Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9046
View
384
Reply

Bila masuk forum ni kan, bod mana korang akan masuk dulu?

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Biasa kalau masuk forum cari, mesti ada bod yang korang biasa lepak kan? Adakah korang akan menuju ke bod tu dulu selepas log in? Atau adakah korang just masuk secara random mana2 bod? Atau korang tengok tajuk benang dulu tanpa mengira bod?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:15 PM | Show all posts
BOD GOSSIP dulu hehe pastu dah bosan baru melencong ke bod MPS hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bod ci, gossip
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosip baru ci.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana2 pom boleyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nothing in particular.. Masuk, terus liat latest hot gossip hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Meronda2 di bod gossip dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Oleh kerana i telah di cop suka membawang
I nekad utk tuju ke bod sejarah dunia dulu dan seterus nya bod2 ilmu yang lain

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk jah mana2 tapi selalunya bod gossip of course
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bod gosip la...mana lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgok tajuk dulu..xkisah bod mana2
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 09:38 AM | Show all posts
forum latest hot

browse ikut tajuk

dah settle,

jalan2 kt bod kenamaan


Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 09:48 AM | Show all posts
Of course la bod gosip sbb tu yg keluar 1st kalau search cari forum kat google. Tahu la tu org suka membawang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:51 AM | Show all posts
Mademoisellee replied at 5-8-2018 10:15 PM
BOD GOSSIP dulu hehe pastu dah bosan baru melencong ke bod MPS hehe


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:52 AM | Show all posts

fox pun masuk CI dulu... sebab benang dia banyak appear kat laman utama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:53 AM | Show all posts
SLAManya replied at 5-8-2018 11:31 PM
Oleh kerana i telah di cop suka membawang
I nekad utk tuju ke bod sejarah dunia dulu dan seterus ny ...

kelakar lah... sbb nak lari dari cop bawang eh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:54 AM | Show all posts
wow... kiranya bod gossip adalah pilihan popular di kalangan forumer setakat ini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:55 AM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 6-8-2018 09:48 AM
Of course la bod gosip sbb tu yg keluar 1st kalau search cari forum kat google. Tahu la tu org suka  ...

tapi memang pun benang2 kt bod gossip tu hangat... sampai website lain pun cedok gossip dr situ
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2018 09:57 AM | Show all posts
missbelladania replied at 6-8-2018 09:38 AM
forum latest hot

browse ikut tajuk

yeah, i do this too mostly...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2018 10:23 AM | Show all posts
Foxey replied at 6-8-2018 01:53 AM
kelakar lah... sbb nak lari dari cop bawang eh?

tapi membawang tu dah sebati dalam jiwa raga
how?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105229s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list