018 05:23 PM | Show all posts
hotmak replied at 16-8-2018 03:08 PM
oh sama, time tu sanggup kumpul duit, pergi beli kat kotaraya, ada satu kedai jual brg garfield ka ...

i dapat hadiah dari my cousin,  start dari situ i mula kumpul barang2 garfield
sweet jugak bila kenangkan balik bila dah tua2 ni


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
itsmeshikin replied at 16-8-2018 03:03 PM
kumpul hotwheels pastu anak main buat susun2..aci ke?

Aciiii... Kiranya sharing is caring gitu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 16-8-2018 03:06 PM
kumpul novel

suka kumpul dari sorang2 penulis, contoh novel ahadiat akashah, mesti nak beli se ...

Mesti sis ada satu ruang untuk letak rak buku kan? Mcm fox, rak buku pun dah penuh. Dah melimpah ruah tu ha... Tu yang my mum marah bila beli lagi dan lagi...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2018 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 16-8-2018 03:07 PM
kumpul kaset jgk

Kaset apa? Penyanyi or kumpulan apa?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Skg i kumpul kad hotel..setakat ni ada 20+ keping consist of pullman, casa del rio, ramada, hatten, palace of golden horses, thristle, swiss etc etc

Cukup je korum i nk put all of it in big frame
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2018 09:43 AM | Show all posts
Victorioussss replied at 27-8-2018 01:55 AM
Skg i kumpul kad hotel..setakat ni ada 20+ keping consist of pullman, casa del rio, ramada, hatten,  ...

kad hotel as in kad kunci dia ke? i have a few (yang terbawak balik like the one from Buenos Aires) but dah misplaced...
bagus idea collection nih...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:21 PM | Show all posts
dulu kumpul pemadam. mcm2 jenis bentuk & bau pemadam tu. gincu, binatang sampaikan yg petak2 ala2 sekolah dulu pun masuk. tp lepas tu kena cilok dik anak buah (hampeh betol! ) dh lupakan dh bab pemadam
sekarang novel & brooch comey2 bentul rama2. sambil pakai, sambil kumpul.....hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2018 01:38 PM | Show all posts
kucingkarate replied at 28-8-2018 01:21 PM
dulu kumpul pemadam. mcm2 jenis bentuk & bau pemadam tu. gincu, binatang sampaikan yg petak2 ala2 se ...

waa... pemadam. menarik gak. dulu2 fox suka pemadam bentuk buah dah tu bau wangi buah...

eh, sama lak.. fox suka brooches bentuk butterfly and ribbons...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kumpul kucing
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblm kawen..akk suka kumpul novel..mmg rajin baca masa tu..
Lps dah kawen..skali tu nk pindah..terpaksa jual novel2 tu..sbb byk n berat nak angkut novel..
Yg hampeh tu..jual kire ukur jengkal (kalu x silapla )..susun novel tepi dinding..pastu ukur..dapat brape ringgit je..

Tapi sampai skrg ada lg simpan novel2 yg syg nk jual..sbb cite dia best..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080006s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list